The Rothschilds og The Payseurs

Skrevet 21. april 2020 av Louis Payseur

Satans selektive avlsprogram har fortsatt gjennom tidene skjult for offentlighetens øyne. En av de mektigste Rothschild-blodlinjefamiliene i Amerika er Springs. Springs var opprinnelig Springsteins da de kom til Amerika på midten av 1700-tallet og bosatte seg i New York og New Jersey. De byttet senere navn fra Springstein til Springs for å skjule identiteten deres. Leroy Springs ble ansatt av LC Payseur.

De fleste amerikanere må spørre, hvem er LC Payseur? En av de mest hemmelige og mektigste familiene i Nord-Amerika har vært lønningspersonene. De har vært så mektige at de kunne skjule sin rikdom og makt og bruke andre sataniske familier som fullmakter. Payseurs er en del av de 13 beste Illuminati-familiene.

Den første Payseur som kom til Amerika var den tidligere kronprinsen i Frankrike, Daniel Payseur (1785-1860). Han kom over 1805 til USA og giftet seg med Susannah Kiser c. 1814. De hadde to gutter Adam og Jonas (1819-1884).

Jonas giftet seg med Harrietta Smith, og de hadde Lewis Cass (LC) Payseur (1850-1939). Det var denne Lewis Cass Payseur som hyret Rothschild-blodlinjen i Springs til å drive en rekke av Payseurs selskaper. Payseurs var en av de opprinnelige store jernbanefamiliene, sammen med Isaac Croom og William H. Beatty. Isaac Crooms kone var en søster av William Beatty. Så leseren kan se hvordan alle disse elite blodlinjene fletter seg sammen.

ABRAHAM LINCOLN

Husk at LC Payseur hyret Leroy Springs til å drive en rekke selskaper. Leroy Springs ‘far var AA Springs og var den hemmelige faren til Abraham Lincoln. I 1808 besøkte Nancy Hanks, av den skotske McAdden-familien, noen av hennes egen familie og Springs-familien i Lincolnton, North Carolina. Det var da AA Springs impregnerte henne, og barnet hennes het Abraham Lincoln.

Abraham Lincolns Rothschild-blod ble holdt veldig hemmelig, men han vokste opp til å bli en berømt advokat, en hemmelig leder for rosekrucianerne og USAs president. Det antas ut fra bevisene at etableringskonspirasjonen brakte personen til Thomas Lincoln ut av luften. Den faktiske tidlige historien til Abraham Lincoln er innhyllet i myter og mystikk, og som en leksikon uttrykker det: “Vi vet lite om familien til moren hans, Nancy Hanks Lincoln”.

Mens han var advokat, hadde Abraham Lincoln en seksuell kontakt med Elizabeth, som var den uekte datteren til den belgiske kong Leopold I (1790-1865), som også er av elite blodlinje. Abraham Lincoln og Elizabeth hadde to tvillingdøtre Ella og Emily i 1856, som ble adoptert. Lincoln hadde faktisk et ganske stort antall uekte barn.

ILLUMINATI-MÅL

Nå forlot AA Springs, som både var den biologiske faren til Leroy Springs og Abraham Lincoln, en enorm mengde land i det som nå er Huntsville, Alabama, til sønnen Abraham Lincoln. Huntsville har blitt et brennpunkt for New World Order (NWO) aktivitet. Noe av tankekontrollforskningen etterretningssamfunnet utførte, ble gjort i Huntsville.

Rothschilds kalte til og med en av guttene sine etter Abraham Lincoln, han het Lincoln Rothschild. Selv om Abraham Lincoln i hemmelighet hadde kraftig okkult blod, var han en stor mann i seg selv. Akkurat som John F. Kennedy (JFK) hadde han styrken av personlighet til å nekte å bøye seg for Illuminatis instruksjoner. Lincoln nektet å gå den veien som hans fjerne europeiske internasjonale bankrør Rothschild-slektninger ønsket for USA.

Illuminati-målet var å dele USA i stater som var lettere å kontrollere. Imidlertid, akkurat som med JFK (mannen som kunne utføre mirakler) som også kom fra en topp 13-familie, ble en storskala konspirasjon som involverte mange myndighetspersoner inkludert forsvarsministeren, på plass for å myrde Lincoln ( ikke ifølge denne undersøkelsen ) . Det er mange indikasjoner som viser at Rothschilds delvis sto bak attentatet på Lincoln.

PAYSEUR-FORENINGER

Noen av menneskene som jobbet for Payseurs var Andrew Carnegie, JP Morgan, Vanderbilts, Giftord Pinnchot og John D. Rockefeller. Disse mennene ble valgt ut til å lede Payseur-selskaper fordi de tilhørte den sataniske eliten. Leroy Springs-familien fikk Payseur-familieselskaper tidlig på 1920-tallet. Det var Leroy som klarte å få Rothschild involvert i Federal Reserve.

To selskaper som har kommet ut av Payseurs gamle Lancaster Manufacturing Co. er Weyerhaeuser og Crown Zellerbach. Jeg har lenge visst at dette var selskaper knyttet til eliten, men det var først da jeg fant den hemmelige Payseur-familien, helt på toppen av disse selskapene, at jeg virkelig forsto hele historien. Payseurs har gått ekstremt langt for å korrupte regjeringsdokumenter, som tingjournaler.

De har skjult fødselen til mange av deres etterkommere og har dekket over ekstrem hemmelighold det meste av deres pengepenger. Husk at Beatty-familien var en tidlig jernbanefamilie med forretningsforbindelser til Payseur-familien. Bartholomew F. Moore, som i mange år var den private advokaten til president Abraham Lincoln, var en slektning til familien Beatty.

BEATTY FAMILY

Det var Bart Fingers Moore som var medforfatter på den 14. endringen for konspirasjonen. Beatty-familien dukker kontinuerlig opp igjen når hun forsker på konspirasjonen. Shirley Maclaine , den berømte New Age-lederen / forfatteren er fra Beatty-familien. Hun krediterer starten til Edgar Cayce, som forresten var interessert i Blavatsky .

Blavatsky var student av mureren Anton Mesmer, som introduserte verden for hypnotisme. Hypnotisme hadde blitt hemmelig praktisert av Mystery Religions i tusenvis av år før Mesmer lærte Blavatsky og andre om det. Charles Beatty Alexander, som er et Illuminati, prins / Pilgrim Society-medlem, er et eksempel på en Beatty i nyere tid som var innenfor eliten.

Quantrill , som var en berømt konføderert oberst og geriljaleder, hvis band av raiders utviklet seg til Jessie James-gjengen ble gift inn i familien Springs (Rothschild). Den nylige Iola Madelyn Payseur Gatling Fulghum (1876-1972) var den avdøde lederen for Payseur-familien.

Dokumentasjonen om de ovennevnte familiene er omfattende, men mye av bevisene som ble kopiert ut av de få dokumentene som var igjen intakte, er ødelagt siden dokumentene ble kopiert.

DOKUMENTFINNING

Mengden med å tukle med offisielle dokumenter er utrolig og illustrerer ytterligere den enorme makt Rothschilds og lønnsmennene (den 13. familien, Holy Blood-linjen) har. Forskerne som skrev “Holy Blood, Holy Grail” fikk en smakebit av kraften til den 13. blodlinjen til å manipulere dokumenter som biblioteker og regjeringer i Europa har. Den samme typen ting har skjedd i USA.

En forsker i den Sataniske eliten har en vanskelig rekke å hakke, fordi de sataniske familiene har dekket sporene deres gjennom historien. De har også prøvd veldig hardt for å dekke over hva deres økonomiske eiendeler er. Disse Rothschilds, som har videreført navnet, har hatt større synlighet. Det er denne gruppen av Rothschilds som har fått publikums oppmerksomhet, selv om de også er veldig hemmelighetsfulle.

Gå tilbake til Payseur Family History .


Hovedreferanse : – https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/ FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier. -. Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf

Sjekk ut mer om The Rothschild Dynasty (denne lenken åpner en ny fane): -Dette innlegget ble postet i Uncategorized . Merk permalinken .← The Rothschild BloodlineRothschilds hus →

5 svar til The Rothschilds og The Payseurs

  1. Jerry sier:30. mai 2020 kl. 21:00Er dere i samme blodlinje?Svare
  2. John Payseur sier:7. januar 2021 klokken 17.11Hallo søskenbarn.Svare
  3. PCM Denault sier:20. mars 2021 klokka 07:12Jeg har nylig lest fra flere kilder, det er to grupper av illuminater på forskjellige veier, den satanisk tilbedende illuminatti etter makt og kontroll / penger for kontroll, og en gruppe som er dedikert til å søke forening med Gud via opplysning fra Gud, og er fullstendig oppslukt av kraften til ren åndens ambisjon om godhet og kjærlighet for deres egen skyld, og av disse er mange hellige, inkludert ESSENES og tibetanske munker som søker å leve på en høyere frekvens av oppstigning som strever til Gud. Jeg er ikke overbevist om at det er en god og en dårlig illuminatti (ved deres handlinger så skal ja kjenne dem; tro uten tilsvarende handlinger er død)

Legg igjen en kommentar