VI HAR ALLE HØRT AT JOE BIDEN SIER ′′ BYGG TILBAKE BEDRE ′′ 15.03 2021.

World Economic Forum har foreslått ′′ The Great Reset ′′ siden starten av denne produserte pandemien for å i all hemmelighet få ned vestlig kapitalisme og installere sosialistiske regjeringer og politikk.💥 President Trump fortalte kabalen i Davos i 2018 at Amerika ikke ville la denne planen utfolde seg under hans vakt, så de finansierte en krig mot ham og hans første agenda i Amerika.💥 Innser vi at verdens milliardærer prøver å presse en plan der de vil at du skal eie ingenting og fortelle oss at vi blir lykkeligere enn noensinne. Dersom vi ikke skal eie noe og vi skal ′′ leie ′′ alt som eier varene vi ′′ leier ′′ ❓💥 Denne agendaen er et verdensomspennende komplott for å ta fra deg dine rettigheter og friheter for å gjøre verden til et bedre sted, men jeg synes dette er veldig rart at de få milliardærene vil at du skal overgi disse rettighetene mens de holder fast ved sine formuer og eiendommer som forlater oss i en evig tilstand av tjeneste til dem.💥 Kanadisk kriminalitetsminister Justin Trudeau har vært på kanadisk TV og presset denne 2030 World Economic Forum agendaen og har også brukt begrepet ′′ Build Back Better ′′💥 DEN DYPE STATEN VIL TA MED DENNE AGENDAEN I BESTILLINGEN FOR Å ERODERE DINE RETTIGHETER OG FRIHETER TIL PUNKTEN HVOR EN SOSIALISTER-KOMMUNISTER REGJERING KAN KOMME INN I MAKTEN.  · Skjul oversettelse  · Vurder denne oversettelsen

Legg igjen en kommentar