Siden WHO Oppdaterte PCR-Veiledning, Er COVID-19 Positive Tilfeller Ned 62%

31. Mars 2021

Vår 26. artikkel, “ Verdens helseorganisasjons oppdaterte veiledning for PCR COVID-19-testing vil sannsynligvis redusere positive tilfeller ” kommer til å virke. WHO endret sin policy for bruk av polymerasekjedereaksjon (PCR) teknikk for COVID-19 testing. Sørg for å lese den foregående artikkelen i sin helhet for mer sammenheng.

som oppdaterte pcr-veiledning

Følgende er et direkte sitat fra artikkelen:

Verdens helseorganisasjon oppdaterte nylig sin veiledning for bruk av PCR til COVID-19-testing. Noen kaller det et politisk motivert trekk. Oppdateringen kom bare timer etter at president Biden ble innviet.

“Syklusterskelen (Ct) som er nødvendig for å oppdage virus er omvendt proporsjonal med pasientens virale belastning,” heter det i informasjonsmerknaden 20. januar 2021 . “Når testresultatene ikke samsvarer med den kliniske presentasjonen, bør en ny prøve tas og testes på nytt med samme eller annen NAT-teknologi.”

Med andre ord sa WHO at jo flere sykluser i PCR, jo mindre pålitelig er testen (omvendt proporsjonal). CDC anbefalte fortsatt 40 sykluser så sent som 1. desember 2020.

PCR-Testing I 2020

The New York Times rapporterte i august at de fleste PCR tester i USA brukte en 40 syklus terskel (Ct) standard. Dr. Juliet Morrison sa til Times at alt over 35 Ct er for følsomt og fører til unøyaktige resultater. “Jeg er sjokkert over at folk skulle tro at 40 kunne representere et positivt,” sa Dr. Morrison.

Harvard-epidemiolog, Dr. Michael Mina, var enda mer oppriktig i artikkelen. Han sa at opptil 90% av positive tester i Massachusetts med en 40 Ct terskel ville ha vært negativ ved 30 Ct. Dr. Anthony Fauci sa også at alt over 36 Ct er falske positive og bare ” døde nukleotider .”

En studie publisert i British Medical Journal siste desember fant at 58% av positive tester ved University of Birmingham var falske positive. Storbritannia brukte syklusterskler så høye som 45. USA hadde i gjennomsnitt over 200 000 nye daglige COVID-19 tilfeller fra midten av november til 20. januar. Sistnevnte dato var innvielsesdagen og dagen WHO endret PCR-veiledningen.

COVID-19 Tilfeller Siden 20. Januar 2021

USA hadde sin høyeste enkeltdag COVID-19 positive totalt 8. – 31. januar. Dette tallet falt på en eller annen måte til 185 963 20. januar. COVID-19 positive tilfeller har falt drastisk siden de nye WHO-retningslinjene ble publisert.

daglige kovide trender

CDC rapporterte 69 876 COVID-19 tilfeller 27. februar, en nedgang på 62% siden 20. januar.

Tilfeller er nede fordi mRNA-skudd blir distribuert i USA, ifølge vanlige medier. Denne stillingen er imidlertid prima facie desinformasjon. Pfizers administrerende direktør Albert Bourla, Moderna Chief Medical Officer Tal Zaks og Dr. Fauci er alle registrert og sier at mRNA-skudd ikke stopper spredningen av COVID-19 .

Videre fant et peer-reviewed manuskript fra oktober 2020 at CDCs statistiske beregningsmetoder sterkt oppblåste COVID-19 positive tall .

Positive COVID-19 tilfeller vil fortsette å falle fordi testmetodene ble endret 20. januar. Det har ingenting å gjøre med mRNA-skudd , masker , lockdowns og / eller sosial distansering .

Intellektuell Årvåkenhet Er Viktig

vaksinerisiko

Den eneste fordelen med å få mRNA-injeksjoner er 15 minutter med sosiale medier. Folkehelse og velvære er ikke målene for myndighetene, big tech , big pharma og mainstream media .

Hvis altruisme var målet, ville Ivermectin og hydroxychloroquine  være ad nauseum temaer på tvers av alle medieplattformer. I stedet blir begge avvist som ” konspirasjonsteori ” til tross for hundrevis av fagfellevurderte studier som konkluderer med at begge narkotika dreper og forhindrer COVID-19.

Alle som leser denne bloggen har et sosialt ansvar for å utdanne sine jevnaldrende og kjære i denne tiden av sensur, underordninger og global psykologisk kondisjonering.Dårskapen Med ‘Universell Grunninntekt’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

erkebiskop georg gänswein

KORONAVIRUSRELIGION

Pave Benedikts Privatsekretær Ringer Lockdowns: ‘Enorm Collateral Damage’

HAFHAF30. Mars 2021

spontanabort øker med 366% på bare 6 uker på grunn av covid vaksiner

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Sjokkerende! Abort Øker Med 366% På Bare 6 Uker På Grunn Av Kovide Vaksiner

HAFHAF29. Mars 2021

kokk, inn, sikkerhetsmaske, hengende opp, skilt, lukket, på, restaurant, door.

KORONAVIRUS

CDC: Masker Og Innendørs Spiseforbud Stopper Ikke Virus – MSM Ignorerer Funn

HAFHAF29. Mars 2021

dr.  steve hotze 2

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. Steve Hotze: COVID-19 Injeksjoner Er IKKE Vaksiner, Men Farlige Eksperimentelle Genterapier

HAFHAF29. Mars 2021

Legg igjen en kommentar