DEFENDER-Europe 21-aktiviteter starter denne måneden, inkluderer to dusin nasjoner

DEFENDER-Europe 21-aktiviteter begynner denne måneden over hele Europa og fortsetter til juni.

Av den AMERIKANSKE HÆREN EUROPA OG AFRIKA WIESBADEN, Tyskland 16. mars 2021

DEFENDER-Europe 21-aktiviteter begynner denne måneden over hele Europa og fortsetter til juni.


Vi ser frem til denne sjansen til å samarbeide tett med US Army Europe og Africa og demonstrere USAs besluttsomhet og engasjement for Europa.


DEFENDER-Europe er en årlig storskala US Army Europe og Afrikaledet, multinasjonal, felles øvelse designet for å bygge strategisk og operativ beredskap og interoperabilitet mellom USA, NATO-allierte og partnere. 

Basert på suksessen med fjorårets øvelse inkluderer DEFENDER-Europe 21 et større antall NATO-allierte og partnerland som driver aktiviteter over et større område enn det som var planlagt i 2020. Mer enn 30 000 multinasjonale styrker fra 27 nasjoner vil gjennomføre nesten samtidig operasjoner. på tvers av mer enn 30 treningsområder i et dusin land.

“Mens vi overvåker COVID-situasjonen nøye, har vi bevist at vi har evnen til å trene trygt til tross for pandemien. Uansett hva, våre nasjoner stoler på at våre styrker er klare til å forsvare freden, »sa general Christopher Cavoli, generalsjef for den amerikanske hæren Europa og Afrika. “DEFENDER-Europe 21 gir oss den beste muligheten til å finpusse våre evner ved siden av våre allierte og partnere i den strategisk viktige Balkan- og Svartehavsregionen, slik at vi samlet er klare til å svare på enhver krise som måtte oppstå.”

I år vil DEFENDER-Europe 21 også inkludere betydelig involvering av US Air Force og US Navy. Øvelsen vil bruke viktige bakkeruter og maritime ruter som bygger bro mellom Europa, Asia og Afrika. Øvelsen vil inkludere nye eller avanserte funksjoner, inkludert luft- og rakettforsvarsmidler, samt eiendeler fra US Army Security Force Assistance Brigades og det nylig reaktiverte V Corps.

“DEFENDER-Europe 21 er en kritisk øvelse som vil gi V Corps nok en flott mulighet til å bygge beredskap i vår marsj mot full operativ kapasitet, og fremme interoperabilitet når vi jobber sammen med allierte og partnere,” sa generalløytnant John Kolasheski, V Korps kommanderende general. “Vi ser frem til denne sjansen til å samarbeide tett med US Army Europe og Africa og demonstrere USAs besluttsomhet og engasjement for Europa.”

I mars begynner utstyr og personell å flytte fra USA. I april vil deltakende enheter trekke Army Preposed Stock fra nettsteder i Tyskland, Italia og Nederland. Hovedtyngden av treningsaktivitetene vil finne sted i mai, og øvelsen avsluttes i juni med omplassering av USA-baserte styrker og utstyr.

DEFENDER-Europe 21 vil omfatte flere sammenkoblede øvelser, som inkluderer: 

  • Rask respons (tidlig til midten av mai) – vil omfatte luftbårne operasjoner i Estland, Bulgaria og Romania som involverer mer enn 7000 tropper fra 11 land.
  • Øyeblikkelig respons (midten av mai til begynnelsen av juni) – mer enn 5000 tropper fra åtte land vil spre seg over 31 treningsområder i 12 forskjellige land for å gjennomføre live brannopplæring. En felles logistikk over-the-Shore-operasjon vil også forekomme.
  • Sabre Guardian (midten av mai til begynnelsen av juni) – mer enn 13 000 tjenestemedlemmer fra 19 land vil gjennomføre live ild- og luft- og missilforsvarsoperasjoner, pluss en storskala medisinsk evakuering.
  • Command Post-øvelse (juni) – Omtrent 2000 ansatte vil utøve hovedkvarterets evne til å kommandere multinasjonale landstyrker i et felles og kombinert treningsmiljø mens de opprettholder virkelige operasjoner over 104 land på to kontinenter.

Koblede øvelser deler koordinert misjonskommando, gjensidig opprettholdelse og et misjonspartnermiljø.

DEFENDER-Europe 21 vil også bli assosiert med to viktige treningsarrangementer:

  • African Lion (midten av mai til midten av juni) – den første årlige treningsarrangementet i den amerikanske afrikanske kommandoen hvor nesten 5000 militærpersonell fra omtrent 24 nasjoner vil trene på medisinsk beredskap, utføre store live-brannøvelser og gjennomføre luft, maritim og fremover øvelser på kommandopost. Aktiviteter vil primært forekomme i Marokko.
  • Standhaftig forsvarer (midten av mai til begynnelsen av juni) – en ny serie med NATO-øvelser med fokus på den transatlantiske forsterkningen av Europa og demonstrerer NATOs evne til å reagere raskt på hele spekteret av trusler. Treningsaktiviteter vil forekomme.

Tilknyttede øvelser er ikke direkte knyttet til DEFENDER-Europe 21, men deler mange av de samme deltakerne og / eller eiendelene, og forekommer i samme tidsramme.

Den store bevegelsen av tropper og utstyr til disse øvelsene innebærer omfattende støtte fra hvert av vertsnasjonene, og viser viktigheten av allierte og partnerinvesteringer i europeisk militær beredskap og forsvar.

En streng COVID-forebyggings- og avbøtingsstrategi implementert av USA og deltakende nasjoner vil være avgjørende for gjennomføringen av DEFENDER-Europe 21. Følgelig vil USA-baserte soldater gjennomføre COVID-test før utplassering, karantene i Europa ved ankomst og gjennomføre en ny COVID-test før reiser gjennom hele kontinentet.

DEFENDER-Europe 21 er et bevis på den ironiske amerikanske forpliktelsen til NATO, er et godt eksempel på våre kollektive evner og viser at NATOs allierte og partnere står sterkere sammen.

Det vil være mange mediamuligheter under DEFENDER-Europe 21-aktivitetene. Journalister som er interessert i å bli lagt til distribusjonslisten vår, bør sende en e-post til USArmyEurope.MediaDesk@mail.mil, eller abonnere på RSS-feeden vår på www.EuropeAfrica.army.mil/PressReleases. Følg de siste nyhetene og informasjonen om DEFENDER-Europe 21 på www.EuropeAfrica.army.mil/DefenderEurope .


Besøk US Army Europe og Africa for mer.VI ANBEFALER OGSÅUS European Command støtter kvinneroller i sikkerhetsspørsmålTrening Austere Challenge viser kriseberedskapUSS Donald Cook støtter Charles de Gaulle Carrier Strike GroupB-1 flyr første oppdrag fra NorgeKombinert USA – Israel Trening Juniper Falcon 2021 AvslutterMER I MEDIA

US European Command støtter kvinneroller i sikkerhetsspørsmålKvinner yter betydelige bidrag hver dag til sikkerhetsinnsats over hele verden, understreket en senior amerikansk kommandoleder under en internasjonal sikkerhetspresentasjon tidligere denne måneden.LES MER

Trening Austere Challenge viser kriseberedskapMer enn 900 militære og sivile personell kom sammen for å gjennomføre øvelse Austere Challenge 2021.LES MER

USS Donald Cook støtter Charles de Gaulle Carrier Strike Group

VI ANBEFALER OGSÅUS European Command støtter kvinneroller i sikkerhetsspørsmålTrening Austere Challenge viser kriseberedskapUSS Donald Cook støtter Charles de Gaulle Carrier Strike GroupB-1 flyr første oppdrag fra NorgeKombinert USA – Israel Trening Juniper Falcon 2021 Avslutter

Legg igjen en kommentar