Gjør Deg Klar Til Å Bli En ‘Digital Asset’ Av Globalists ‘Great Reset

25. Mars 2021

av Leo Hohmann

Få er klar over det, men digitaliseringen av menneskeheten går fremover i nakkehastighet.

klaus schwab, bill porter

Ikke se nå, men verden løper nedover en sti som er lagt sammen med landminer med kontroll og overvåking, og likevel virker nesten ingen vestlig politiker fra noe parti bekymret nok til å til og med snakke om innvirkningen dette vil ha på personvernet.

Hvis du er nysgjerrig på hva den nærmeste fremtiden bringer, kan du lytte til teknokrater som Bill Gates .

For ett år siden, i mars 2020, da regjeringer la ned økonomiene sine med henvisning til et mystisk virus, gjorde Gates en serie medieintervjuer som ba om et globalisert “ digitalt sertifikat ” for alle mennesker på planeten.

Han sa at dette var den eneste måten å holde tritt med hvem som har viruset og hvem som er blitt vaksinert. Merk at det ikke var kjent at det ikke var noen vaksine i mars 2020, men Gates snakket om vaksinen som om den var rett rundt hjørnet. Han visste.

I et online forum med Ask Ask Anything 18. mars, sponset av Reddit, ble Gates spurt om hvilke endringer som måtte gjøres i måten virksomheter opererer for å sikre folkehelsen uten å ødelegge økonomien.

Gates ‘svar på problemet var digitale sertifikater , som helt klart driver engangsfrie vestlige samfunn inn i et “show your papers” -scenario om at pre-COVID ville ha blitt betraktet som et nazi-lignende tabu [se skjermbilde nedenfor]:

reddit porter

Gates var også kjent på den tiden for å investere i ID2020-initiativet , som søker å koble folks vaksinehistorie til deres kjøpshandlinger .

I stedet for å ta Gates seriøst tilbake i mars 2020, blåste det store flertallet av hans kommentarer som fantasien til verdens største nerd.

Jeg var en av de første i fjor som antydet at Gates burde bli tatt på alvor, og at hans ultimate plan var å “oppdatere” hver persons genetiske kode med den nyeste versjonen av mRNA-virusbeskyttelse , i likhet med hvordan Microsoft Windows-operativsystemet automatisk oppdaterer datamaskinen din.

Gates er ikke bare å spytte techno eventyr. Han er et stort talerør for den tekno-medisinske fløyen til den nye verdensordenen [det er også økonomiske, sosiale og religiøse vinger til NWO].

Jeg tror Gates får mange av sine ideer fra mindre kjente individer tilknyttet World Economic Forum [se WEF-grafikk om digital identitet ], de samme menneskene presser på for den såkalte globale Great Reset. Gates liker også å jobbe i samarbeid med Rockefeller-familiens stiftelser .

Det var David Rockefeller som i 1973 var sammen med Zbigniew Brzezinski, den trilaterale kommisjonen [i utgangspunktet den dype staten ], en elitistisk teknokratisk organisasjon som lovet å fremme etableringen av en “ny internasjonal økonomisk orden.”

Noen av de mest fremtredende tankelederne som driver de raske endringene i den globale økonomien i dag, er medlemmer av den trilaterale kommisjonen, hvis nåværende medlemsrolle inkluderer representanter fra sentralbanker i Europa, Amerika og Asia.

Multinasjonale selskaper, i samarbeid med Big Banks , Big Pharma , Big Tech , Big Government og globalister tilknyttet FNs verdensøkonomiske forum, bruker COVID-krisen for å transformere måten penger, varer og tjenester handler på.

Men det stopper ikke der.

De bruker “muligheten”, som pandemien presenterer, sier WEF-direktør Klaus Schwab , for å transformere helsevesen, bank, industriell produksjon, energiproduksjon og forbrukssystemer, global arealbruk, til og med måten vi sosialiserer sammen som mennesker.

Schwab har kommentert at ingen industri vil være unntatt fra Great Reset . Og FN sier i sin Agenda 2030 at ingen vil bli “etterlatt ” av dette kommende globale systemet.

Siden ingen avstemning ble avholdt, og ingen av oss ble spurt om vi ønsket å registrere oss for Great Reset / Agenda 2030 , vekker dette spørsmålet: Hva vil bli gjort med dissidenter som nekter å følge denne visjonen for verden?

Svaret ligger skjult i det kommende kontantløse systemet .

Disse elitene har ønsket å kvitte seg med kontanter i lang tid. Dette har vært et prioritert element på oppgavelisten deres i mer enn 60 år.

Kontanter er rett og slett for vanskelige å spore [til tross for forskjellige forsøk], og de teknokratiske elitene er besatt av å spore, måle og overvåke alt i sanntid.

De ønsker å tjene penger, sette en verdi på alle menneskeliv. For å oppnå dette må de være i stand til å spore nøyaktig alles forbruks- og forbruksvaner.

De tror nå at de har funnet løsningen: Erstatte kontanter med en ny digital valuta basert på blockchain-teknologi.

Hva vil denne nye digitale valutaen bli sikkerhetskopiert av? Det er flere teorier, hvorav ingen sannsynlig vil involvere edle metaller som gull eller sølv .

Noen tror at den nye verdensvalutaen vil bli støttet av verdens største landmasser og naturressursene under dette landet. Dette kan forklare hvorfor kineserne og Bill Gates har gått på en landkjøpsbinge som inkluderer jordbruksland i USA .

En annen teori er at denne nye globale valutaen vil bli støttet av menneskelig kapital, som betyr den globale arbeidsstyrken.

Dette vil forklare hvorfor de trenger å tildele et menneske en økonomisk verdi, basert på alder, produktivitet og andre bidrag til samfunnet minus deres karbonavtrykk.

I utgangspunktet blir du et tannhjul i deres globalistiske hjul, et digitalt aktivum til sentralbankene. Selvfølgelig vil de viktige menneskene få lov til å bruke mer karbon og fly rundt i verden på jetfly, slik John Kerry allerede har informert oss, mens massene blir henvist til sykler og offentlig transport.

Med utbruddet av COVID, enten det ved et uhell eller med vilje ble løslatt av det kinesiske kommunistpartiet, så makteliten sin mulighet og grep den.

Kontanter som vi kjenner det blir faset ut, med mer enn 60 land som tester nye kontantløse digitale valutaer.

Kina tar ledelsen i denne prosessen og ønsker å bli verdens første kontantløse nasjon. Det kinesiske kommunistpartiet har rullet ut en ny digital yuan, og tester den i flere større byer i Kina.

I motsetning til bitcoin, som beholder eierens anonymitet og fungerer uavhengig av enhver myndighet, vil den digitale Yuan være verdens første digitale penger utstedt av en sentralbank.

Som CBN News rapporterer , vil den nye digitale kinesiske yuanen være en internasjonal valuta som tilbyr et skremmende spekter av kontroll over kinesiske borgere og en “modell” for andre land.

David Curry fra Open Doors sa til CBN: “Kina bygger det jeg synes er en blåkopi, et veikart for forfølgelse for andre regimer rundt om i verden, og de gjør det med overvåking.”

Jeg tror det er i det minste delvis grunnen til at dollaren bevisst blir devaluert av den amerikanske regjeringen, med løpende utgifter som snart vil føre til hyperinflasjon når statsgjelden nærmer seg forbløffende $ 30 billioner.

På et eller annet tidspunkt kan enkeltpersoner bli tilbudt en avtale der deres andel av gjelden, sammen med kanskje deres personlige gjeld, blir eliminert mot å bli med i det nye digitale systemet.

Det er ingen tilfeldighet at verdens mest undertrykkende regime driver verden mot et kontantløst samfunn.

Tenk på mulighetene.

Du går ut av linjen med statens foreskrifter, og sentralbanken stenger umiddelbart tilgangen din til de digitale pengene som er nødvendige for å legge mat på bordet ditt. Du nekter å vaksinere, og de stenger kontoen din.

Du bryter Big Techs fellesskapsstandarder i dine sosiale mediekontoer, og de stenger kontoen din [dette skjer allerede i Kina hvor Facebook samarbeider med enpartistaten for å straffe dissidenter].

Ja, det er mulig for FBI å fryse bankkontoen din her i Amerika under det nåværende kontantbaserte systemet, og det er en taktikk de i økende grad bruker mot Trump-støttespillere, men du kan alltid falle tilbake på kontanter i det nåværende økonomiske systemet.

Under det nye systemet har du ingen slike sikkerhetskopier. Hele levebrødet ditt blir overlatt til innfallet av den store regjeringen som jobber med Big Tech og Big Pharma .

Jeg spår at overgangen til dette nye kontantløse systemet over en periode på tre til fem år vil være fullført. Det starter som frivillig, med ulike insentiver som tilbys å bli med i systemet. Over tid vil disse insentivene bli erstattet med straffer, til de som bruker kontanter er helt låst ut av systemet, ikke kan kjøpe eller selge eller jobbe en jobb.

Du har ikke lov til å gå ombord på fly, gå inn på hoteller, stadioner, konserthaller og andre store arenaer, til og med butikker, uten å vise bevis på vaksinasjon, som vil være et kort eller en app på telefonen din knyttet til den nye digitale valutaen banken din.

Etter hvert vil de legge til mer informasjon på kortet / appen, til det punktet der den vil omfatte all viktig informasjon, hvilke stoffer du tar, din kriminelle bakgrunn, hvis du har en, din kjøreregister og din sosiale score som gitt av Big Tech som beskriver hvor mange ganger du har gått vill med Facebook, Twitter, Instagram og YouTubes “fellesskapsstandarder.”

Denne enorme databanken vil bli sentralt kontrollert av en kommisjon av noe slag, utnevnt av regjeringen og merket med et orwellsk navn, noe som The Commission on Data Security and Privacy.

Dette dyresystemet vil tilby det siste innen bekvemmelighet og sikkerhet ved hjelp av blockchain-teknologi.

Jeg kan høre annonsene nå: Er du lei av alle COVID-reglene og begrensningene? Bare registrer deg for å få “passet”, så kan du gå tilbake til å nyte kveldene på puben, ballspill på solfylte lørdagsettermiddager, konserter, cruise, gudstjenester, alle fordelene med ditt forrige “normale” liv!

I motsetning til blockchain som brukes til bitcoin og andre kryptovalutaer, vil denne blockchain være sentralt kontrollert og alt annet enn privat.

Dessverre er det svært få som ennå ikke er klar over noe av dette, og hvis du fortalte dem om det, vil du bli beskyldt for å se på for mange sci-fi-filmer.

Sannheten er at alt dette går stille under radaren av medieoppmerksomhet og offentlig gransking. Når den blir rullet ut for utbredt “frivillig” påmelding, vil det være for sent å skru tilbake klokken.

Dette var planen hele tiden, å bruke COVID til å skremme massene til en helt ny type samfunn, der hvert individs personlig identifiserbare informasjon er knyttet til en ny digital valuta.

Nedenfor er bare noen få av de siste overskriftene som indikerer hvor fort vi er på vei inn i denne modige nye verdenen.

• IBM og vaksineprodusenten Moderna har gått sammen for å produsere et COVID-19 digitalt helsepass kalt Excelsior Pass, en app designet for å “spore vaksineadministrasjon i sanntid gjennom forskjellige blockchain-, kunstig intelligens- og hybridskytjenester.”

I en pressemelding bemerker IBM det nylig avduket pilotprogrammet for et Digital Health Pass i New York, som effektivt erstatter private virksomheter for å håndheve regjeringspålagte Covid-19-forskrifter, ifølge Raul Diego i en artikkel fra 10. mars 2021 til Mint Press. Nyheter .

Det digitale passet er allerede testet på et NBA-spill på Barclay’s Center og et NHL-spill 2. mars i Madison Square Garden. Diego bemerker at IBM bruker klisjéfulle moteord som “gjennomsiktighet”, “tillit” og til og med “personvern” for å markedsføre helsekortet, og IBMs Digital Health Pass markedsføringslitteratur beskriver massesporingsappen som en “smart måte å komme tilbake til samfunnet” på. som lar folk “gå tilbake til aktivitetene og tingene de elsker.”

Slike apper rulles ut under dekke av å være frivillige. Men ifølge IBMs Steve LaFleche, opphører Digital Health Pass og lignende mobile helseverifiseringsapper, som CommonPass , å være frivillige når myndighetens retningslinjer og forskrifter tvinger den private sektoren til å håndheve implementeringen, som i tilfellet med New Yorks gjenåpningsregler for stadioner, teatre og andre arenaer, skriver Diego.

• Amazon introduserte sin Amazon One digital håndleser, en biometrisk enhet som gjør det mulig for kunder å betale i Amazon Go-butikker ved hjelp av håndflaten.

Selskapet kunngjorde i februar at enheten rulles ut til flere Amazon-butikker i Seattle – en utvidelse som vil gjøre systemet tilgjengelig over åtte Amazon-mursteinbutikker, inkludert Amazon Go-nærbutikker, Amazon Go Grocery, Amazon Books og Amazon 4-stjerners butikker, melder TechCrunch . Enheten lager et unikt håndtrykk for hver kunde.

• Israel ble den første nasjonen som lanserte et digitalt helsepass, kalt Green Pass , som krevde at hver israeler skulle vise bevis på vaksinasjon før de kan komme inn i butikker, biblioteker, arrangementer og nesten alle offentlige arenaer eller virksomheter.

Israel ble også nylig den første nasjonen som fikk et flertall av befolkningen injisert med den eksperimentelle genterapi kjent som mRNA-“vaksinen “.

• Los Angeles-skoler, i samarbeid med Microsoft og Anthem Health [et tilknyttet selskap av Blue Cross Blue Shield], har gitt ut Daily Pass QR Health Portal for å spore bevegelsen til hver elev i systemet.

• EU-kommisjonen kunngjorde planer om å innføre et felles vaksinasjonspass for å “legge til rette for fri bevegelse i EU under COVID-19-pandemien .”

Når menneskeheten våkner til den virkelige agendaen bak Great Reset , vil det være tilbakeslag. Faktisk begynner den tilbakeslaget allerede. Søksmål forberedes på både lokalt og internasjonalt nivå , som vi har rapportert på dette nettstedet.

Hvordan Forberede Seg På Livet I Det Kommende Kontrollnettet

Nedenfor er mine anbefalinger, alle avledet med tanke på å bli selvbærende. Vi kan ha to til tre år, maks, for å finne ut av dette, så nå er det på tide å forberede seg på når det kontantløse overvåkningssamfunnet kommer i full blomst:

• Deaktiver Facebook-, Twitter-, Instagram- og YouTube-kontoer og ikke bruk Google som søkemotor.

Unntaket kan være hvis du er en innholdsprodusent med stor rekkevidde, så vil du kanskje være på disse plattformene så lenge som mulig, slik at du kan dele sannheten med andre.

Men vi nærmer oss raskt det punktet hvor ingen sannhet av noen betydning vil være tillatt på disse plattformene, og det er alternativer som Gab , Parler, Minds , MeWe , BitChute og Rumble .

Sørg også for at du abonnerer via e-post .

• Lær hvordan du kan dyrke din egen mat , få noen kyllinger til egg og muligens kjøtt [ WEF har allerede sagt at kjøtt under Great Reset vil være en luksus ].

Start denne våren med hagen og neste år eller året etter vil du ha funnet ut hva som vokser godt i ditt område og hvordan du kan dyrke det. Du kan også få informasjon om dette fra din lokale landbruksutvidelsesagent eller en nabo som allerede er i hagearbeid.

• Bli kjent med naboene dine . Finn ut hvilke som er pålitelige. Tren opp ordninger for å dele ressurser basert på hverandres gudgitte talenter.

• Bli med på et matsamarbeid i samfunnet ditt . Det er ikke bare en måte å finne billige frukt og grønnsaker på, det er også en måte å få kontakt med likesinnede i ditt område.

• Viktigst av alt, få rett med Gud .Pfizer-Vaksiner STANSET I Hong Kong Etter At Flere Feil Ble RapportertForrige InnleggMennesker Med STOR RESET: Hvordan Fremtiden Kan Se Ut Hvis De Kontrollerende ‘Elitene’ Har SittNeste Innlegg

Relaterte Artikler

skumle regningsporter sier at han vet når verdens koronavirus-krise vil være over - ikke i år

BILL GATESKORONAVIRUS

Skumle Bill Gates Sier At Han Vet Når Verdens Coronavirus-Krise Vil Være Over – Ikke I År

HAFHAF26. Mars 2021

mennesker av det store tilbakestiller hvordan fremtiden kan se ut hvis de kontrollerende 'elitene' har sin måte

STOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Mennesker Med STOR RESET: Hvordan Fremtiden Kan Se Ut Hvis De Kontrollerende ‘Elitene’ Har Sitt

HAFHAF26. Mars 2021

nyc-dommer fjerner 6 år gammel fra mor fordi hun ikke hadde på seg maske mens hun dro av henne på skolen

KORONAVIRUSNYHETERPOLITISTATTYRANNIKRIG MOT BARN

NYC Judge Fjerner 6-Åring Fra Mor Fordi Hun Ikke Brukte Maske Mens Hun Slapp Henne På Skolen

HAFHAF25. Mars 2021

lockdown ett år på - det fungerer ikke, det fungerte aldri og det skulle ikke fungere

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Lockdown One Year On – Det Fungerer Ikke, Det Fungerte Aldri Og Det Var Ikke Antatt Å Fungere

HAFHAF24. Mars 2021

Legg igjen en kommentar