Geoengineering Watch Global Alert News, 27. mars 2021, # 294

27. mars 2021     

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Vanlige artikler om klimateknikk blir nå ofte publisert, men de er ikke annet enn desinformasjon og benektelse. En konstant strøm av desinformasjon blir spredt av alle vanlige mediekilder om utallige emner når de utfører budgivning fra lønnsmestere for maktstrukturen. Økosystemer over hele verden fortsetter å kollapse, global matproduksjon faller raskt. Viktige ledd i kjeden til vår nåværende virkelighet bryter allerede fra hverandre, og selv nå sover de fleste befolkningene helt. Noen i akademia, som betjener de globale kontrollerne, får i oppdrag å prøve å overbevise befolkningen om å til og med stille spørsmål ved offisielle fortellinger er et tegn på mental mangel. Orwells samfunn fra 1984 er her. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Må se THE DIMMING,  vår mest omfattende klimatekniske dokumentar:

6 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 27. mars 2021, # 294

 1.  Denise M Horn sier:27. mars 2021 klokka 23.44Jeg gikk på Art Bell-showet i 1999 og nevnte stiene på himmelen. Jeg tror denne agendaen er langt mer skummel enn folk mistenker. Å si at jeg irriterte noen, ville være en underdrivelse. Dette er av høyeste hemmelige prioritet, som er enda mer angående å ta hensyn til den globale uvitenheten til den globale offentligheten. Jeg håper inderlig det er mer bevissthet rundt dette emnet; så mange mennesker støter på helsekatastrofier som er mistenkelige etter hvert som sykdommer florerer. Takk for alt hardt arbeid; sammen kan vi skape bevissthet.  Svare
 2.  Raymond sier:27. mars 2021 klokken 22.42Nok en gang registrerte termometeret mitt høye temperaturer her i Texas på 93 grader, og NWS sier at vi bare traff 81. Det føltes mer som 100 pluss grader, men da luftfuktigheten holdt seg over 87% hele dagen. Dette er bare mars, og vi ser allerede typiske junivarme og blærende solproblemer. Blacktop-oppkjørselen min traff 168 grader, da jeg brukte et termisk skanningstermometer og med denne hastigheten vil jeg sannsynligvis se rekordmålinger på over 250 grader i august! I fjor sommer begynte det fysisk å boble og smelte steder, og det forteller meg at solens termiske energi bare er noen få korte år unna, fra å bli dødelig for alt liv her i solbeltområdet.Solen blir ikke lenger sakte en av faktorene i vår uunngåelige masseutryddelseshendelse. Men snarere innleder det nå vår ødeleggelse av menneskeheten, i en stadig mer alarmerende hastighet som den primære faktoren. Det har nå blitt det dommedagsasteroiden var for dinosaurene.UV-målingene treffer nå rekordnivåer nesten hver dag. I stedet for månedlig eller årlig, slik det har vært tidligere år. Kanskje det bare skjer her i Texas og en håndfull andre steder akkurat nå. Men jeg er sikker på at det vil bli et globalt spørsmål før vi når 2025.Likevel er det ingen andre som jeg vet om, selv overvåker UV-strålingsnivåer eller viser noen bekymring over hvor dødelig solen har blitt nå. Med unntak av føderale regjeringssponserte forskere, som blir betalt for å forkaste all kunnskap om denne trusselen. For å hindre massene i å få panikk eller lære disse sannhetene for seg selv.Konsensus her i byen min er at jeg er en dommedagsfreak. Som babler om sluttider, som så mange andre virkelig mentale håndlangere som siterer profetier og skriftsteder. Eller hevde å ha klarsynte krefter og evnen til å se inn i fremtiden og snakke med ånder. Andre forkynner at romvesener eller Gud skjenker deres kunnskap om tid og reise og guddommelige krefter til deres åndelige essens og vekket bevisste rike.Men jeg holder meg bare til vitenskapelig bevist fakta og verifiserbare sannheter. Sammen med dedikert forskning og førstehånds erfaring, eller fagfellevurderte akademiske studier av anerkjente eksperter innen sitt fagfelt.Så alt dette forteller meg, er at du har så utrolig rett dansk. Befolkningen i dette samfunnet og hele samfunnet generelt nekter ganske enkelt å akseptere fakta, sannhetene, de enorme mengdene med forskning, enhver førstehånds personlig erfaring og studier av eksperter fra akademiske akademier. Fordi det kortslutter hjernen deres og skremmer dem til kjernen så mye … at de velger å flykte i stedet for å kjempe for deres fortsatte eksistens. De flykter mentalt til deres alternative virkelighetskomfortsone og velger å fullstendig ignorere deres ansvar som menneske og forvalter av planeten Jorden.De hiver seg og kryper når de synker ned i skallet av uvitenhet, mens de kaller meg (du dansker og alle her i geoingeniørvaktsamfunnet) en løgner som sprer falske nyheter og konspirasjonsretorikk. Å falle tilbake i et forfall, og la seg fylle med fiendtlighet, sinne og avsky for noen som tør å riste opp sitt en gang stabile og sikre paradigme. Å kalle meg (oss) sinnssyke og freaks av menneskeheten, hjelper dem på en eller annen måte til å føle seg i kontroll igjen og lar dem få tilbake makten over meg (oss) og budskapet om alvorlige forandringer til denne verden … som jeg (vi) vitner om og hold fast i min (vår) overbevisning.Den delen av menneskeheten som velger å forbli helt passiv og medskyldig i det vanvittige asylets offisielle fortelling, har overgått til en mye lavere klasse av vesen og art. Hvem ligner nå et muterte freak av naturen, som mer ligner et kryss mellom en struts og en sau! Med intelligensen til en slug og empatien til en massemord krigsherre. De har ikke lenger moral, verdighet, medfølelse, kjærlighet til dine medmennesker og naturens vilde rike, eller ånd og sjel som kreves for å streve for en bedre verden.De er ganske enkelt storfe som blir kastet inn i slakteriet og vil villig holde blindere på, mens de beiter seg inn i glemselen og den bunnløse intethetsgropen. Men de anser fortsatt mennesker som oss som den laveste livsformen på planeten.Fordi vi fortsatt vet og husker hvordan det er å være menneske. Vi har en følelse av lidenskap og kjærlighet for naturens skjønnhet og ro. Vår ånd lengter etter å leve i harmoni med alle former for utviklet og tenkende liv. Vår erobring for å pleie alt liv og forbedre helsen til planeten vår, står i skarp kontrast til det elitistiske målet om å erobre denne planeten og alle former for liv på den. De prøver å plyndre og plyndre alle dens naturressurser, mens vi håper å bevare og beskytte alt denne planeten har å tilby menneskeheten.Vi er voktere og oppmerksomme forvaltere av Moder Jord som prøver å snakke litt sunn fornuft inn i Bill Gates og David Keiths av denne epoken i vår eksistens. Prøver å motvirke deres vanvittige planer som utvilsomt vil forvandle jorden til en annen Venus. Selv om de forteller oss at det er det de prøver å unngå. Men galskapen deres fører til egoistiske og maniske løgner som bare tjener seg selv … på bekostning av hele jordens livsnett.De fleste er besatt av og misunnelig på de rike og berømte. Forstår aldri fullt ut hvordan de ofrer sin egen frie vilje hver dag, for å holde de velstående elite i en klasse som bare ønsker deres slaveri og fortærer deres livskraftenergi. Som om det var en eliksir som holder dem evig unge og mektige … som en Gud.Unnskyld vennlighetene mine og frustrasjonene mine når jeg står på denne såpekassen med endeløse betenkeligheter. Men det var varmt som helvete i dag, og jeg vet at tiden min blir kortere på denne planeten, med hvert passerende flyspor på himmelen. Så jeg har tyttet til å gjenspeile Danes ukentlige Global Alert News bekymringer, frustrasjoner og sinne som jeg fornemmer i hans ord og vokaltoner i hver sending. Nummer 294 og teller … som sekunder som tikker bort på den ordspråklige dommedagsklokken. Det vil absolutt ikke være noen feiringer og gledelige samlinger for å feire hans milepæl 300. GAN-kringkastingsbegivenhet. Så i stedet vil jeg bare si: “Takk for at du holdt kurset og aldri sa ALDRI til setningen som ender med … vil vi noen gang gjøre en forskjell, og vi skal alle bare gi opp håpet om å kunne redde Jorden og hele menneskeheten. Fordi ordet ikke finnes i ordforrådet vårt. Men ordet EVER er et skinnende lys som leder oss gjennom tåken på denne reisen gjennom vanvittige stormer. “Vår flid og utholdenhet vil til slutt beseire elitismen som desperat prøver å hindre menneskeheten og planeten Jorden, i å leve i evigheter mer i dette mirakel av livet, kjent som Guds uendelige univers. Takk Dane, for enda en kringkastingsrapport som fortsetter å flippe ved grunnlaget for den vanvittige asylen og gir oss drivstoffet som trengs, for å mate brannene til vår kommende … Stor oppvåkning. Svare
 3.  V. Susan Ferguson sier:27. mars 2021 klokka 18.44Dødstallene skyrocket i Israel etter Pfizer eksperimentelle COVID “Vaksiner”
  National File rapporterte denne uken at en gruppe israelske leger, advokater, kampanjer og bekymrede borgere har ansatt tjenestene til det Tel Aviv-baserte firmaet A. Suchovolsky & Co. Law til inngi en straffeklage ved Den internasjonale straffedomstolen , der de obligatoriske vaksinelovene er et brudd på Nürnberg-koden.
  Israel ble en av de første nasjonene i verden som ga mandat til COVID-19-vaksiner, og innførte et COVID-passsystem som bare tillot enkeltpersoner å delta i samfunnet – inkludert handel – etter at de mottok vaksinen og ble godkjent for å bli med i systemet.
  Nå saksøker en gruppe israelske jøder Netanyahu-administrasjonen i internasjonal domstol, og gjør saken om at Israel bryter Nürnberg-koden ved i det vesentlige å gjøre israelere underlagt et medisinsk eksperiment med de kontroversielle vaksinene.
  Rapporter for Kirkens militante, Jules Gomes skrev:
  Anshe Ha-Emet (People of the Truth) -stipendiet – bestående av israelske leger, advokater, kampanjer og bekymrede borgere – klaget til ICC-aktor i Haag og beskyldte regjeringen for å føre en nasjonal « medisinsk eksperiment ”uten først å søke“ informert samtykke. ”
  “Da sjefene for helsedepartementet og statsministeren presenterte vaksinen i Israel og begynte å vaksinere israelske innbyggere, ble de vaksinerte ikke informert om at de i praksis deltar i et medisinsk eksperiment og at deres Det kreves samtykke til dette under Nürnberg-koden, ”heter det i Anshe Ha-Emet-søksmålet.
  Tel Aviv-baserte firma A. Suchovolsky & Co. Law argumenterer for at statsminister Benjamin Netanyahus avtale med Pfizer og Netanyahus egen innrømmelse gjør det klart at Israels vaksineringskampanje “er virkelig et medisinsk eksperiment og at dette var essensen av avtalen. . ”
  Klagen er nå akseptert av Den internasjonale straffedomstolen (ICC), og vil bli vurdert.
  Nürnbergkoden ble “skrevet etter at nazistleger ble stilt for retten for å utføre sine medisinske eksperimenter på konsentrasjonsleirfanger, bestemmer at det er dypt uetisk å tvinge eller tvinge en person til å delta i medisinske eksperimenter,” ifølge en jødisk antropolog. De som står bak søksmålet mener dette er spesielt relevant etter at Pfizers administrerende direktør Albert Bourla kalte Israel ”verdens lab” på grunn av dets klare aksept av selskapets COVID-19-vaksine.
  Dette kommer etter at en israelsk gruppe avviste landets grønne passsystem, som bare tillater de som har tatt COVID-19-vaksinen eller utviklet immunitet mot viruset, til å drive handel og forlate hjemmene sine som “demoniske” og en “andre Holocaust. ”https://tapnewswire.com/2021/03/israelis-cry-out-to-the-world-to-stop-mandatory-covid-injections-as-lawsuit-is-filed-in-international-criminal-court- over-nürnberg-kode-brudd /Svare
 4.  V. Susan Ferguson sier:27. mars 2021 klokken 18.42Jemen er på vei mot den største sulten i moderne historie, advarer WFP-sjef FNs sikkerhetsråd | Verdens matvareprogram
  om Jemen:
  ”For bare to dager siden var jeg i Jemen, der over 16 millioner mennesker nå står overfor krisenivåer av sult eller verre. Dette er ikke bare tall. Dette er virkelige mennesker. Og vi er på vei rett mot den største sulten i moderne historie. Det er helvete på jorden mange steder i Jemen akkurat nå. ”
  – Rundt 400 000 barn kan dø i Jemen i år uten presserende inngrep. Det er omtrent ett barn hvert 75. sekund. Så mens vi sitter her, hvert minutt og et kvarter, dør et barn. Skal vi virkelig snu ryggen til dem og se den andre veien? “
  “For å øke all elendighet, må de uskyldige folket i Jemen takle en drivstoffblokkade. For eksempel har de fleste sykehus bare strøm på intensivavdelingene fordi drivstoffreservene er så lave. Jeg kjenner dette førstehånds fordi jeg har gått på sykehuset. Og lysene var av. Strømmen var av. Folket i Jemen fortjener vår hjelp. Den blokkeringen må løftes, som en humanitær handling. Ellers vil millioner flere gå i krise. ”
   
  Om konflikt og sult:
  “Konflikt som er menneskeskapt, driver ustabilitet og driver en destruktiv ny sultbølge som truer med å feie over hele verden. Bompengene som betales i menneskelig elendighet er utenkelig. Så jeg vil takke generalsekretæren for hans ledelse i forsøket på å avverge disse hungersnødene. ”
  “Disse truende hungersnødene har to ting til felles: de er primært drevet av konflikt, og de er helt forebyggbare … Syklusen med vold, sult og fortvilelse trekker inn flere og flere individer og familier når ukene og månedene går. Men de potensielle konsekvensene er virkelig globale: økonomisk forverring, destabilisering, massemigrasjon og sult. “https://www.wfp.org/news/yemen-heading-toward-biggest-famine-modern-history-wfp-chief-warns-un-security-c CouncilSvare
 5.  V. Susan Ferguson sier:27. mars 2021 klokka 18.41På randen av en global krise: En bank advarer mot en “bibelsk” bølge i matvarepriser / av Tyler Durden
  torsdag 18. mars 2021
  Av Michael Every fra Rabobank
  Bibelsk, Lean og Mean: ‘Drømmer’ om en jordbruksvare super-cycle
  Da sa Farao til Josef: «Se, i min drøm sto jeg på bredden av elven. Plutselig kom syv kuer opp av elva, fine og fete; og de matet seg på enga. Så, sju andre kyr kom opp etter dem, fattige og veldig stygge og tøffe, så stygg som jeg aldri har sett i hele Egypt. Og de tøffe og stygge kyrne spiste opp de syv første, de tykke kyrne. Når de hadde spist dem opp, ville ingen ha visst at de hadde spist dem, for de var like stygge som i begynnelsen. Så jeg våknet. ”
  – 1.Mosebok 41: 17-21Sammendrag
      • Viktige fôr- og matvarepriser er trukket til 9-måneders- og 7-års-høyder
      • Vi utforsker ‘drømmen’ om bibelsk knapphet; dens opprinnelse og virkninger; og trekk sammenligninger med Joseph, handelsmannen og sentralplanleggeren som unngikk sult for det gamle Egypt
      • Ett poeng er klart: global matusikkerhet faller tyngst på lavere inntekt, importerende nasjoner, som bruker en langt større andel av inntekten på mat enn de rikere
      • Fed ville spille en ironisk rolle i denne prosessen selv som det omfavner bekjempe fattigdom og ulikhet sammen inflasjon
      • dette kan forverre (geo) politisk risiko – potensielt selv om institusjonell arkitektur
  Vår Base Commodity Call
  I skrivende stund er våre prognoser for tre av verdens viktigste jordbruksvarer, soyabønner, mais og hvete som følger:https://www.zerohedge.com/markets/verge-global-food-crisis-one-bank-warns-biblical-rally-food-prices
   Svare
 6.  V. Susan Ferguson sier:27. mars 2021 klokka 18:39Amerikansk militær bestilte ‘Clandestine Burning’ av giftige kjemikalier i dårlige nabolag : Studie | ZeroHedgeForfatter av Kenny Stancil via CommonDreams.org
  Ny forskning utført av forskere fra miljørettferdigheter ved Vermonts Bennington College avslører at det amerikanske militæret hadde tilsyn med “hemmelig forbrenning” på mer enn 20 millioner pund vandig brannskum mellom 2016 og 2020 i lavinntekt. samfunn rundt om i landet – selv om det ikke er bevis for at forbrenning ødelegger de giftige “evig kjemikaliene” som utgjør skummet og er knyttet til en rekke kreftformer, utviklingsforstyrrelser, immun dysfunksjon og infertilitet.
  “I strid med sunn fornuft og miljøkompetanse har Forsvarsdepartementet (DOD) vervet fattige samfunn over hele USA som uvillige testpersoner i sitt giftige eksperiment med å brenne AFFF,” David Bond, assisterende direktør for Center for the Advancement of Public Handling ved Bennington College, sa (pdf) i en uttalelse tidligere denne uken.https://www.zerohedge.com/medical/us-military-ordered-clandestine-burning-toxic-chemicals-poor-neighborhoods-study

Legg igjen en kommentar