Climate Engineering News Q & A # 10

 24. mars 2021

I forsøket på å svare på så mange spørsmål som mulig om den alvorlige problemstillingen med klimateknikk, har Geoengineering Watch besluttet å produsere en online “Climate Engineering News Q and A”. Vi vil prøve å legge ut et nytt segment hver onsdag. Vennligst sjekk dette innlegget hver uke for den siste delen.
 Spørsmål og svar om klimateknikk Nyheter:spørsmål@geoengineeringwatch.org
 Ved å sende et spørsmål til denne e-posten gir du tillatelse til at spørsmålet ditt og ditt fornavn kan leses online. Hvis du ikke vil at fornavnet ditt skal nevnes, vennligst oppgi at du vil være anonym. Vi beklager at vi kanskje ikke kan svare på alle spørsmålene, selv om vi vil gjøre vårt beste for å svare på så mange som mulig.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som utspiller seg på mange fronter,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin. Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Legg igjen en kommentar