Studie analyserer trådløs stråling-COVID-tilkobling

 16. mars 2021Av Makia Freeman

I OVERSIKT …

  • HISTORIEN:En ny studie fra januar 2021 analyserer de nære likhetene og effektene som EMF-stråling og COVID har på menneskekroppen.
  • VIRKNINGENE:Selv om studien ikke viser årsakssammenheng, viser den en overvekt av bevis for at trådløse strålingseffekter lett kan kalles ‘COVID’. Det er ikke behov for et merkelig nytt virus.

En ny studie som analyserer RFR og EMF i lys av SARS-CoV-2-viruset, har funnet overbevisende bevis på en stråling-COVID-forbindelse.

Den trådløse strålingen-COVID-tilkoblingen

kan ikke ignoreres hvis man virkelig er opptatt av å oppdage de underliggende medisinske årsakene til hva denne COVID-tingen er. Jeg har viet de fleste av artiklene mine til å avsløre svindelen, antallet falske dødsfall, falske tall, den falske PCR-testen, den falske vaksinen , viruset som ikke eksisterer og mer. Imidlertid skriver jeg dette for å bringe litt fokus tilbake på hva som kan være en viktig faktor i å forårsake den ekte og legitime sykdommen noen mennesker har opplevd fra det som kalles COVID. Tidlig i pandemien snakket jeg om 5G-coronavirus-tilkoblingen. Nå vil jeg utvide fokuset til EMF (elektromagnetiske felt eller frekvenser) og RFR (radiofrekvensstråling) generelt, som begge er former for ikke-ioniserende stråling. En studie i år fra januar 2021 med tittelen “ Bevis for en forbindelse mellom COVID-19 og eksponering for radiofrekvensstråling fra trådløs telekommunikasjon inkludert mikrobølger og millimeterbølger” analyserer dette temaet og finner noe overbevisende bevis for å støtte stråling-COVID-forbindelsen .

Avdekke den trådløse COVID-tilkoblingen

Et kjennetegn ved operasjon Coronavirus har vært oppfinnelsen av en helt ny sykdom (COVID-19) med så brede og vage symptomer at praktisk talt alt, men spesielt forkjølelse, influensa og lungebetennelse, kunne omklassifiseres og kategoriseres som denne nye sykdommen. April 2020-artikkelen min påpekte hvordan det var viktig å unngå fellen ved å tenke at COVID var en ny ting, når det ikke var 1 sykdom og ikke 1 årsak . Når det er sagt, er det utenfor tilfeldighet at mange COVID-symptomer stemmer overens med mange effekter av strålingseksponering. Forfatterne av studien oppgir at de har undersøkt “en stor mengde fagfellevurdert litteratur, siden før andre verdenskrig, om de biologiske effektene av trådløs stråling som påvirker mange aspekter av helsen vår”og at de fra denne undersøkelsen var i stand til å oppdage “kryss mellom patofysiologien til COVID-19 og skadelige bioeffekter av trådløs strålingseksponering.” Patofysiologi er definert som “en konvergens av patologi med fysiologi” og er studiet av “uordnede fysiologiske prosesser som forårsaker, skyldes eller på annen måte er forbundet med en sykdom eller skade.” På enkel engelsk fant studien at mange av de såkalte effektene eller symptomene som skyldtes COVID er identiske eller bemerkelsesverdig like de som er forårsaket av trådløs stråling .

Hypoksi og hypoksemi

La oss starte med disse to begrepene, hypoksi og hypoksemi, som begge refererer til tilstander med under-oksygenering i kroppen. I artikkelen Masks Cause Damage: Study Reveals Mask-Hypoxia-Blood Clot Connection , fremhevet jeg hvordan bruk av masker begrenser oksygeninntaket som da kan føre til potensielt dødelige blodpropper. Denne studien fant også svært like effekter mellom EMF / RFR og COVID når man analyserte blodet:

“To nylige studier dokumenterte dannelsen av erytrocyttaggregater (Havas, 2013) og erytrocyttaggregater og echinocytdannelse ved menneskelig eksponering for 4G-LTE-smarttelefonstråling (mikrobølger) (Rubik, 2014) … Eksponering for stråling fra en mobiltelefon i to påfølgende Perioder på 45 minutter forårsaket to typer effekter: opprinnelig økt klebrighet av perifere røde blodlegemer og rouleauxdannelse (ruller med stablede røde blodlegemer) og deretter dannelse av ekkinocytter (pigg røde blodlegemer). Lignende røde blodlegemer er blitt beskrevet i perifert blod fra COVID-19 pasienter (Lakhdari et al., 2020). Rouleaux-dannelse er observert hos 1/3 av COVID-19-pasientene, mens sfærocytter og echinocytter har blitt observert ved varierende nivåer. Rouleaux-dannelse hindrer mikrosirkulasjonen.
trombose (Wagner et al., 2013) og derfor hjerneslag, som kan manifestere seg i COVID … 
Kort sagt, både RFR-eksponering og COVID-19 kan forårsake skadelige effekter på røde blodlegemer og reduserte hemoglobinnivåer som bidrar til hypoksi i COVID. ”

Tendensen til at blod koagulerer (tykner) på farlige måter følger både EMF og COVID, og ​​har blitt påpekt av leger som Dr. Robert Young som snakker om koronaeffekten .

Oksidativt stress

Deretter fant studien at oksidativt stress var en annen indikator på en stråling-COVID-forbindelse. Den definerer oksidativt stress som en “tilstand som gjenspeiler en ubalanse mellom økt produksjon av ROS [Reactive Oxygen Species] og organismenes manglende evne til å avgifte ROS eller å reparere skaden de forårsaker på biomolekyler og vev” :

“Immundysregulering … har blitt identifisert i cytokinstormen som følger med alvorlige COVID-19-infeksjoner og genererer oksidativt stress (Cecchini og Cecchini, 2020). Oksidativt stress og mitokondriell dysfunksjon kan videreføre cytokinstormen, forverre vevskader og øke risikoen for alvorlig sykdom og død. Tilsvarende genererer RFR på lavt nivå ROS i celler som forårsaker oksidativ skade. Faktisk betraktes oksidativt stress som en av de primære mekanismene der RFR-eksponering forårsaker cellulær skade. Blant 100 foreløpig tilgjengelige fagfellevurderte studier som undersøkte oksidative effekter av lavintensiv RFR, bekreftet 93 studier at RFR induserer oksidative effekter i biologiske systemer (Yakymenko et al., 2015) … Oksidativt stress er også en akseptert mekanisme som forårsaker endotelskader (Higashi et al., 2009).

Immunregulering, kalsiumnivåer, hjertesykdom og mer

Studien fortsetter med å se på alle måtene COVID fremkaller samme type respons som EMF-stråling, inkludert immunrespons, intracellulært kalsiumnivå, hjertesykdom og arrytmier. I alle tilfeller er det sterke bevis for en stråling-COVID-forbindelse:

“Kort sagt, COVID-19 kan føre til immun dysregulering så vel som cytokinstorm. Til sammenligning kan eksponering for lavnivå RFR som observert i dyreforsøk også kompromittere immunforsvaret, med kronisk daglig eksponering som produserer immunsuppresjon eller immundysregulering inkludert hyperaktivering … hjertearytmier er oftere

oppdaget hos kritisk syke pasienter med COVID … angående RFR-eksponeringsbioeffekter, i 1969 gjennomgikk Christopher Dodge fra Biosciences Division, US Naval Observatory i Washington DC 54 bilder og rapporterte at RFR kan påvirke alle hovedsystemer i kroppen, inkludert hindre blodsirkulasjonen; endre blodtrykk og hjertefrekvens, påvirker avlesning av elektrokardiografi; og forårsaker brystsmerter og hjertebank (Dodge, 1969). På 1970-talletGlaser gjennomgikk mer enn 2000 publikasjoner om RFR-eksponeringsbioeffekter og konkluderte med at mikrobølgestråling kan endre EKG (elektrokardiogram), forårsake brystsmerter, hyperkoagulasjon, trombose og hypertensjon i tillegg til hjerteinfarkt (Glaser, 1971; 1976). ”Studien nevner også spesielt 5G :“Senest presenterte Bandara og Weller (2017) bevis for at mennesker som bor i nærheten av radarinstallasjoner (millimeterbølger: 5G- frekvenser) har større risiko for å utvikle kreft og oppleve hjerteinfarkt. Tilsvarende de yrkesutsatte en større risiko for koronar hjertesykdom. Mikrobølgestråling påvirker hjertet, og noen mennesker er mer sårbare hvis de har et underliggende unormalt hjerte (Cleary, 1969). Kort sagt, både COVID – 19 og RFR-eksponering kan påvirke hjerte- og kardiovaskulærsystemet, direkte og / eller indirekte. ”

Konklusjonen av studien

Poenget med studien var ikke å bevise årsakssammenheng, men heller å vise at det er en slags stråling-COVID-forbindelse som må undersøkes nærmere. Forfatterne skriver at:

“Bevis fra litteraturen som er oppsummert her, antyder en sammenheng mellom flere negative helseeffekter av RFR-eksponering og det kliniske løpet av COVID-19. Bevisene indikerer at RFR kan svekke verten, forverre COVID-19 sykdommen og dermed forverre pandemien. Dette beviset som presenteres her krever ikke årsakssammenheng. Det er tydelig at COVID-19 forekommer i regioner med lite trådløs kommunikasjon. I tillegg er den relative sykdommen forårsaket av RFR-eksponering i COVID-19 ukjent. Spørsmålet om årsakssammenheng kunne undersøkes i kontrollerte laboratorieeksperimenter. ”

Her er deres konklusjon:

“Vi konkluderer med at RFR og spesielt 5G, som involverer fortetting av 4G-infrastruktur, har forverret COVID-19-prevalens og alvorlighetsgrad ved å svekke vertsimmuniteten og øke SARS-CoV-2-virulens ved (1) å forårsake morfologiske endringer i erytrocytter inkludert ekkinocytter og rouleaux-formasjon som kan bidra til hyperkoagulering; (2) svekke mikrosirkulasjon og redusere erytrocytter og hemoglobinnivåer som forverrer hypoksi; (3) forsterke immunsystemets dysfunksjon, inkludert immunsuppresjon, autoimmunitet og hyperinflammasjon; (4) økning av cellulært oksidativt stress og produksjon av frie radikaler som forverrer vaskulær skade og organskader; (5) forsterke intracellulært Ca2 + essensielt for viral inngang, replikasjon og frigjøring, i tillegg til å fremme proinflammatoriske veier; og (6) forverring av hjertearytmier og hjertesykdommer. Kort sagt, RFR er en allestedsnærværende miljøstressor som bidrar til uheldige helseresultater av COVID-19. Vi påberoper oss forsiktighetsprinsippet og anbefaler på det sterkeste et moratorium for trådløs 5G-infrastruktur … ”

Denne studien er ikke den første som lager forbindelsen mellom 5G / RFR og COVID. Som jeg dekket i artikkelen min 5G Induces Coronaviruses: New Study Models Millimeter Wave Influence on DNA , har det vært andre forsøk på å analysere dette, selv om den studien senere ble trukket tilbake.

Endelige tanker om stråling-COVID-tilkoblingen

Det kommer alltid til å være mer sexy og spektakulært å selge en historie om et drapsvirus i stedet for å forklare at hver enkelt er ansvarlig for sin egen helsetilstand i henhold til hvor godt de dyrker, akkurat som en bonde, sitt eget indre bioterreng. Det kommer alltid til å være mer å foretrekke for Big Gov og korporatokratiet å skylde på en usynlig fiende i stedet for å innrømme at deres forgiftning av miljøet – selv om det ved usynlige frekvenser i luftbølgene – i deres uhemmede søken etter dominans og kontroll bidrar til stor sykdom og sykdom i befolkningen. Det er bare for enkelt og praktisk for de mørke kreftene som styrer denne verdenen å skylde på alt på et virus, spesielt når de påståtte effektene av et coronavirus så nøye etterligner effekten av EMF-stråling. Den COVID op er en sjanse for oss til å våkne opp til et bredere bilde av virkeligheten, spesielt når det gjelder forståelse av helse, sykdom, virus, stråling og den verdensomspennende konspirasjonen.

*****

Makia Freeman er redaktør for alternative medier / uavhengig nyhetsside  The Freedom Articles , forfatter av boken Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions og seniorforsker ved ToolsForFreedom.com . Makia er på  Steemit og LBRY .

Kilder:

* https: //thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

* https: //thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

* https: //thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

* https: //osf.io/9p8qu/

* https: //thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

* https: //thefreedomarticles.com/hypoxia-blood-clot-connection-study-cdc-who-study/

* https: //thefreedomarticles.com/doctor-reveals-corona-effect-blood-coagulation/

* https: //thefreedomarticles.com/5g-induces-coronaviruses-study-shows-millimeter-wave-dna-influence/

Legg igjen en kommentar