Chemtrails En feltguide til Chemtrails

C hemtrails er et nytt fenomen som har rammet over hele verden. Det ser ut til at regjeringen bruker fly for å spraye befolkede områder med en kjemisk løsning, noe som kan gjøre folk veldig syke, men hvorfor ??. Normale kontrailer forsvinner vanligvis veldig raskt, har relativt kort lengde og viser variasjon i dannelsen fra motorene. Chemtrails strekker seg vanligvis kontinuerlig og utvides til å transformeres til et skylag av cirrus-type. Bortsett fra de gjentatte, intense og uvanlige flymønstrene, vil rare sykdommer noen ganger ramme folk kort tid etter disse chemtrail-episodene; flere vitner har også rapportert om et spindelvevlignende stoff sett fallende fra himmelen.

Du bør også vite at en laboratorieanalyse av noe “goo” som falt til bakken avslørte tilstedeværelsen av biologiske midler: Pseudomonas Fluorescens, Streptomyces, og et restriksjonsenzym som ble brukt til å lage virus. Videre hadde en herre som har fulgt konturene rundt om i landet i årevis en medisinsk test som oppdaget patogener i kroppen hans – det sjeldne V2 Grippe-viruset blant dem – patogener som bare skulle finnes i laboratorier.

I løpet av de siste månedene har etterforskere over hele USA og Canada samlet inn fotografier og øyenvitneberetninger relatert til et utbredt, pågående og underlig unormalt fenomen som har oppstått i himmelen vår. Vi refererer til målrettet, bevisst veving av merkelige, dvelende og fortykende luftkontrailer , bedre kjent som ChemTrails for de fleste observatører. De fleste som ser på disse fotografiene og leser tilhørende kontoer, har hatt små problemer med å komme til den åpenbare konklusjonen at disse dokumenterte luftfenomenene representerer alt annet enn den normale kontrailaktiviteten som er forbundet med daglig kommersiell flytrafikk.For de fleste observatører har følelsen av at det er noe forstyrrende, og til og med illevarslende, knyttet til disse bildene og rapportene, vært mer enn bare et forbigående inntrykk eller en midlertidig distraksjon. De av oss som har gitt etter for vår naturlige menneskelige nysgjerrighet og tatt seg tid til å slå av TV-en, gå utenfor og se opp mot himmelen, har blitt belønnet med en fantastisk førstehåndsobservasjon av disse rare fenomenene. Denne ubestridelige personlige erfaringen har gitt mer enn den rimelige og tilstrekkelige mengden bevis som kreves for å lede mange observatører til den oppsiktsvekkende konklusjonen om at det for tiden er et pågående, landsdekkende, regjeringsprosjekt på gang over hele Amerika og andre land. For øyeblikket er verken formålet eller omfanget av denne operasjonen fullstendig forstått.En contrail er ikke en ChemTrailChemTrails er ikke det samme som normale, hverdagslige antennekontrails; det er en klar observerbar forskjell både i dannelsen og oppførselen til disse to like fenomenene, som tydelig skiller hverandre fra hverandre.

Normale contrails er sammensatt av skjøre iskrystaller dannet av fly som flyr i høyder på 31.000 fot eller mer. På høyder under 31.000 fot kan disse vanlige kondensstiene for damp rett og slett ikke danne seg bak et fly, uavhengig av type eller design. Over 31.000 fot ser normale kontrailer ut som blyant-tynne når de observeres fra bakkenivå, og i nesten alle tilfeller har de en tendens til å fordampe helt i løpet av et minutt eller så, og strekker seg sjelden over en betydelig avstand bak det utstrålende flyet.

ChemTrails derimot har blitt observert generert av fly som flyr i høyder så høye som 33 000 fot og så lave som 8 000 fot – men generelt under 30 000 fot. Siden normale kontrails ikke kan danne seg i disse lave høydene, er enhver form for kontrail som observeres i disse høydene sannsynligvis ikke en contrail i det hele tatt, men en ekte ChemTrail.
CT02Disse manifesterer seg normalt som bølgende røykstier sett fra bakken, og har en tendens til å alltid bli bredere og tettere over tid. De fordamper vanligvis ikke, og de forsvinner heller ikke i det hele tatt. Over en periode på flere timer vil parallelle ChemTrail-formasjoner til slutt spre seg for å møte hverandre og bli sammen for å danne en kontinuerlig, bundet, cirruslignende skyformasjon på himmelen. Ofte vil en fisk-ryggradskonfigurasjon bli observert etter at en gitt ChemTrail har hatt tilstrekkelig tid til å modnes. Kort tid etter denne sammenkoblingsfasen, som bare timer tidligere var en helt klar blå himmel, vil nå fremstå som en strukturert, melaktig tåke overskyet, unaturlig i alle henseender.

En annen forskjell mellom forskjeller og ChemTrails gjelder deres relative plassering eller posisjon på den lokale himmelen, samt retningsegenskaper.

Luftfartøy som sender ut normale kontrails er begrenset av FAA-regelverket til å operere bare over bestemte flyruter; derfor vil konturene de genererer, bare konsekvent bli funnet i lokale flykorridorer, som lett kan sees av en observatør på et hvilket som helst geografisk sted på bakken. I tillegg er flytrafikk langs disse utpekte rutene alltid ensrettet. Fly som flyr i motsatte kompassretninger har aldri lov til å bruke de samme luftruter, i samme høyde – av åpenbare grunner. Derfor er det bare de konturene som er dannet i disse begrensede luftkorridorene, og konsekvent med samme vektor eller retning, som skal betraktes som normale konturer som skyldes normal kommersiell flytrafikk.

Det er imidlertid et unntak fra denne regelen. Noen ganger vil normale konturer sendes ut av militær flytrafikk, som ikke alltid opererer innenfor disse begrensningene for flykorridoren. Dette avviket skyldes at militæret generelt er unntatt fra kommersielle flybestemmelser under luftmanøvrer og treningsøvelser – men igjen, dette er unntaket og ikke regelen.

Fly som genererer ChemTrails er tilsynelatende ikke begrenset til å operere innenfor FAA-angitte luftkorridorer; De er heller ikke pålagt å følge etablerte kommersielle flyregler og FAA-regler. Derfor vil ChemTrail-mønstre bli observert både innenfor og godt utenfor de normale luftkorridorene som brukes av kommersielle flyselskaper. I motsetning til normale contrails kan disse gitterformasjonene vises og vises når som helstplassering på den lokale himmelen, utvikle seg i hvilken som helst geografisk retning eller vektor, krysse og avskjære hverandre som et spørsmål om praksis, og produsere forseggjorte og omfattende kryssluke- eller geometriske mønstre, som ofte sees strekker seg fra horisont til horisont. Enhver kommersiell passasjerfly som forsøkte å delta i denne typen flymanøvrer, ville være skyldig i å bryte omtrent alle kjente internasjonale flyreguleringer av kommersiell luftfart. ChemTrail-mønstrene som er lagt ned av disse reguleringsfrie flyene, ser vanligvis ut som enten lange parallelle bølgende furer på himmelen, som en variant av en kryssende tic-tac-toe-konfigurasjon eller en enkel figur X.Det antas at disse tydelig synlige geometriske mønstrene brukes som et middel til å identifisere spesifikke lokale ChemTrail-formasjoner, og lette sporing av deres posisjon, bevegelse og drift ved hjelp av satellitt-telemetri. Denne informasjonen ville være viktig hvis det var nødvendig å bestemme kritiske driftsverdier for de forskjellige oppdragsparametrene som trengs for å nøyaktig posisjonere disse gittertypenettverkene, for å målrette utvalgte geografiske steder og populasjoner med deres nedfall.

En annen veldig subtil parameter assosiert med ChemTrail-fenomener er betydningen av den lokale overflatevindhastigheten over spredningsområdet. Empirisk har ChemTrail-oppdrag en tendens til å bli suspendert hvor og når bakkevindhastigheten når eller overstiger 20 miles i timen. Denne egenskapen har vært en jevn begrensende faktor i hele området der ChemTrail-aktivitet har blitt observert. Normal kontrailaktivitet er aldri gjenstand for denne begrensningen, og kan sees over et bredt spekter av målte vindhastigheter på overflaten.

En av de viktigste kjennetegnene ved normale contrailformasjoner er deres mønsterkonfigurasjon.Normale kontrails produseres gjennom et komplekst samspill mellom et flys jetmotor, eksosen og temperaturen og luftfuktigheten i den omgivende atmosfæren. Når disse contrails genereres, under de rette atmosfæriske forhold, er antall samtidige contrails som sendes ut av et bestemt fly alltid direkte relatert til motorens konfigurasjon for det flyet. En 747 vil for eksempel etterlate en parallell fire-elementskontur i kjølvannet, en DC-10 eller L1011, derimot, vil avgi en parallell tre-elementskontrail, og en 737 eller 777 vil generere en parallell to- elementkontrail på himmelen. I hvert av disse tilfellene vil det aktuelle flyet bare generere kortvarige, fullstendig spredende, flere parallelle kontrails – alltid i høyder over 31000 fot, og alltid i samsvar med antall motorer i utformingen. Et flermotorsfly vil rett og slett ikke produsere enkeltelementer så lenge begge motorene fungerer som de skal. Antall contrails som vil produseres av et gitt fly er alltid det samme som antall motorer som driver flyet – disse tallene eralltid like.

KC10AFlytypen som ofte observeres ved legging av ekte ChemTrail-mønstre, er normalt KC-10A eller KC-135 tankskip. KC-10A er et fly med tre motorer og vil derfor normalt etterlate en tre-elementers parallell contrail i kjølvannet. KC-135 er imidlertid et mindre, firemotors fly, og vil derfor typisk vise firelementskontur. Når de ble brukt under ChemTrail-oppdrag, har disse flyene imidlertid blitt observert mens de bare legger seg ned en tykk og bølgende, enkelt-element ChemTrail, mens de samtidig ikke viser noen normal normal kontrailaktivitet. To forskjellige mekanismer fungerer derfor her.

KC135Denne mønsterkonfigurasjonsfunksjonen kan tjene som en veldig god guide for å hjelpe til med å skille mellom normale kontrailobservasjoner og ekte ChemTrails-observasjoner, men det er ikke idiotsikkert. Militæret har utstyrt sine KC-10Aer og KC-135-er med påmontert påfyllingspålegg for vingespiss, for å tillate flere, samtidig påfyllingsoperasjoner. Hvis et av disse flyene blir brukt i et bestemt ChemTrail-oppdrag, vil den resulterende spredningen mest sannsynlig starte som to-parallelle utslipp. Til slutt vil disse imidlertid smelte sammen til et enkelt bredbåndsdispersjonsmønster og beholde alle de andre spesielle egenskapene knyttet til ChemTrail-aktivitet.

Den andre faktoren som kan arbeide mot denne generelle regelen, er sannsynligheten for at militæret eksperimenterer med en rekke forskjellige spraydyseteknologier med forskjellige geometrier. Slike undersøkelser vil sannsynligvis være rettet mot å kontrollere de spesifikke strømnings- og spredningsegenskapene til utstyret deres. Variasjon i dysedesignene som ble brukt til å spre den biokjemiske cocktailen, vil sannsynligvis legge til litt ekstra variasjon i dispersjonsmønstrene som blir observert, men igjen vil de dominerende egenskapene til en ekte ChemTrail til slutt seire.

CT03En mer særpreger en chemtrail enn kan bidra til å separere disse fra normale striper angår fremvisning av en vertikal gardin lignende fall-off fra en modning chemtrail. Selv om ChemTrail forblir veldig fremtredende på himmelen, ser det ut til at det vertikale gardinet ruller av hoveddelen og ser ut til å synke ned mot overflaten i vertikale ark. Den viktigste ideen å huske på når det gjelder ChemTrails, uavhengig av måten disse bio-kjemiske midlene blir spredt på, er at alle ChemTrails til slutt smelter sammen til et konsistent, vidt diffust fotavtrykk, som til slutt tilslører hele eller det meste av hele himmelen med en tydelig strukturert, solid melkeaktig tåke.

Komponentene som utgjør denne bio-kjemiske suppen forsvinner eller forsvinner ikke over tid; i stedet, på grunn av den høyere spesifikke tyngdekraften til vertselementet som brukes, nemlig JP8 + 100 jetbrensel, legger disse komponentene seg rett og slett til jorden og tepper alt innen deres rekkevidde – mennesker, dyr, planter, jord og vann, som de sakte sakte ned gjennom atmosfæren – gjennom luften som vi alle puster.

CT4Vi kan oppsummere den karakteristiske oppførselen til mønsterkonfigurasjonen av ekte ChemTrail-aktivitet med følgende to utsagn: For det første at flyet som brukes i disse operasjonene, har en tendens til å bli fløyet i høyder under 31.000 fot, fordi det aldri blir observert normale motorrelaterte kontur samtidig utslipp av ChemTrails. For det andre at det biokjemiske middelet som danner disse ChemTrails blir avgitt av en annen mekanisk komponent i flyet enn motorene – normalt er denne komponenten den ene, forlengede, bakmonterte, tankende halebommen.
 
 
 
Det er et annet karakteristisk trekk ved ubestridelig ChemTrail-aktivitet som vi bør nevne på dette tidspunktet – en veldig uttalt ildfast kjemisk signatur, synlig når vi ser på ChemTrail skyformasjoner opplyst av solen.

CTS7Når sollys passerer gjennom en ChemTrail, har de kjemiske komponentene som utgjør skyen en tendens til å bryte sollyset på en slik måte at det gir en gul-oransje-grønn glorie som omgir solen i en avstand på ca. Noen forskere har antydet at dette best observeres ved bruk av polariserte solbriller, men det kan vanligvis sees med eller uten filter. Denne glorie er ikke alltid helt sirkulær og kontinuerlig, men kan av og til, avhengig av strukturen til ChemTrails, uttrykkes som fargede fremtredende på uregelmessige og spredte avstander fra solen.En mørk linjespektral analyse av solspekteret som vises av en ChemTrail når den er opplyst av solen, kan også vise seg å være spesielt nyttig for å identifisere ChemTrail-aktivitet, samt gi verdifull informasjon om dets atomsammensetning. Til dags dato er vi imidlertid ikke kjent med noen slik undersøkelse eller analyse, selv om dette ser ut til å være både en fornuftig og logisk oppgave, godt innenfor kapasiteten til de fleste høyskoler og universiteter. Kanskje dette vil bli forsøkt i nær fremtid. Etylendibromid har en mild, søt lukt. Imidlertid, bare fordi du ikke lukter noe særegent i luften, betyr det ikke at nedfallet ikke kommer helt til bakken. De bruker også et tilsetningsstoff for å kamuflere denne lukten.CT06Når kamuflasjen ikke fungerer som den skal, eller hvis nedfallet er spesielt tett, vil du definitivt lukte noe veldig rart, som du sannsynligvis aldri har opplevd før. Det har blitt beskrevet av noen observatører som en metallisk eller etsende lukt. Selv om vi også har hentet duften av og til, spesielt tidlig om morgenen når luften er stille, er det en helt annen sak å merke den. Den nærmeste sammenlignbare lukten vil være malathion , som akkurat så gjerne er et plantevernmiddel! Når du endelig møter det, vil du vite det – lukten er veldig vanskelig å glemme etterpå.


Parallelle bivirkningerMerkelige og mystiske skyformasjoner er ikke det eneste biproduktet fra den nylige flykampanjen ChemTrail. Det er faktisk en annen, langt mer uhyggelig side ved disse fenomenene. Om dette er et biprodukt eller målet med disse angrepene, er ennå ikke bestemt. I begge tilfeller er bivirkningene knyttet til disse ChemTrails imidlertid og bør være hovedfokus for vår oppmerksomhet, da denne tilleggseffekten meget vel kan utgjøre en spesielt alvorlig trussel for alle mennesker som bor i USA og Canada. I skrivende stund er det ingen kjente eller observerte helse- og miljøkonsekvenser forbundet med normale kontrailutslipp – de ser ut til å være både helt ufarlige og godartede. Den samme uttalelsen kan imidlertid ikke gjøres når det gjelder autentiske ChemTrails. Det har blitt vist, om enn bare empirisk så langt, av mange dedikerte forskere, og lagt ut mye på nettet, at dannelsen av ChemTrails har en direkte sammenheng med det lokaliserte, tidssynkroniserte, utbruddet av et bredt spekter av primært respiratoriske sykdommer. I lys av dette tilsynelatende forholdet, bør ikke ChemTrails betraktes som godartet, men skal behandles med forsiktighet, forsiktighet og bekymring av de som enten studerer dem eller bare observerer dem.

Som en nærmere utdypning – siden denne luftkampanjen begynte for alvor på sensommeren eller tidlig på høsten 1998; en sekundær, sterkt korrelert hendelse har blitt observert som synes å være uunngåelig og direkte relatert til dette fenomenet. Omsorg og engasjement fra en rekke meget kompetente forskere og biomedisinske fagpersoner har avdekket det som ser ut til å være en klar og utvetydig kobling mellom ChemTrail-luftkampanjen og samtidig utbrudd av nær epidemi, influensalignende sykdommer. Disse utbruddene har gjentatte ganger feid hele USA de siste månedene, alltid i kjølvannet av et lokalt ChemTrail-angrep. Det er foreløpig gitt et navn til denne tilknyttede sykdommen – Respiratory Distress Syndrome—Som har vært assosiert med en rekke kjemiske, virale, bakterielle og soppkomponenter, enten direkte eller indirekte knyttet til den biokjemiske sammensetningen av ChemTrails. Vi vil diskutere de detaljerte medisinske aspektene av denne forbindelsen senere i denne artikkelen. Foreløpig er det imidlertid tilstrekkelig å forstå at karakteriseringen av disse mystiske konturene som ChemTrails ikke er uten en veldig logisk og passende begrunnelse.Begrepet ChemTrail selv ble laget av Mr. William Thomas, en høyt respektert og dyktig, etterforskende journalist fra Canada, som først avdekket og offentliggjorde det gåtefulle konturproblemet og dets relaterte medisinske konsekvenser.Det altfor stille medietEn av de mest interessante og fortellende aspektene ved hele dette fenomenet har vært dens totale og fullstendige unngåelse av media – alle medier – radio, fjernsyn og pressen. Over hele landet har utallige øyenvitner, med ikke bare fotografisk bevis i hånden, men med samtidig bevis i himmelen over dem, blitt totalt ignorert av alleav de viktigste medieorganisasjonene. Til dags dato, og så vidt vi vet, har ikke en eneste radio- eller TV-nettverksstasjon, eller et medlem av den syndikerte pressen våget å kjøre en historie rundt det landsomfattende utseendet eller formålet med disse ChemTrails. I følge gjeldende rekord har ingen individuelle forskere ennå lykkes med å tiltrekke seg så mye som passering av selv den minste av disse nyhetsorganisasjonene. Det som er enda mer interessant og foruroligende er det faktum at, med all den utbredte diskusjonen rundt dette fenomenet, er dens kobling til et nesten epidemisk utbrudd av et alvorlig og svekkende utvalg av sykdommer, og den daglige skyskrivingen i himmelen over kontorene og studioene har ikke et medlem av hovedmediene kommet med en historie for å miskredigere dataene, motsette bevisene eller berolige den økende bekymringen og berettigede mistanken for publikum – noe som ikke er mer enn veldig lavt svar som vi har rett til å forvente fra enhver nyhetsorganisasjon som hevder å betjene folks behov.Snublet et flyselskapsmekaniker over sannheten?(Merk – Vi kan ikke bekrefte følgende påstand, men implikasjonene er enorme, og vi forventer at det vil bli gjort seriøse anstrengelser for å undersøke og evaluere disse påstandene raskt. -Ed.)

Av grunner vil du forstå når du leser dette, kan jeg ikke røpe identiteten min. Jeg er flymekaniker for et større flyselskap. Jeg jobber på en av våre vedlikeholdsbaser på en stor flyplass. Jeg har oppdaget noe informasjon som jeg tror du vil finne viktig.

Først skal jeg fortelle deg noe om “hakkeordren” blant mekanikere. Det er viktig for historien min og for saken du har viet deg til.

Mekanikk vil jobbe med tre ting. Luftfart, motorer eller flykontroller. Mekanikken som jobber med disse systemene blir vurdert øverst i “hakkeordren”. Deretter kommer mekanikken som fungerer på hydraulikk- og klimaanleggssystemene. Så kommer de som jobber på byssa og andre ikke-essensielle systemer. Men helt nederst på listen er mekanikken som jobber med avfallshåndteringssystemene. Ingen mekanikere ønsker å jobbe med pumper, tanker og rør som brukes til å lagre avfallet fra toalettene. Men på hver flyplass hvor jeg har jobbet er det alltid to eller tre mekanikere som melder seg frivillig til å arbeide på toalettanleggene.

De andre mekanikerne lar dem gjerne gjøre det. På grunn av dette vil du bare ha 2 eller 3 mekanikere som fungerer på disse systemene på en hvilken som helst flyplass. Ingen tar mye hensyn til disse karene, og ingen mekaniker sosialiserer seg med en annen mekaniker som bare jobber med avfallssystemene. Jeg hadde faktisk aldri tenkt mye på denne situasjonen før i forrige måned.

Som de fleste flyselskaper har vi gjensidige avtaler med de andre flyselskapene som flyr til denne flyplassen. Hvis de har et problem med et fly, vil en av våre mekanikere ta seg av det. Likeledes hvis et av flyene våre har et problem på en flyplass hvor det andre flyselskapet har en vedlikeholdsbase, vil de fikse flyet vårt.

En dag i forrige måned ble jeg kalt ut fra basen vår for å jobbe med et fly for et annet flyselskap. Da jeg fikk samtalen, visste ikke utsenderen hva problemet var. Da jeg kom til flyet, fant jeg ut at problemet var i avfallshåndteringssystemet. Det var ingenting for meg å gjøre enn å krype inn og løse problemet. Da jeg kom inn i bukta skjønte jeg at noe ikke var i orden. Det var flere tanker, pumper og rør da burde ha vært der. Først antok jeg at systemet var endret. Det hadde gått 10 år siden jeg hadde jobbet med en. Da jeg prøvde å finne problemet, skjønte jeg raskt at de ekstra rørene og tankene ikke var koblet til avfallshåndteringssystemet. Jeg hadde nettopp oppdaget dette da en annen mekaniker fra firmaet mitt dukket opp. Det var en av mekanikerne som vanligvis jobber med disse systemene. Jeg overlot gjerne jobben til ham. Da jeg dro, spurte jeg ham om ekstrautstyret. Han ba meg om det“bekymre deg for min ende av flyet og la ham bekymre seg for hans!”

Dagen etter var jeg på bedriftens datamaskin for å slå opp et ledningsskjema. Mens jeg var der bestemte jeg meg for å slå opp ekstrautstyret jeg hadde funnet. Til min overraskelse viste ikke manualene noe av ekstrautstyret jeg hadde sett med egne øyne dagen før. Jeg bundet til og med produsentens filer og fant fremdeles ingenting. Nå var jeg veldig bestemt på å finne ut hva utstyret gjorde.

Neste uke hadde vi tre av våre fly i hovedbøylen vår for periodisk inspeksjon. Det er mekanikere som kryper over et fly under disse inspeksjonene. Jeg hadde nettopp avsluttet skiftet mitt og bestemte meg for å ta en titt på avfallssystemet på et av flyene våre. Med all mekanikken rundt skjønte jeg at ingen ville merke en ekstra på flyet. Visst nok hadde flyet jeg valgte ekstrautstyr!

Jeg begynte å spore systemet med rør, pumper og tanker. Jeg fant det som så ut til å være kontrollenheten for systemet. Det var en standard utseende avionikk kontrollboks, men den hadde ingen markeringer av noe slag. Jeg kunne spore kontrolltrådene fra boksen til pumpene og ventilene, men det kom ingen kontrollkretser inn i enheten. De eneste ledningene som kom inn i enheten var en strømforbindelse til flyets hovedstrømbuss.

Systemet hadde 1 store og 2 mindre tanker. Det var vanskelig å se i det trange rommet, men det så ut som den store tanken kunne holde 50 liter. Tankene ble koblet til en påfyllings- og avløpsventil som passerte gjennom skroget like bak avløpsventilen for avfallssystemet. Da jeg hadde sjansen til å lete etter denne forbindelsen under flyet, fant jeg den utspekulert skjult bak et panel under panelet som ble brukt for å få tilgang til avløpet.

Jeg begynte å spore rørene fra pumpene. Disse rørene fører til et nettverk av små rør som endte i vingens bakkant og horisontale stabilisatorer. Hvis du ser nøye på vingene til et stort fly, vil du se et sett med ledninger, omtrent på størrelse med fingeren, som strekker seg fra den bakre kanten av vingeflatene. Dette er de statiske utladningsveiene. De brukes til å spre den statiske elektriske ladningen som bygger seg opp på et fly under flyturen. Jeg oppdaget at rørene fra dette mysteriesystemet fører til hver 1 av 3 av disse statiske utladningsvekkene. Disse vekene var blitt “uthulet” for å tillate at det som strømmer gjennom disse rørene ble sluppet ut gjennom disse falske vekene.

Det var mens jeg var på vingen at en av lederne fikk øye på meg. Han beordret meg ut av hengeren og fortalte meg at skiftet mitt var over, og at jeg ikke hadde fått autorisasjon på noe overtid.

De neste par dagene var veldig travle, og jeg hadde ikke tid til å fortsette etterforskningen. Sent en ettermiddag, to dager etter oppdagelsen, ble jeg kalt til å erstatte en temperatursensor på et fly på grunn av å ta av om to timer. Jeg var ferdig med jobben og leverte papirene.

Cirka 30 minutter senere ble jeg søkt på daglig leder. Da jeg gikk på kontoret hans, fant jeg ut at fagforeningsrepresentanten vår og to andre som jeg ikke kjente, ventet på meg. Han fortalte meg at det var oppdaget et alvorlig problem. Han sa at jeg ble skrevet opp og suspendert for å ha gitt falske papirer. Han ga meg en disiplinærskjema om at jeg hadde avgitt falske papirer på motortemperaturføleren jeg hadde installert noen timer før. Jeg fikk gulv og begynte å protestere. Jeg fortalte dem at dette var latterlig, og at jeg hadde gjort dette arbeidet. Fagforeningen snakket da og anbefalte oss å se på flyet og se om vi kunne rette opp det hele. Det var på dette tidspunktet jeg spurte hvem de to andre mennene var.

Vi gikk videre til flyet, som skulle ha vært i lufta, men som var parkert på vedlikeholdsrampen vår. Vi åpnet motorhylsen og fagforeningen trakk sensoren. Han sjekket serienummeret og fortalte alle at det var det gamle instrumentet. Vi dro deretter til delbukten og gikk tilbake i stativene. Fagforeningsrepresentanten sjekket rapporten min og hentet en forseglet boks fra stativet. Han åpnet boksen og trakk motortemperatursensoren med serienummeret til den jeg hadde installert. Jeg fikk beskjed om at jeg ble suspendert i en uke uten lønn og å dra med en gang.

Jeg satt hjemme den første dagen av suspensjonen min og lurte på hva i helvete hadde skjedd med meg. Den kvelden fikk jeg en telefon. Stemmen fortalte meg: “Nå vet du hva som skjer med mekanikere som pokker rundt i ting de ikke burde. Neste gang du begynner å jobbe med systemer som ikke er noen bekymring for deg, mister du jobben din! Som det er, føler jeg meg sjenerøs , Jeg tror at du snart kan gå tilbake til jobb. “KLIKK. Igjen måtte jeg plukke meg fra gulvet. Jeg fikk sammenhengen om at det som hadde skjedd, var direkte knyttet til sporing av den mystiske rørledningen. Neste morgen ringte daglig leder meg. Han sa at på grunn av min tidligere gode ansettelsesrekord at suspensjonen hadde blitt redusert til en dag, og at jeg skulle rapportere tilbake til jobb umiddelbart. Det eneste jeg kunne tenke meg var hva de prøver å skjule og hvem er DE!

Den dagen på jobben gikk som om ingenting hadde skjedd. Ingen av de andre mekanikerne nevnte suspensjonen, og fagforeningen min ba meg om ikke å snakke om det. Den kvelden logget jeg meg på Internett for å prøve å finne noen svar. Jeg husker ikke nå hvordan jeg kom dit, men jeg kom over et nettsted som omhandler chemtrails. Det var da det hele kom sammen. Men neste morgen på jobben fant jeg en lapp inne i det låste skapet mitt. Den sa: “Nysgjerrighet drepte katten. Ikke se på nettsteder som ikke er noen bekymring for deg.”

Vel, det er det. DE følger med på meg.

Vel, du vet allerede hva de gjør. Jeg vet ikke hva de sprayer, men jeg kan fortelle deg hvordan de gjør det. Jeg regner med at de bruker “honningbilene” . Dette er lastebilene som tømmer avfallet fra toalettavfallstankene. Flyplassene trekker vanligvis ut denne jobben, og ingen går i nærheten av disse lastebilene. Hvem vil stå ved siden av en lastebil full av sh–. Mens disse karene tømmer avfallstankene, fyller de tankene i sprøytesystemet. De kjenner flyets bane, så de programmerer sannsynligvis kontrollenheten til å begynne å sprøyte litt tid etter at flyet når en viss høyde. Sprøytedysene i de falske statiske vekene er så små at ingen i flyet ser noe.

NB: Vi syntes det var interessant at nettstedet vårt fikk besøk av Boeing innen 4 timer etter at denne artikkelen ble vist på nettet! – Nok et tilfelle av Echelon på jobben ???

Legg igjen en kommentar