Geoengineering Watch Global Alert News, 3. april 2021, # 295

3. april 2021     

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Drift av klimateknikk fortsetter å øke i hele verden ettersom miljøkollaps akselererer. CV-19-scenariet utvides også, transformerer og tar en enorm toll på samfunn. Hvor mange holder seg fortsatt til troen på at livene deres snart vil bli “tilbake til det normale”? Hva skal til for å knuse publikums ubegrunnede tillit til bedriftsmediedepartementet for propaganda for maktstruktur? Helheten av bedrag og desinformasjon som formidles av alle offentlige etater, folkevalgte, de medisinske / militære industrielle kompleksene (og de vanlige mediekildene som betjener dem), kunne aldri kvantifiseres. Kan populasjoner vekkes i tide for å gjøre en forskjell? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

14 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 3. april 2021, # 295

 1.  Paul Davis sier:4. april 2021 klokka 9:214/4/21-Boston-regionen. Dane Din innsats er veldig verdsatt! Feltrapport…. 1) værpiskeslag her: for noen dager siden, temps på 70-tallet, nå nede på 20-, 30-tallet; skjer bare etter at ikke-nedbør dukker opp .. som planlagt. Dette er mønsteret .. 2.) VELDIG TØRRT Her er huden min veldig tørket ut, spesielt bak ørene mine … dehydrering fortsetter … 3.) Veldig lys sol, blendende … fortsetter … 4.) Blå himmel, kanskje 3-4 dager hver måned er resten gråhvit himmel … 5) TV-manusleserne er alltid veldig blide … og distraherende (de ansetter attraktive kvinner i 20-årene for å levere værmeldingen) … en annen måte å kontrollere hodet til seerne ..en Truman-verden … det er … Folk er veldig glade for å få sin Covid Jab,Svare
 2.  Laura Kozicki sier:3. april 2021 klokken 19.43Noen fortalte meg for en måned eller så siden at svigerinnen hans hadde dødd plutselig. Så sa han at broren, mannen hennes, døde i løpet av få dager etter henne. Jeg tenkte på det i noen dager, og spurte ham om broren hans og svigerinnen hadde fått det kovide 19 skuddet. Han sa at de begge hadde fått det omtrent en uke før de gikk bort. Så så jeg uttrykket hans endre seg og visste at han hadde begynt å lure.Svare
 3.  Terry sier:3. april 2021 klokken 19:15De sprøytet nettopp SW til NE her i sørvest Utah mellom kl. 18 og 19. Takket være flysporingsprogrammet https://globe.adsbexchange.com/ kan man identifisere halenummeret til flyene. De var DAL 1614, DAL 2426, DAL 1412 og DAL 1055. Skam deg Delta AirlinesSvare
  •  Laura Cotter sier:4. april 2021 klokka 07:02Takk Terry. Jeg vil prøve å slå dem opp og deretter prøve å finne en måte å varsle flyselskapene på. Vil fortelle dere alle om jeg lykkes. Ikke at jeg forventer et svar … men kanskje bare en person blir OPPLYST av det jeg har å si.
 4.  Gary Morrow sier:3. april 2021 klokken 17:33Bekjennelser fra en gal såkalt konspirasjonsteoretiker.Å være en historiebuffer har jeg lenge visst at regjeringer over hele verden vil lyve når det passer deres formål. Innen 2020 hadde jeg trodd på fire såkalte konspirasjonsteorier.1. Tanken om at Oswald ikke drepte JFK.2. Tanken om at 19 muslimer ikke begikk forbrytelsene 9 11.3. Ideen som svært destruktive geo-engineering-programmer har. har pågått i mer enn sytti år.4. Tanken om at den nåværende koronaviruspandemien ikke er en tilfeldig naturhandling.Jeg kan ikke huske nøyaktig når jeg første gang så Zapruder-filmen som tydelig viser at JFKs hjerner ble sprengt ut bak på hodet, selv om Oswald sies å ha skutt ham bakfra. Men lenge før kom jeg til å ikke tro den offisielle versjonen. Flere statistikere hadde vist at oddsen for så mange av hovedaktørene og vitnene til at JFK-drapet hadde tidlige eller unaturlige dødsfall, var milliarder til en. Jeg hadde akseptert den offisielle versjonen av 9 11 til 2015. Etter å ha gjort min egen undersøkelse, konkluderte jeg med at den offisielle versjonen av 9 11 var så full av avvik og direkte absurditeter at jeg ikke var verdig til videre behandling. Alle som er interessert i mine ideer om 9 11, kan søke i kommentarene mine som svar på Global Alert News-sendingene 7. september 2019, 18. juli 2020 og 12. september 2020. Jeg ble også først klar over geoingeniør i 2015. Jeg oppdaget GEW nøyaktig samtidig som jeg begynte å observere de lange og utvidende flystiene på morgenturene mine. Jeg la merke til at det noen dager var så mange som tretti fly som forlot lange og omfattende stier, og andre dager var det ingen. Jeg konkluderte snart med at dette ikke var tilfeldig aktivitet, men faktisk noe langt mer uhyggelig. Jeg ble først klar over dagens coronavirus i januar 2020 fra et innlegg fra VSF. Jeg skjønte straks at dette kom til å bli noe STOR. Alle prikkene så ut til å koble sammen på en gang for meg da. Dane har alltid sagt ikke bare å tro på noe han sier, men å gjøre din egen forskning. Også forfatteren av favorittboka mi på El 11 Davidsson sier at han ønsker korrigeringer av eventuelle feil han faktisk har gjort eller logikk.  Svare
  •  Resi sier:4. april 2021 klokka 06.11ja Gary, 911 bldgs tatt ned av regjeringen vår. det er grunnen til at alt bldg-søppelet ble sendt til Kina, så ruskene ikke kunne testes.  
 5.  Jonathan O’Quinn sier:3. april 2021 klokken 16:54Jeg er en liten bonde. Blant annet. Jeg oppdrar blant annet pærer og blåbær. Dette er nå 3. april. Temperaturene i østlige North Carolina bør være varme nok til at kjøpeavlinger vil være sunne og blomstre. Jeg hadde hundrevis og hundrevis og hundrevis av små pærer på trærne mine, pæretrærne mine. Og jeg hadde tusenvis av blomster i Blueberry Patch. Til tross for mitt beste for å dekke blomstene, sjekket jeg i kveld, og det store flertallet av blåbærblomstene er helt brent til en skarp, som også pærene mine. Begge avlingene ble utslettet i 2 netter med kjøling av bein som er sesongmessig unaturlig for denne delen av staten på denne tiden av året.Og jeg har brukt så mye tid gjennom årene på å dyrke trærne og blåbærbusken. Bare for å få min beste innsats ødelagt av værteknikk.Dette er et eksempel på konstruert klima-terrorisme.Svare
  •  penny waters sier:3. april 2021 klokka 21:03kjære jonathonhjerteslag å se på ekstreme temperaturer ødelegge det beste naturen vokseren slik overflod av blomster som truer en velstående høst – den høsten som blir mindre og mindre, ettersom skitten i himmelen dreper gjennom sesongenedet ser ut til at alt nå sitter ekstremt – med ikke så lang tid i mellom – kulden og varmen som bringer det verste ut i vær, så vel som menneskerdet ser ut til å være en menneskelig samtale om “bevissthet” – definisjonen – synes for meg at hvert menneskes individs bevissthet er veldig utstilt nålitt varme – blendende solskinn (ingen ser ut til å merke lysets styrke, bortsett fra med glede !!) og dyrene blir rastløse – spesielt menneskeslag og noen kommer ut av kontroll og mange blir barnlige – har raserianfall med liten provokasjontenker bevissthet er bevisstheten om å være atskilt fra det ytre miljøet, klar over min virkelighet (min sannhet), men også klar over den naturlige strømmen som jeg er en del av Jeg føler kvalen med å se på slik ødeleggelse – har alltid sett detta vare på vennen Jonathan og vær takknemlig for å se hva som kunne ha værthagepæretrærne viser bare tips av mange blomster, og blåbær viser skudd, så langt bak deg, sirmen kulden har vært benkjøling, det stemmermed lite mellom oss og stjernene åh for tredekke for verden, og nok vann igjen til å syklede vil ikke stoppe før det ikke er noe igjen å slukekjærlighet til alle
  •  V. Susan Ferguson sier:3. april 2021 kl 22:56Jonathan O’Quinn … Så trist. Hjerteskjærende faktisk. Vi tar mot fra folk som deg og dansker.Respektfult,Susan
 6.  V. Susan Ferguson sier:3. april 2021 klokken 16:24Masker som inneholder skadelig kjemikalie distribuert til skolebarnMasker distribuert til skolebarn i Quebec viste seg å inneholde skadelige kjemikalier.
  Health Canada advarer nå skoler om ikke å distribuere masker siden det er en risiko for “tidlig lungeskade forbundet med innånding av mikroskopiske grafenpartikler.”
  Husk at barn er minst sannsynlig at demografiske får alvorlige komplikasjoner av Covid-19 – eller til og med legger merke til at de har det.
  Men nå, for å bremse spredningen, har de blitt utsatt for en mye større helserisiko, med potensial for å forårsake langsiktige helseeffekter.https://www.zerohedge.com/news/2021-04-02/masks-containing-harmful-chemical-distributed-schoolchildren Svare
 7.  V. Susan Ferguson sier:3. april 2021 klokken 16:23Banebrytende etterforskning finner alarmerende nivåer av arsen, bly og giftige kjemikalier i amerikansk vann fra springen.
  En felles etterforskning fra Guardian og Consumer Reports viste at drikkevannsprøver fra systemer som betjener mer enn 19 millioner mennesker i USA inneholdt usikre nivåer av flere forurensninger.https://childrenshealthdefense.org/defender/arsenic-lead-toxic-chemicals-tap-water/Svare
  •  Laura Cotter sier:4. april 2021 klokka 07:18Takk Susan. Da jeg nesten daglig leste om enda en måte som vi alle blir angrepet på, hadde det ikke falt meg inn å legge det ut her for oss alle. Så takk for at du gjorde det. Jeg prøver å legge ut det jeg kan på facebooksiden min, og håper jeg ikke blir kastet. Mine ‘venner’ blir færre. Tilsynelatende liker de ikke å lese deprimerende nyheter. Jeg tror det er det samme problemet vi har med å dele nyheter om geoteknologi. Alle vil være lykkelige … … til slutten. Hvor er tenkerne, gjørerne, de religiøse, vaktmesterne osv.?
 8.  V. Susan Ferguson sier:3. april 2021 klokken 16:21Nederland avbryter bruken av Vaxzevria Covid jab blant under 60-tallet.
        Det nederlandske helsedepartementet sa at det midlertidig har stanset administreringen av AstraZenecas Covid-19-vaksine, Vaxzevria, til personer under 60 år etter at en kvinne som hadde mottatt et av skuddene, døde.
  I en uttalelse fredag ​​sa departementet at avgjørelsen ble tatt “som en forholdsregel” på hælene av rapporter fra det nederlandske legemiddelovervåkingsorganet Lareb, som sa at det hadde mottatt nyheter om fem blodproppstilfeller blant kvinner som nylig hadde fått et skudd. av Vaxzevria, Covid-19-vaksinen utviklet av Oxford University og AstraZeneca.
  Kvinnene, alle i alderen mellom 25 og 65 år, hadde fått jab omtrent 7 til 10 dager på forhånd.
  “Tre [av de fem] pasientene haddeomfattende lungeemboli. En døde og en hadde også hjerneblødning , “sa Lareb.” En annen pasient hadde omfattende abdominal venetrombose. En pasient fikk en blodpropp i arteriene i bena. “
  Byrået bemerket at rundt 400 000 mennesker fikk vaksinen i perioden angående de fem klagene, og rapportene “ser ut til å være sammenlignbare med andre rapporter i Europa.”https://www.rt.com/news/519986-netherlands-suspends-astrazeneca-vaxzevria-covid/Svare
 9.  V. Susan Ferguson sier:3. april 2021 klokken 16:19Burn pit advokat, Navy veterinær, Lauren Price dør etter lang kamp med kreft
   En fremtredende talsmann for militære burn pit ofre døde denne uken av komplikasjoner relatert til hennes egne giftige eksponeringsskader.
  Lauren Price, en marineveteran som var med å grunnlegge den Florida-baserte Veterans Warriors Inc., gikk bort 30. mars etter komplikasjoner relatert til kreft. Hun var 56.
  I en uttalelse sa gruppetjenestemenn at hennes død var “på grunn av sykdom og sykdom som direkte var resultatet av hennes tjeneste i US Navy, spesielt hennes eksponering for giftige kjemikalier og stoffer under hennes utplassering til Irak.” De ga også ut en uttalelse fra Price som ble gitt bare noen dager før hennes død: ”Det har vært min største ære å tjene veteranene i denne nasjonen som deres talsmann. Menneskene og organisasjonene jeg har møtt og jobbet med har vært de beste i verden. ”
  Price servert i marinen fra 2006 til 2013, en tur som inkluderte 13 måneder i Irak på høyden av krigen. Hun vitnet før kongressen om at hun ofte pustet inn giftig røyk fra brennkasser da hun kjørte lastebiler på og av basen for oppdrag.
  Hennes egne luftveisspørsmål fra den eksponeringen inspirerte henne til å lansere Veterans Warriors Inc. Gruppen vokste fra en Facebook-gruppe som handlet brennkammerhistorier til en organisasjon som fokuserte på landsdekkende advokatvirksomhet, lovgivende lobbyvirksomhet, hjelp fra omsorgspersoner og annen hjelp til veteraner som arbeider med helseproblemer knyttet til giftig eksponering.https://www.militarytimes.com/veterans/2021/04/02/burn-pit-advocate-navy-vet-lauren-price-dies-after-long-fight-with-cancer/

Legg igjen en kommentar