Det kan vel ikke sies tydeligere. 23.02 2021. Vaksinepass neste og vi har endt opp som slaver!

Erna Solberg, Prime Minister of Norway | Recovery Plan for the World

23. feb. 2021.

DENNE KOMMUNISTEN BIDRAR TIL AT NORGE BLIR UNDERLAGT EU/ VERDENSREGJERINGEN INNEN ÅRET 2021 ER OMME. OM IKKE DET NORSKE FOLK FÅR STOPPET HENNE FÅR VALGET TIL HØSTEN VIL HUN MULIGENS KLARE Å UTSETTE VALGET. SAMME OPPSKRIFTEN TIL JOHAN NYGAARDSVOLD DA HAN STANSET VALGET I 1939. (VISSTE NYGAARDSVOLD AT VI SKULLE FÅ “BESØK” AV tYSKE TROPPER 9 APRIL 1940?

HISTORIEN GJENTAR SEG I MYE AV DET SOM SKJER IDAG. VI ER LANGT UTE I EN “STILLE” 3 DJE VERDENSKRIG DER ERNA HAR VIST SEG Å VÆRE DEN UTVALGT REGISSØREN OG VI FOLKET ER DE UTVALGTE SAUENE I DETTE SKUESPILLET SOM ENDER MED MENNESKEHETENS FALL NÅR TEPPET FALLER. DET BLIR KUN EN AKT FØR TEPPEFALL.

Legg igjen en kommentar