Tør ikke å fortelle sin historie! En overordnet forbyr vedkommende å fortelle dette til kolleger eller media! 01.04 2021

Vedkommende helsearbeider spør derfor oss i gruppen “Vårt Lille Land” om vi kan fortelle historien videre:

– Jeg ble veldig syk etter at vaksinen fra AstraZeneca ble satt. Gikk med hodepine hver dag etter vaksinering. Etter 14 dager fikk jeg hudblødninger, ble innlagt på sykehus, der de foretok CT. Detvviste seg at jeg har hatt en liten hjerneblødning.

Legen på sykehuset mente at dette ikke kunne knyttes til vaksinen da det hadde gått 14 dager. Videre fikk jeg beskjed av vår leder (vi arbeider i kommunale helseforetak) at jeg ikke skal snakke til noen av de andre ansatte om dette, da dette kan skremme dem.

Ingen har lest noen steder i media om at en helsearbeider fra vår kommune har fått hjerneblødning etter vaksinering, at leder gir meg munnkurv er hårreisende.

Leder har også sagt til meg at jeg trygt kan ta vaksine 2 😳 Fastlegen min har klart gitt meg beskjed at jeg ikke skal ta flere vaksiner.

Det er mange som rapporterer at de har gått med hodepine hver dag siden vaksineringen.

Har undersøkt litt i det stille her, alle jeg har snakket med forteller om kraftige bivirkninger. Intens hodepine og mer sliten enn tidligere.

Jeg er i midten av 20-årene, har ingen underliggende sykdommer. har alltid vært energisk og blid. Nå er jeg bare alvorlig og dønn sliten konstant.

Setter stor pris på om du deler min historie!

Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst

Legg igjen en kommentar