Grace Eboué…19.03 2021…Don`t belive your lies.

I morgen er det en verdensdemonstrasjon mot covidplanen (kort sagt 😉 ) og Norge er med! Kommer du? Jeg kommer! Oslo kl 14:00 foran Stortinget! Og jeg skal synge for dere! 🎤 Men jeg vil gjerne synge MED dere da det er alltid morsommere å få med seg publikum. 🎶 Derfor oppmuntrer jeg dere å lære disse 2 sangene slik at dere kan være med på refreng. Er dere med? 🎼1) Her er linken til videoen hvor jeg synger refrenget til sangen “I don’t believe your lies”. Lyrikk finner du under teksten på videoen:https://www.facebook.com/Grace.Eboue/videos/36920282842493142) Sangen “FREE” ble nylig gitt ut for oss som et svar på de vanvittige tider vi er i. Her er lenken til lydversjonen med lyrikk under beskrivelsen av videoen. https://youtu.be/Vyg1FHqftGILa oss synge og danse sammen i morgen! 🎶🎤🎼Klemmer,Grace ❤.

0:00 / 2:21

Grace Eboué

d16u. margtrSpnssdsm flnkelono.s ds0mo4or:e3g7d  · For mange år siden skrev jeg en sang: ′′ Jeg tror ikke på løgnene dine ′′ som en invitasjon til menneskeheten om å slutte å tro på løgnene i denne verden. Denne sangen er mer aktuell enn noensinne.Koret er først en bekreftelse på vår sanne identitet (Ikke monstre som er villige til å akseptere at folks frihet blir tatt bort dersom de ikke overholder en forgiftet injeksjon). Og så er det en fornektelse av løgnene til denne verden. Koret sier:′′ Jeg tror ikke på løgnene dineJeg vet hvilken skjønnhet jeg ser i megRen nåde og vennlighet, så gudommeligav en kjærlighet som lyser opp verden.Nei, jeg tror ikke på løgnene dine.Jeg tror ikke på løgnene dine.Jeg tror ikke på løgnene dine.”Syng dette refrenget som et mantra. Det gjør jeg!Si nei til løgnene i denne verden!Nådig din,Grace❤

Legg igjen en kommentar