Barbara Loe Fishers 40-årige historie som taler for vaksiner og rett til informert samtykke 05.04 2021.

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Tilbake i 1980 så en ung mor med redsel på at hennes spedbarnssønn, som i 2,5 år var veldig sunn og på toppen av alle vekst- og utviklingskartene for hans alder, begynte å forverres og begynne å gå tilbake like etter sin fjerde DTP-vaksine. som hadde forårsaket kramper like etter å ha blitt vaksinert, etterfulgt av livslang læringshemming.

Barbara Loe Fisher startet den smertefulle oppgaven med å forske på den faktiske vitenskapen bak vaksinemarkedet, i stedet for bare å stole blindt på hva Big Pharma og myndigheters helsemyndigheter sa om sikkerheten og effekten av vaksiner, og gjorde hennes egen personlige familietragedie til det som i dag har blitt den eldste og mest effektive organisasjonen for vaksineadvokat i verden, velsignet hundretusenvis om ikke millioner av liv gjennom sitt arbeid, og organisasjonen hun fortsatte med å stifte, National Vaccine Information Center (NVIC).

Denne unge moren, uten medisinsk eller naturvitenskapelig grad (som sannsynligvis fungerte til hennes fordel, da hun ikke trengte å “avlære” hjernevaskepropagandaen som ble undervist på universitetene ved læreplan utviklet av legemiddelfirmaene selv), ble den mest artikulerte og velutviklede -kjent forkjemper for foreldrerettigheter og prinsippet om “informert samtykke” til medisinske prosedyrer, og var den beste personen til bedriftsmediene å henvende seg til i å tilby en avvikende mening til Big Pharma og deres snakkende hoder om den raskt voksende vaksinen marked.

Tilbake på 1980- og 1990-tallet var det fortsatt akseptabelt å ærlig diskutere spørsmål knyttet til vaksiner, mens det i dag å til og med stille et spørsmål om vaksinesikkerhet eller effekt er å bli betegnet som en “kvakksalver” eller det nedsettende uttrykket “anti-vaxxer.”

Sensur er nå normen. Debatt er ikke tillatt, og det er lett å se hvorfor.

Jeg har satt sammen et 30-minutters klipp av noen av Barbaras mer minneverdige opptredener i bedriftsmediene, og har å gjøre med fiendtlige leger, helsepersonell og medisinske kringkastere.

Når du ser på dette, kan du spørre deg selv: hvem siterer ekte fakta og ekte vitenskap, og hvem leser i utgangspunktet et manus og bruker en “appel til autoritet” da Barbara tar på seg de tøffeste vaksinespørsmålene gjennom årene gjennom forhold som f.eks. det stadig økende antall vaksiner som er godkjent og lagt til i CDC-tidsplanen der legemiddelfirmaene ikke har noen juridiske forpliktelser etter 1986, spørsmålet om tvangsvaksinasjoner og straffe foreldre som ikke vaksinerer barna sine, for å kreve vaksiner som en betingelse for ansettelse.

Du vil raskt lære at problemene vi står overfor i dag med de nye COVID “vaksinene” er mange av de samme problemene som Barbara har hatt å takle de siste 40 årene.

Se også på noen av uttrykkene på disse legenes ansikter når de møter den meget velinformerte fru Fisher.

Dr. Bob Zajac , en styre-sertifisert barnelege som sier at han pleide å være en “vaksine mobber” latterliggjørende foreldre for ikke å tro på vaksiner, endret seg til slutt etter å ha sett den dramatiske forskjellen i helse mellom barna i sin praksis som ble vaksinert, og de barna hvis foreldre forsinket eller ikke vaksinerte i det hele tatt.

Det førte til at han brukte mye tid på å forske på vaksiner fordi de ikke lærte mye om vaksiner på medisinstudiet, og han uttalte i et intervju i 2017 at han fortsatt bruker omtrent 1 time om dagen på å undersøke vaksiner.

Han uttalte imidlertid at han:

jobber med mødre som leser omtrent ti timer om dagen om vaksiner.

De vet mer enn jeg gjør.

Det er Barbara Loe Fisher, og hun har gjort det i over 40 år.

(Vi har dette på både Bitchute-kanalen og Rumble-kanalen .)

Barbara Loe Fisher er ikke bare en utrolig talsperson for informert samtykke og vaksinerettigheter, hun er uten tvil den beste forfatteren jeg noensinne har opplevd om emnet også.

Hennes avhandling, fra Nürnberg til California: Why Informed Consent Matters in the 21st Century from 2017, er et mesterverk, og bør være nødvendig å lese for alle hjemmeskolelærere (offentlige og private finansierte skoler vil aldri tillate det!).

Jeg skrev tilbake i 2017 :

Jeg er ikke sikker i alle mine år på å dekke dette veldig viktige og veldig kontroversielle emnet, at jeg noen gang har funnet en litterær avhandling om emnet så veltalende og omfattende som dette stykket bare satt sammen av Barbara Loe Fisher, grunnleggeren av National Vaksineinformasjonssenter.

Revolusjoner som har endret historiens gang har begynt på mindre dokumenter og utstillinger enn det Barbara har skrevet her, og jeg overdriver ikke.

Les det her .

The National Vaccine Information Center og deres advokatportal

Dette bildet har blitt brukt på en oppslagstavle i Times Square, New York City fra tid til annen.

Siden 1982 har National Vaccine Information Center (NVIC) vært den mest uttømmende kilden til informasjon om vaksiner som finnes hvor som helst.

De har en advokatportal hvor du kan registrere deg gratis og bli varslet om ventende lovgivning eller helseforskrifter i din stat som truer ens rett til informert samtykke til å motta vaksiner, en rett som ble oppregnet i Nürnberg-koden etter andre verdenskrig.

De har representanter som fungerer som advokatvakter i alle 50 stater.

Barbara og NVIC var veldig aktive på midten av 1980-tallet da Kongressen ble presset av Big Pharma til å vedta lovgivning som fjernet nesten alle juridiske forpliktelser til vaksiner i tilfelle skade eller død. De kjempet for de få rettighetene som fremdeles eksisterer for ofre for vaksineskader og dødsfall i National Vaccine Injury Compensation Program .

De kjempet for et rapporteringssystem for vaksineskader, og det som CDC opprettholder i dag, VAERS, har et veldig hyggelig brukergrensesnitt for å lete etter vaksine og dødsfall takket være NVIC. Det kalles MedAlerts , og du finner det her , takket være NVIC.

Støtt informert samtykke til eksperimentelle COVID-injeksjoner ved å støtte NVIC

Vi lever i enestående tider, der ikke-FDA-godkjente vaksiner, som har stor risiko for skade til å begynne med, selv når de er godkjent av FDA, nå blir testet på den amerikanske offentligheten så vel som på borgere i de fleste land rundt verden alt i navnet på en COVID-19-pandemi.

Tusenvis av mennesker har allerede dødd etter disse eksperimentelle injeksjonene, og hundretusener har blitt skadet.

Big Pharma og myndighetens “helsemyndigheter” ønsker å vaksinere alle mennesker på planeten, ettersom globalister som Bill Gates allerede har uttalt at dette er deres formål.

For å gjøre det må de prøve å vaksinere de som velger å ikke få dem med makt.

Her i USA er det høyst usannsynlig at det vil være noen nasjonale ordrer eller lovgivning vedtatt for å gjøre COVID-injeksjoner obligatoriske. Disse kampene vil som alltid kjempes på statsnivå.

Og Big Pharma har nå $ TRILLIONER i kassen gjennom statlig COVID-finansiering for å “lokke” statslovgivere og guvernører til å vedta restriktive lover som tvinger vaksiner til de som ikke vil ha dem. Den amerikanske offentligheten blir allerede betinget av å akseptere “vaksinepas” som en betingelse for å delta i samfunnet.

NVIC er en ideell organisasjon med en historie om å bekjempe denne typen lovgivning i flere tiår. Det er ingen jeg ønsker i mitt hjørne som kjemper denne kampen mer enn Barbara Loe Fisher og hennes team på NVIC.

Men de trenger vår hjelp! De kan ikke vinne denne kampen alene. Vi må alle gjøre vår del.

Facebook fjernet nylig siden deres , og kuttet av en viktig måte å spre informasjonen deres og be om støtte.

Det vil også ta økonomi. Jeg har nøye undersøkt NVICs offentlige IRS-dokumenter, og har jobbet med dem i over et tiår nå, og dette er den eneste ideelle organisasjonen jeg kan anbefale å bidra til når det gjelder vår rett til informert samtykke og åpenhet i legemiddelindustrien og statlige myndigheter når det gjelder vaksiner.

Barbara Loe Fisher har kjempet denne kampen lenger enn noen av oss , og jeg anbefaler å støtte henne og NVIC .

NVIC har de største arkivene med vitenskapelige data og presentasjoner om vaksiner som sannsynligvis finnes hvor som helst, og de tilbyr flere gratis gaver til de som gir et bidrag .

I tillegg tilbyr de for øyeblikket en gratis online visning av NVICs femte internasjonale offentlige konferanse om vaksinasjon som ble avholdt i fjor, og som opprinnelig kostet $ 80 per billett.

Denne konferansen inneholder 51 foredragsholdere som er ledere i vaksinebevegelsen for informert samtykke, bestående av leger, forskere, lærere, advokater og mer.

Å være uinformert om vaksiner er ikke lenger et alternativ! Og det skal være klart for alle nå at massiv sensur skjer i bedriftsmediene og Big Tech sosiale medier når det gjelder vaksiner.

NVIC er det beste målet for å bli informert, og bidragene dine vil hjelpe dem å nå flere mennesker og bekjempe lovgivning som er utformet for å fjerne informert samtykke til eksperimentelle produkter som “vaksiner”.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Italia: Ytterligere to lærere DØDE Etter AstraZeneca COVID Shot

CDC: 2 509 dødsfall etter eksperimentell COVID-19 “vaksiner” nå lik antall dødsfall registrert etter vaksiner for det siste tiåret

Legg igjen en kommentar