Russland har dissekert Covid-19 pasienten etter døden, 02.04 2021

Russland har dissekert Covid-19 pasienten etter døden, en stor oppdagelse er gjort. Russland er det første landet i verden som dissekerer Covid-19 døde, og etter en grundig etterforskning ble det bestemt at Covid-ikke eksisterer som virus. Det er en GLOBAL svindel. Folk dør av ” utvidet elektromagnetisk stråling (gift) ”. Leger i Russland bryter loven fra Verdens helseorganisasjon som ikke tillater obduksjon av personer med Covid-19. døde. Etter en periode med vitenskapelig oppdagelse kan det ikke antas at det er et virus, men snarere bakterier som forårsaker død og fører til dannelse av blodpropp i venene og nervene, som pasienten dør fra på grunn av disse bakteriene. De beseiret viruset og sa “det er ingenting annet enn en koagulering av blodkarene (trombose) og behandlingsmetoden er intakt”. Antibiotiske tabletter Antiinflammatorisk og tar antikoagulantia (aspirin). Dette betyr at sykdommen kan helbredes, denne oppsiktsvekkende meldingen til verden ble utarbeidet av russiske leger gjennom obduksjon (kadaver) av Covid-19-viruset. Ifølge andre russiske forskere ble ventilatorer og intensivavdelinger (UCI) aldri brukt. Protokoller for dette er allerede publisert i Russland. Kina visste dette allerede, men publiserte aldri rapporten. Del denne informasjonen med familie, naboer, venner, venner, kolleger, slik at de kan komme ut av frykt for Covid-19 og forstå at det ikke er et virus, men bare bakterier utsatt for 5 G-stråler. Årsaken er å skade mennesker med svært lav immunitet. Denne strålingen forårsaker også betennelse og hypoksi. Ofre bør ta Aprin-100 mg og Apronicot eller Paracetamol 650 mg. Fordi Covid-19 har vist seg å forårsake blodpropp, forårsake trombose hos mennesker og derfor blodpropp i vener og hjerne, hjerte og lunger ikke kan oksygenere, noe som gjør det vanskelig for mennesker å puste og folk dør raskt med mangel på pusteenergi. Leger i Russland hørte ikke på WHO-protokollen og dissekerte kroppene til Covid-19-kroppene. Legene åpnet armene, bena og andre deler av kroppen, og etter å ha blitt testet ordentlig, la de merke til at blodkar og vener fylt med blodpropp som normalt forhindret blodstrømmen, samt redusert oksygenstrøm i kroppen, noe som forårsaket pasienten til å dø. Etter nyheten om denne studien endret Russlands helsedepartementet behandlingsprotokollen Covid-19 og ga aspirin-100 mg til sine positive pasienter og begynte å gi Empromak. Som et resultat begynte pasientene å komme seg, og helsen begynte å bli bedre. Russlands helsedepartement utskrev og sendte hjem mer enn 14 000 pasienter på en dag.

Legg igjen en kommentar