LEGE OG NEVROLOG: MUNNBIND FØRER TIL OKSYGENMANGEL OG HJERNESKADE.

Dr. Margarite Griesz-Brisson er lege, nevrolog, nevrofysiolog og har doktorgrad i farmakologi.Hun advarer at bruk av munnbind kan føre til mangel på oksygen og alvorlig hjerneskade, og mener barn og unge er spesielt utsatte.

– Å gjeninnpuste vår utåndede luft vil utvilsomt skape mangel på oksygen og en flom av karbondioksid. Vi vet at hjernen er veldig følsom for oksygenmangel, f.eks. nerveceller i hippocampus som ikke kan overleve lenger enn 3 minutter uten oksygen – sier hun.Legen nevner også at hodepine, tretthet, svimmelhet, konsentrasjonsvansker og dårligere reaksjonsevne er alle symptomer på at det kognitive systemet har blitt påvirket negativt.Griesz-Brisson påpeker at ved kronisk oksygenmangel, forsvinner de åpenbare symptomene, mens hjerneskaden fortsetter – noe som er veldig farlig.- Mens du tror at du har blitt vant til å ha på deg masken og puste inn din egen utpustede luft, blir de degenerative prosessene i hjernen din intensivert etter hvert som oksygenmangel fortsetter.Et annet problem Griesz-Brisson påpeker er at nervecellene i hjernen ikke klarer å dele seg normalt, noe hun mener betyr at de drepte hjernecellene ikke regenereres, men i stedet ødelegges for alltid – selv etter at munnbind ikke lenger er pålagt og vi igjen kan puste frisk luft.- Jeg bruker ikke munnbind. Jeg trenger hjernen min til å tenke. Jeg vil ha et klart hode når jeg møter pasientene mine og ikke i karbondioksidindusert anestesi, fastslår hun.Hun påpeker videre at oksygenmangel er farlig for alle hjerner og at det derfor må være opp til enhver om de vil bruke munnbind for å beskytte seg mot virus. For barn og mindreårige mener hun at munnbind absolutt ikke bør vurderes fordi immunforsvaret deres er spesielt tilpasningsdyktig og må komme i kontakt med virus og bakterier for å utvikle seg normalt. Hun påpeker også at hjernen deres er veldig aktiv og påvirkelig.- Å minske et barn eller tenåringshjerne oksygentilførsel er ikke bare helsefarlig, det er kriminelt. Mangel på oksygen hemmer utviklingen av hjernen, og skaden som resulterer kan ikke reverseres.Hun mener munnbind for unge mennesker på sikt vil føre til en enorm økning i demens og hjernerelaterte sykdommer.Hvordan kan en programvaredistributør eller en forretningsmann bestemme spørsmål som påvirker helsen til hele befolkningen? Vær så snill, kjære kolleger, vi må alle våkne , fortsetter hun.Hun oppfordrer både borgere og makthavere til å lytte til medisinske eksperter og innse hvilke effekter oksygenmangel kan ha på menneskelige organer – ikke bare hjernen, men også lungene, og hun lurer på hvorfor våre helsedepartementer og medisinske organisasjoner ikke har kommentert disse risikoene.- Hvem er ansvarlig for disse forbrytelsene? Dem som håndhever og undertrykker. De som ikke løfter en finger for å forhindre det.Dette handler ikke om munnbind, ei heller om virus og definitivt ikke om helsen til innbyggerne, men om noe helt annet.- Jeg vil ikke delta, jeg er ikke redd , erklærer hun.Personlig ansvar er nå høyst nødvendig.Vi er ansvarlige for det vi tror, ​​ikke media.Vi er ansvarlige for det vi gjør, ikke våre overordnede.Vi er ansvarlige for helsen vår, ikke Verdens Helseorganisasjon.Og vi er ansvarlige for det som skjer i landet vårt, ikke regjeringen, avslutter hun.

Legg igjen en kommentar