Sier dette deg noe? Nei det gjør det nok ikke (for de fleste).

Oversikt etter behandlingen i Stortinget 10. januar 2008. Visste DU at FrP, H og AP denne dagen i 2008 ville fjerne Norges Grunnlov for å tvinge oss inn i EU?Nå ser du at det ikke er noen forskjell på AP, H og FrP. Er det så noen forskjell på de andre? Nei, de er akkurat like glattbarbert og enige på Kartellet om å avskilte hele Norge. Av stortingets 169 representanter er 143 med i Kartellet. Kartellet som ingen ønsker å snakke om- dere.Og disse er lissom demokratisk folkevalgte??? Herrefred..få opp øynene!Forslaget falt med 74 stemmer for, 87 mot. 8 representanter hadde forfall.De 74 representantene som stemte for, var: Olemic Thommessen (H, Oppland)Marit Nybakk (AP, Oslo – lovte nei i 2005)Per-Kristian Foss (H, Oslo)Carl I. Hagen (FRP, Oslo)Jan Bøhler (AP, Oslo)Ine Marie Eriksen Søreide (H, Oslo)Siv Jensen (FRP, Oslo)Inge Lønning (H, Oslo)Saera Khan (AP, Oslo)Christian Tybring-Gjedde (FRP, Oslo)Tore Nordtun (AP, Rogaland – lovte nei i 2005)Bent Høie (H, Rogaland)Solveig Horne (FRP, Rogaland)Eirin Kristin Sund (AP, Rogaland – lovte nei i 2005)Bente Thorsen (FRP, Rogaland – lovte nei i 2005)Finn Martin Vallersnes (H, Rogaland)Bård Hoksrud (FRP, Telemark)Gunn Olsen (AP, Telemark)Terje Aasland (AP, Telemark)Kari Lise Holmberg (H, Telemark)Øyvind Korsberg (FRP, Troms)Elisabeth Aspaker (H, Troms)Gerd Janne Kristoffersen (AP, Nord-Trøndelag – lovte nei i 2005)Linda C. Hofstad Helleland (H, Sør-Trøndelag)Arne L. Haugen (AP, Sør-Trøndelag)Per Ove Width (FRP, Vestfold)Svein Flåtten (H, Vestfold)Anders Anundsen (FRP, Vestfold)Tom Strømstad Olsen (AP, Vestfold)Svein Roald Hansen (AP, Østfold)Martin Engeset (H, Østfold)Irene Johansen (AP, Østfold)Åse M. Schmidt (FRP, Vest-Agder)Jan Petersen (H, Akershus)Hans Frode Kielland Asmyhr (FRP, Akershus – lovte nei i 2005)Jan Tore Sanner (H, Akershus)Vidar Bjørnstad (AP, Akershus)Kari Kjønaas Kjos (FRP, Akershus)Gunvor Eldegard (AP, Akershus)Sonja Irene Sjøli (H, Akershus)Marianne Aasen Agdestein (AP, Akershus)Ib Thomsen (FRP, Akershus)Thorbjørn Jagland (AP, Buskerud)Ulf Erik Knudsen (FRP, Buskerud)Sigrun Eng (AP, Buskerud – lovte nei i 2005)Trond Helleland (H, Buskerud)Jørund Rytman (FRP, Buskerud)Torgeir Micaelsen (AP, Buskerud)Anette Trettebergstuen (AP, Hedmark – lovte nei i 2005)Eirin Faldet (AP, Hedmark – lovte nei i 2005)Ivar Skulstad (AP, Hedmark)Gunnar Gundersen (H, Hedmark)Olav Akselsen (AP, Hordaland)Erna Solberg (H, Hordaland)Per Rune Henriksen (AP, Hordaland)Gjermund Hagesæter (FRP, Hordaland)Hilde Magnusson Lydvo (AP, Hordaland)Øyvind Halleraker (H, Hordaland)Karin S. Woldseth (FRP, Hordaland)Dag Ole Teigen (AP, Hordaland – lovte nei i 2005)Torbjørn Hansen (H, Hordaland)Asmund Kristoffersen (AP, Møre og Romsdal)Elisabeth Røbekk Nørve (H, Møre og Romsdal)Åge Austheim (FRP, Møre og Romsdal)Svein Gjelseth (AP, Møre og Romsdal)Hill-Marta Solberg (AP, Nordland)Kenneth Svendsen (FRP, Nordland)Tor-Arne Strøm (AP, Nordland)Torny Pedersen (AP, Nordland – lovte nei i 2005)Ivar Kristiansen (H, Nordland)Synnøve Brenden Klemetrud (AP, Oppland)Stein Knutsen (AP, Oppland)Thore A. Nistad (FRP, Oppland)Tore Hagebakken (AP, Oppland – lovte nei i 2005).

Skrevet på FB: 14.03 2019 og 14.03 2021

Legg igjen en kommentar