Kan sykdomsfremkallende prioner ha blitt brukt i koronavaksinene?

De ubehagelige spørsmål

Er tiden inne for å stille de meget ubehagelige spørsmål? Klart man begynner å lure på hva som er i koronavaksinene? Hvordan kan de ha slike merkelige utslag? Ingenting skjer uten en grunn. Men leger og forskere fra helsemyndighetene ristet på hodene som om de ingenting forsto, ihvertfall virket det sånn, noen prøvde å antyde med bortforklaringer; personlige sykdomstilstander må ha vært tilstede, uten at vi visste det, pr. 12. mars hadde 31 fått hjerneblødning.

Mange hadde også fått rare blødninger i rett under huden, det fikk vi se en rekke foto av på sosiale medier, men også andre særegne reaksjoner. Flere hadde avgått med døden, kanskje særlig gamle, uten at det ble slått opp i presse, sjefsredaktørene hadde kanskje gått utfra at det skulle være normalt, for det hadde helsemyndighetene sagt.

Var ikke dette alvorlig nok? Alikevel toet de sine hender og rykket ikke ut med språket (fra Dagbladet, her)? Det var rart. Kunne det tenkes at helsemyndighetenes folk hadde en agenda? Vaksinasjons-historien etter krigen har de mørkeste skyggesider, som først de siste år har begynt å komme frem i dagen (om helsemyndighetenes vaksine mot svineinfluensa, her, om hjernehinnebetennelse, her).

Var det ikke avgjørende å vite hva vi sluser inn i våre blodbaner, forbi det ytterste forsvarsverk, fordøyelses-systemet og direkte inn i det aller helligste, via en injeksjon. Visste vi alt vi trengte å vite? Var det et innholdsstoff i covidvaksinen som så mange ikke tålte? Gikk våre ledere hos helsemyndighetene foran med godt eksempel?

Hadde Folkehelseinstituttets leder Camilla Stoltenberg tatt vaksinen, den samme som befolkningen ellers skulle få? Hadde Dr. Steinar Madsen fra Legemiddelverket tatt vaksinen? Nestleder i Helsedirektoratet Dr. Espen Nakstad var ærlig nok til å si at han for sikkerhets skyld ville vente til den er vel og lenge utprøvd. Er det dette vi kan se nå, Dr. Nakstad? Har vi prøvd dette lenge nok? Hvor lenge har dere tenkt å eksperimentere? Erna Solberg var for ung og oppegående, hun er 60 og trengte ikke vaksine, mente hun. Fra Bjørn Guldvåg har vi ingenting hørt, ennå.

Er dette situasjonen vi har i et nøtteskall (?); ingen ledere hadde tatt vaksinen, men alle anbefalte de den på det sterkeste til de andre? Var ikke det påfallende?

Visste de egentlig hva som foregår?

Kanskje skulle vi nå, med disse merkelige bivirkninger for øye, vaksineskadene kom overrumplende på mange av oss, se på alle muligheter for å finne en årsakssammenheng? WHO hadde aldri lagt frem et bevis for at det eksisterte et virus; det ble aldri identifisert. Logisk er det, hvis det ikke var virus vaksinene skulle slå ned på, var det kanskje helt andre ting? Hvis vi ser nærmere på fakta: Miljøene som presenterte vaksinene, la aldri skjul på sine holdninger til å redusere verdens befolkning. Kunne det være dette vaksinene skulle brukes til? Drapsvåpen så små at man ikke kunne se dem med det blotte øyet? Sakte virkende og snikende, over tid? Forkledd som en uforklarlig og uhelbredelig sykdom?

Legg igjen en kommentar