FBI Lover Å Jakte På Alle Som Lyver Om Å Ta COVID Vax Som Vaksinepass

5. April 2021.

FBI vil at amerikanerne skal vite at det er en forbrytelse å feilaktig fremstille statusen din når vaksinepass blir rullet ut.

av Tom Pappert

fbi lover å jakte på alle som lyver om å ta covid vax når vaksinepass vev

Etter at det ble bekreftet at Biden-regimet jobber med store selskaper for å utvikle et landsomfattende vaksinepass, og etter at New York startet utrullingen av sitt eget vaksinepass-system , advarer FBI folk mot falske vaksinepass eller COVID-19-vaksinasjon kort.

“Vi har alle sett venner som legger ut deres # COVID19 vaksinasjonskort på sosiale medier,” skrev FBI i Minneapolis på sosial medial.

“Hvis du lager eller kjøper en falsk for å gi en feil fremstilling av vaksinasjonsstatusen din, risikerer du andre mennesker og kan også bryte loven.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1377290464303407104&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F04%2Ffbi-covid-vaccine-passports.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

FBI koblet til en pressemelding fra Internet Crime Complaint Center, som avslører at føderal politimyndighet, inkludert FBI, “råder publikum til å være oppmerksom på enkeltpersoner som selger falske COVID-19-vaksinasjonskort og oppfordrer andre til å skrive ut falske kort hjemme ”og bemerker at” falske vaksinasjonskort har blitt annonsert på nettsteder på sosiale medier, så vel som e-handelsplattformer og blogger. ”

“Hvis du ikke mottok vaksinen, ikke kjøp falske vaksinekort, ikke lag dine egne vaksinekort, og ikke fyll ut blanke vaksinasjonskort med falsk informasjon,” forklarer pressemeldingen, “Ved å feilaktig fremstille deg selv som vaksinert når du går inn i skoler, massetransitt, arbeidsplasser, treningssentre eller gudstjenester, risikerer du deg selv og andre rundt deg å få COVID-19. ”

“I tillegg er uautorisert bruk av et offisielt myndighetsforsegling (slik som HHS eller Center for Disease Control and Prevention (CDC)) en forbrytelse, og kan straffes i henhold til tittel 18 United States Code, Section 1017, og andre gjeldende lover. . ”

Som National File rapporterte , jobber Biden-administrasjonen med store selskaper for å utvikle et vaksinepassystem som krever at amerikanerne tar en av de kontroversielle vaksinene og mottar et vaksinepass for å drive handel.

I følge etableringsavisen The Washington Post er Bidens plan at vaksinepasset skal skyves helt gjennom store selskaper – i det vesentlige utelukker de som nekter vaksinen å drive handel – uten direkte føderal involvering.

I går signerte Floridas guvernør Ron DeSantis en utøvende ordre om forbud mot vaksinepass i staten, og avslørte at han samarbeider med Florida-lovgiveren for å forby dem permanent i staten.Charles Barkley Slipper Ett Minutts Sannhet Løs På Amerika: ‘Vi Er Så Dumme Etter Våre Politikere’Forrige InnleggCDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner’ (Nå Tilsvarer Totale Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)Neste Innlegg

Relaterte Artikler

franske regjeringsministre fanget brudd på alle regler

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

DE VET AT DET ER EN LUR: Da Paris Lider Under Låsing, Fanget Franske Regjeringsministre Brudd På ALLE Regler Ved Å Delta På Hemmelige Luksuriøse Restauranter, Kysses Åpent, Ikke Distansere Og Ingen Begrensning

HAFHAF6. April 2021

klaus schwab

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Tyrann Klaus Schwab Erklærer Uvaksinerte Mennesker Som En Trussel Mot Menneskeheten

HAFHAF5. April 2021

cdc oppdaterer 2 509 dødsfall etter eksperimentelle covid 19 'vaksiner' (nå lik total dødsfall registrert etter vaksiner det siste tiåret)

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner’ (Nå Tilsvarer Totale Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)

HAFHAF5. April 2021

vårt senat vedtok nettopp en konsentrasjonsleirregning for å tvinge mennesker i leirer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOTYRANNI

NY-Senatet Vedtok Nettopp En Konsentrasjonsleirregning For Å Tvinge Mennesker I Leirer

HAFHAF5. April 2021

Legg igjen en kommentar