Anders Brunstad. 22.03 2021….KEISEREN HELT UTEN EN TRÅD!

Litt om statistikk og jamførelser;

1. Hvor mange av de påståtte smitta har påviste symptomer; 2. Ved bruk av den helt ubrukelige PCR testen, som WHO godkjente i ett år fram til 20.1.2021 var det ca 80-97% falske positive.3. Hvor mange er innlagt på sykehus med vanlig influensa?4. Hvor stor er dødeligheten? Ca 0,012% i følge FHI. Altså lik en vanlig sesonginfluensa5. hvordan kan man være sikker på at man er coronasmitta av Covid 19 og ikke influensa eller andre corona virus som går hvert år?6. Når det opprinnelige påståtte Covid viruset aldri blei identifisert?7. hvor mye er et par hundre innleggelser på sykehus og ca 3000 på 12 måneder ?8. i forhold til 6000 sykehus innleggelset ved influensa epidemier?9. hvor mye er dødstall på vel 600 på 12 måneder i forhold til opp til 1800? Ved en hard sesongvirus?10. hvorfor bruke munnbind når forskning på 6.000 i Danmark ikke viste noen reell forskjell med og uten?11. hvorfor ta livet av flere hundre og lemleste tusenvis med en uptøvd og ikke dyreforsøkt eksperimentell gen terapi?12. når man har svært god og effektiv og ufarlig medisin Ivermektin?13. Hvorfor fortsette med nedstengninger som ikke har noen effekt?14. utover å ruinere privat sektor?15. hvordan kan man frata nordmenns menneskeretter og bryte grunnloven, Genevekonvensjonen, Nurnberg koden og Helsinki protokollen på en corona epidemi som er like farlig og ufarlig som en influensa?16. hvor lenge vil det gå før Nordmenn innser at de har blitt hjernevaska og lurt trill rundt?17. Hva er passende straff for de forbrytelsene mot Menneskeheten som denne Plandemien har påført?18. Når skal vi innse at vi nå kan forstå hvordan også tyskerne ble lurt av Hitler, Goebbels og frykt og angst?19. Og en massepsykose som skapte en totalt schizofren virkelighet?20. kjære nordmenn, er det ikke på tide å stille noen kritiske spørsmål som NRK, TV2 og journalistene ikke lenger gjør i den totalt korrupte covid spikersuppa?Alt sammen pga en pill råtten PCR test som er ubrukelig jfr varsel fra WHO datert 20.1.2021, om at;(1). Kun de som har sykdoms symptomer skal bli testet(2). Hvis positivt, så skal vedkommende testes en gang til på annet utstyr(3). Hvis positiv, så skal kvalifiserte helsepersonell vurdere om dette er Covid, som i praksis er nesten helt borte. Hvorfor kjører da Erna Solberg, Bent Høie, Camilla Stoltenberg dette teateret videre når keiseren så åpenbart er naken og helt uten en tråd?Er nordmenn så til de grader lettlurt?

Legg igjen en kommentar