Geoengineering Watch Global Alert News, 20. mars 2021, # 293

20. mars 2021 

Dele

Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Alt for mange tror at hvis de ikke ser eller hører om alvorlige nyheter fra vanlige mediekilder, at ingen slike nyheter er gyldige. En slik oppfatning kunne ikke være lenger fra sannheten. Bedriftsmedievåpen med massebedrag jobber overtid for å distrahere, dele, forvirre og erobre publikums oppfatning av virkeligheten. Den truende tidevannsbølgen av klima og biosfæren kollapser blir fullstendig formørket fra bevisstheten. De aller fleste er fokusert på alt annet enn miljøimplosjon, selv om avviklingen av jordens livsstøttesystemer er kjernen i hele ligningen. Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.

Klimatekniske kjemiske iskjerneprosesser brukes ikke bare til såing av skyer, de samme elementene blir brukt til å skape / forbedre polar havis. På bildet nedenfor kan kjemisk isoverflatning av isoverflaten sees som forekommer i regioner i Labradorhavet. De hvite hvite hvirvlene på land ser ut til å spre seg og spres omtrent som et kjemisk utslipp. Faktisk er det egentlig det det er. Offisielle myndigheters sanksjonerte isovervåkingskilder anser at polær havisutbredelse består av et havområde som er minst 15% slush eller mer. Ved å kunstig / kjemisk kjerneformere havoverflaten er de i stand til statistisk å maskere / skjule den virkelige omfanget av tap av havis i Arktis. Paradokset med kjernedannelse av havoverflaten er at det faktisk setter en kunstig hette på den samlede akkumuleringen av havvarme.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

Hva kan være mer frustrerende enn å prøve å vekke familie og venner som fremdeles mener at himmel som dette er helt normalt?
Shasta County, California. Fotokreditt: Jovyde Wigington
Klikk på bildet for å forstørre

Geoengineering Watch ønsker å uttrykke vår mest oppriktige takknemlighet til Dr. Jonathan O’quinn for hans pågående arbeid med å øke bevisstheten om klimateknikk via amerikanske postutsendelser av  GeoengineeringWatch.org  informasjonsmateriell til medier og værmeldingskilder.

Må se, THE DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:

19 svar på Geoengineering Watch Global Alert News, 20. mars 2021, # 293

Legg igjen en kommentar