FOLKEMORD I NORGE – SMARTMÅLERE PÅ VANN OG STRØM Sist redigert 14. mars 2020.

Nå er ACER-avtalen underskrevet, og det var vel NEPPE en overraskelse for deg som gjennomskuet det spill for galleriet vi er blitt servert de siste månedene med MeToo og sirkus Stortinget den siste uken.

ACER-avtalen ble neppe besluttet eller forseglet 22. mars, 2018 – nei. Det har sikkert skjedd FOR LENGST akkurat i samme stil og metodikk som da Gro Harlem Brundtland innlemmet Norge som fullt medlem i EU i 1994, https://www.youtube.com/watch?v=cyStEhPJOzY flere måneder FØR den andre folkeavstemmingen ble avholdt. Visste du det? Vi, folket, skal lissom ikke vite at Stortinget er kun er horehus av landsforrædere, og har vært det i maaaange år!

Denne taktikken er tidligere brukt i forbindelse med 22. juli, Breivik rettsaken og tilsvarende andre anledninger når Deep State Norway (Europabevegelsen) er i gang med et nytt statskupp MOT FOLKET. Pressen er ALLTID med på å dekke over statskupp og andre former for høyforræderi ved å samarbeide om hva som skal sies av løgner for å dekke over forbrytelser mot folket. Slik får aldri det norske folk SANNHETEN OM DE LYSSKYE aktiviteter Stortinget og regjering driver med, og har holdt på med siden før 1940.

Faktum er at den norske politiske elite har tilstjålet seg landet vårt og gitt det til SEG SELV ved å omgjøre Norge fra å være et land til å være et aksjeselskap for at de skulle kunne stjele alt, tilhørende DERES a/s Norge. Når har mediene tenkt å fortelle DET?

Per i dag er situasjonen langt verre. Stortingets Europabevegelse https://www.youtube.com/watch?v=0FiJijNjsPU er staten i staten, Deep state Norway, et kriminelt kartell uten sidestykke, hvis formål er å selge ut Norges enorme og rike verdiressurser fortest mulig, uten at folket aner noen ting, fordi de aller fleste sitter godtroende i godstolen sin og tror fortsatt på alle løgnene som fosser ut av smilende skuespillere i politiske roller – og fortsatt, til tross for utallige bevis for det motsatte – å tro på den gedigne illusjonen de har blitt fôret med i alle år = at politikere jobber FOR folket, mens det motsatte er sant. DE JOBBER KUN FOR SEG SELV FOR Å FYLLE EGNE LOMMER, og for sterke internasjonale krefter som styrer bak i kulissene, det norske frimureri og det internasjonale frimureriet (Bilderberg-gruppen). Trenger du bevis på at Stortinget er registret som eget selskap, er det bare å søke det opp i Brønnøysundregisteret. Der finner du også Statsministerens kontor med flere. Disse ER EGNE virksomheter med hvert sitt organisasjonsnummer og INGEN av disse er REVISJONSPLIKTIGE og på den MÅTEN ER DET INGEN SOM FØRER REGNSKAP OVER ALT DE STJELER FRA OSS – FOLKET.

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=971524960

Alle politiske partier er samstemte i de store spørsmålene fordi parlamentarismen er en gedigen bløff og løgn som går ut på å gi inntrykk av å være mange uenige partier med egne partiprogrammer, mens virkeligheten er at de alle sammen er kontrollert opposisjon som samarbeider om å late som om de er uenige med hverandre for å få deg til å tro at det ER uenighet i den store enigheten Storting og regjering.

Stortingsrepresentanter gjør nettopp det ordet tilsier. De representerer kun SEG SELV. Deres oppgave ER SOM SAGT Å SELGE UT LANDET til deres venner i Bilderberg-gruppen. Dette er LANDSFORRÆDERI som får Quisling til å fremstå som en ubetydelig figur i norsk svikerhistorie. Hvis vi skal få slutt på dette, redde landet vårt og oss selv ut av de nådeløse klørne til denne banden som stilltiende har gått med på å drepe oss med EMF teknologi og smartteknologi for å bli kvitt oss – slik at de kan stjele landet vårt uhemmet, er vi nødt til å stemme på opprettelse av EKTE FOLKESTYRE i Norge fortest mulig. Gjør vi ikke det, mister vi alt – OGSÅ LIVET. Har du råd til det? Stortinget tenker slik: «Og vi skal ha våre penger, og vi skal ha vår profitt. Du skal dø og du skal dø og du skal dø. Og det driter vi i, vi skal ha vår profitt. Vi skal og vi skal og vi skal!»

Selv har de fleste stortingspolitikere alle eierandeler i selskapene de selger Norge unna til, og får utbetalt i millioner rett i egne lommer – til skjulte, hemmelige konti holdt i tax-free haven i utlandet. Disse har gitt bort oljefondet for lengst – til seg selv, og sine medsammensvorne – i inn- og utland, noe de fleste igjen er intetanende om for pressen sier ingenting, og det er slik de vil ha det.

Stortingspolitikere, strømselskapene, medvirkende installasjonsfirmaer og norsk media har lyktes med å snu det godtroende og naive folkets fokus vekk fra både høyforræderi (ACER-avtalen) og smartmetertvangsinstallasjon (folkemord) og annet ved å kun vie oppmerksomheten mot sirkuset i Stortinget. Grunnen til at de har lykkes med det, er rett og slett at folk flest er for blåøyde og godtroende til alt de får servert på fat fra de desinformerende norske jugemediene, lyvende strømselskaper og selvoppnevnte myndigheter UTEN MYNDIGHET for å få deg til å gjøre HVA DE VIL mot deg.

Blind godtroenhet til myndigheter, strømselskaper og media har ført til at store deler av befolkningen er blitt passive aksepterere av deres løgn og desinformasjon. Det som foregår nå er intet mindre enn oppstarten til folkemord av det norske folk – fordi stråleverdiene som strømselskapene bruker mot folket er nærmere 10 millioner ganger høyere enn det som tillates i andre land i verden. Det ironiske nå er at flere land nå har begynt å kaste ut smartteknologien.

Det som foregår nå er GENOCIDE av Norge.

ACER og smartmeterinstallasjon er to sider av samme mynt. For å kunne trekke mest mulig profitt ut av ACER-saken trengs det smartmåler inn i ditt hjem. Den norske vannkraftproduksjon er solgt ut. Derfor vil folket nå snart også oppleve samme hersketeknikk og pågåenhet i forsøket på å innføre smartmeter på vann.

Mange tør ikke si NEI, selv om de ikke ønsker måler – selv om de har rett til det. Ingen har rett til å påtvinge noen en teknologi som internasjonalt allerede er bevist å være farlig for mennesker og dessuten alt biologisk liv. Folk er redde for tomme trusler og har ikke energi til å stå imot. Om man bor i eget hus, så trengs det kun «NEI» og ingen ytterligere kommunikasjon. Du kan også bare overse ALLE henvendelser selv om disse kommer fra kommunen fordi kommunen ikke er en myndighet, men tilrettelegger av folks BEHOV i kommunen, og IKKE noe annet. Det trengs heller ikke legeerklæring eller attest for å slippe. Når selskaper utgir seg for å ha myndighet til å pålegge deg å installere noe i ditt hjem eller leilighet du IKKE ønsker av personlige årsaker, uansett grunn, er det DU og ikke selskapene eller kommunene eller regjeringen eller Stortinget eller domstolene som bestemmer dette. Domstolene kan kun fatte beslutninger i saker som ha med forbrytelser å gjøre, og de BØR BEGYNNE Å SE NÆRMERE ALLE DE POLITISKE SVIK MOT DET NORSKE FOLK våre såkalte styresmakter begår i Norge.

Selv om du bor i blokk, har du rett til å si nei og bli respektert av selskapene. I blokk er det kort avstand mellom målerne, derfor er strålingen ekstra farlig. Skal du redde helsen til deg, barna og naboene, må du sette i gang en dør til dør, etasje for etasje og blokk for blokk opplysningsaksjon i borettslaget for å få alle til å si nei til å redde hverandre fra total utslettelse over lang tid. Innen kort tid vil boligprisene i blokker og rekkehus som ha smartmålere stupe fordi ingen vil kjøpe dem. Ingen vil kjøpe bolig med smartmeter og/eller med tetthet opp mot så mye annen stråling – det blir det samme som å skyte seg selv i hodet.

Din passivitet = din og dine barns sykdom og før eller siden død. Det er ikke behagelig å fordøye denne sannheten, det gjør vondt, men det er sant.

I tillegg er Norge utpekt som forsøkskaninland for installasjon av 5G mobiltelefoni. Når dette er gjennomført kommer krefttilfellene bokstavelig talt til å eksplodere. Smartmeterstråling forårsaker krybbedød, handikappede fostre, gjør barn og voksne sterile og forårsaker hjerteinfarkt hos mange. Barn segner plutselig uforklarlig om i klassen, uten synlig feil og uten «forklaring» som følge av dette og vaksiner.

Mens andre land nå forbyr denne farlige strålingen , http://www.collective-evolution.com/2018/03/20/why-multiple-countries-have-banned-wifi-cell-phones-around-schools-young-children-fetuses/ stevner a/s Norge videre frem mot folkemord, med norske skolers statspålagte wifianlegg. Smartmeter på strøm + vann + wifi + mobiler = express train to heaven.

Og vit en ting: Ettersom Norges vann nå er «solgt», gni deg i hendene – nå starter de også opp med smarte vannmålere i det stille. Med smartvannmåler i tillegg til smartstrømmåler kan du regne med å bli farlig syk innen kort tid. Gled deg! Husk at du har rett til å si NEI!
————————————————————————————————————-
Tips mot torpedovirksomhet i regi av Hafslund:

Det anbefales å overse alle henvendelser i forhold til vannmåler og strømmålerskift slik:

– Sil alle innkommende telefoner UTEN telefonsvarer.
– Søk opp alle ukjente numre på gulesider.no og lag din egen liste ved telefonen av IKKE SVAR numre. Inkluder følgende:

Hafslunds torpedovirksomhet: 21 50 70 06

40 82 12 99 ??? salgstelefon

Legg til egne numre. Legg merke til hvordan installatørene skjuler seg bak skjulte numre. De vet hva de gjør og hva de er ansvarlig for – overlagt drap!

– NULL KONTAKT ER DET BESTE. Svar ikke på eposter eller sms. Lurt å kvitte seg med mobilen på grunn av strålingen og fordi mobilabonnement er koblet opp mot personnummersvindel. Les mer om personnummersvindelen her, samt få en oversikt over ALLE SVIK MOT DET NORSKE FOLK SIDEN 1940 (skjult Norgeshistorie) :
https://www.facebook.com/notes/infowarriors-of-norway/smartmeter-og-personnummersvindel/1474570706004671/

– Overser alle henvendelser som søppelreklame. La dem bruke SIN energi på forsøk for å komme i kontakt med deg.
– La deres brev ligger uåpnet i postkassen blant litt reklamesøppel. Du er jo bortreist, ikke sant?
– Lås døren med begge lås. Du er jo bortreist!
– Instruer alle i familien om å ikke gå i kontakt overhodet med fremmede som dukker opp i hagen eller inngangspartiet/innkjørsel. Kommer det ukjente, fortsett frem til huset eller bort fra huset uten å vise tegn til at du har sett dem. Avvis forsøk på kontakt med øyner og ikke svar på forsøk på samtale. Lat som om de ikke ser dem en gang.
– Svar aldri døren hvis du ikke venter besøk. Ber venner og kjenner om å ringe når de er fremme, da åpner du.
– De har ikke lov å komme inn og DE VET DET, derfor alle tomme truslene. Ingen dommer i Norge har gyldige embetspapirer, så alle truslene er tomme trusler. Vit at heller ingen stortingspolitiker eller regjering har sittet lovlig ved makten siden 1938 og utøver, noe de fleste ikke er klar over. Alle storting/regjeringer siden 1940 = forbrytermafia uten legitimitet. Nå vet du. Sprer kunnskap.
https://www.facebook.com/notes/infowarriors-of-norway/svik-mot-det-norske-folk/1486589004802841/

https://www.facebook.com/notes/infowarriors-of-norway/smartmeter-og-hva-vi-kan-gj%C3%B8re-for-%C3%A5-beskytte-oss-mot-livsfarlig-str%C3%A5ling/1481421435319598/

Engasjer deg: https://stoppsmartmaalerne.no/, https://smartskandalen.info/

Legg igjen en kommentar