ER Doctor Og Advanced Trauma Life Support Professor: ‘Jeg Har Aldri Sett En Pasient Syk Med COVID-19. Vi Blir Lurt Og Manipulert. ‘

14. Mars 2021

Mitt Personlige Vitnesbyrd

av Mark Trozzi MD

Jeg har aldri sett en pasient syk med covid 19. vi blir lurt og manipulert. '

Introduksjon

Jeg heter Mark Trozzi. Jeg er lege; Jeg ble uteksaminert i 1990 fra University of Western Ontario.

Jeg har praktisert akuttmedisin de siste tjuefem årene; og jeg har vært på vakt i flere beredskapsenheter siden begynnelsen av den såkalte “pandemien”, inkludert en ER som er spesielt spesifisert for COVID-19.

Jeg er professor i Advanced Trauma Life Support med College of Surgeons of America, og jeg har lærerstillinger ved Sunnybrook Health Sciences i Advanced Life Support Department, samt med både Queen’s University og University of Ottawa.

Det som følger er mine observasjoner og meninger; Jeg er bundet av min personlige og religiøse overbevisning om å snakke åpent og ærlig.

Jeg har ikke autoritet til å fortelle deg “sannheten”, men jeg vil dele mine ærlige erfaringer, oppfatninger og sammendrag av hundrevis av timers forskning om emnet covid-19.

Ved begynnelsen av denne “pandemien” var jeg forsiktig og følgelig nøye med bruk av N95-maske, håndvask, sosial isolasjon og distansering etc.

Jeg studerte koronavirusvitenskap og var dypt involvert i mange øvelser i beredskapsavdelingen for å endre vår praksis på dype måter for å håndtere “morderviruset” vi ble annonsert.

Imidlertid fikk forskjellige ting meg snart til å tenke at vi ble lurt og manipulert. Her er noen få:

Den Første Bølgen

Den “første bølgen” av “pandemien” var absolutt den roligste tiden i karrieren min.

Jeg har jobbet veldig hardt og har vært veldig opptatt de siste tjuefem årene i ER.

Imidlertid var det nesten ingen pasienter, og nesten ikke noe arbeid både i min vanlige ER og min “COVID-19-angitte” ER. Jeg hadde flere lange ER-skift uten en eneste pasient.

I mellomtiden, da jeg gikk til den lokale matbutikken, ville den propagandiserte offentligheten, Gud velsigne dem, føre meg frem til den antisosiale avstandslinjen og takke meg for alt jeg gikk gjennom som en akuttdoktor i frontlinjen.

De trodde at ER og sykehus var fulle av pasienter som døde av covid, og at jeg må være utmattet og risikere å dø av eksponering.

Jeg begynte å kontakte leger og venner over hele Canada og USA, og fant det samme mønsteret: tomme sykehus og propaganda som sa at de var fulle av pasienter som døde av covid.

Tidlig Etterforskning

Tidlig i studiene undersøkte jeg sink og hydroksyklorokin, som basert på lydfysiologi, virkelig kan hjelpe de sjeldne personene som blir veldig syke av dette forkjølelsesviruset.

Jeg var overrasket over at denne behandlingen bare ble pusset til side og avvist av det meste av det medisinske samfunnet.

Tidlige Bekymringer

Etter å ha undersøkt Verdens helseorganisasjon, av FN, fikk jeg vite at det kinesiske diktaturet (PRC) hadde støttet en ******* kommunistisk ”Dr” Tedros, som leder av WHO; og jeg lærte hvordan Kina hadde vært involvert i: virusutgivelsen; dekselet opp i flere uker; forsvinningen og undertrykkelsen av ærlige kinesiske leger og forskere; spredning av viruset til verden (sparer Beijing der Kina-eliten bor); og dramatisk mishandling av det kinesiske folket i deres godt avgrensede låsing, som ble filmet og overført til verden for å skape panikk som ga oss alle til å overgi økonomiene og borgerrettighetene våre.

Rever Som Vokter Hønsehuset

Jeg lærte hvordan Canadas sjef for folkehelse, Dr. Tam, er i WHOs tilsynskomité med Dr. Tedros, og i det vesentlige gjør henne til en ****** – agent; og jeg lyttet ofte til henne – ******* avhandlinger til kanadiere angående covid-19.

Min Oppfatning Av Situasjonen

Jeg oppfatter at sykehusadministrasjonen på alle nivåer ikke har hatt noe tilsynelatende valg, annet enn å underkaste seg den endeløse topp-ned-nedrullingen fra regjeringer av tvilsomme nye regler, protokoller og prosedyrer.

Mine ærlige samtaler med kolleger om forskningen og observasjonene mine ble et problem.

Fanget i dette vanskeligheten, en viktig administrator som jeg respekterer veldig, fortalte meg at “tankene mine gjorde andre ubehagelige, og gjorde det vanskelig å holde alle motiverte og kompatible” med alle de nye protokollene og begrensningene.

Sympatisk med den triste situasjonen, opprettholdte jeg min kliniske posisjon ved å love å ”bite meg på tungen når som helst jeg trodde jeg skulle snakke om COVID-19” på sykehuset.

Dette var til slutt etisk umulig for meg, og jeg har nylig fjernet meg fra ER for å unngå konflikt.

Har Jeg Noen Gang Sett En Covid-19 Pasient?

Jeg har aldri sett en pasient syk med COVID-19; Jeg har sett noen positive PCR-tester hos asymptomatiske mennesker, og sett på at folk blir fengslet i sine egne hjem og isolert fra familie og venner.

Min forskning på PCR-testen har overbevist meg personlig om at den er misvisende, manipulerbar og blir brukt til å tømme uendelige skattebetalers penger og fremtidig gjeld, for å dramatisk berike de veldig kriminelle som kjører denne skandalen.

Min provins alene har utført ~ 50.000 PCR-tester daglig.

I mellomtiden tar vår føderale regjering inn hundretusenvis av doser med potensielt farlige eksperimentelle injeksjoner av modifisert viral genetisk materiale, kaller dem “vaksiner” og får militæret til å administrere dem.

Er dette rimelig for en overveiende mild og ikke-dødelig virussykdom?

Informasjonsundertrykkelse?

Jeg har sett undertrykkelse av leger og forskere som utførte serumantistoffstudier, hvis funn viste at viruset var mye mer utbredt, men likevel generelt ikke-dødelig, og asymptomatisk eller veldig mildt i de fleste tilfeller; og at vi i mange regioner sannsynligvis allerede hadde oppnådd naturlig flokkimmunitet sommeren 2020.

Se på denne studien utført i Wuhan selv, som viser at viruset ble gjort der innen 1. juni 2020 bare to måneder etter at de korte lockdowns ble avsluttet, og ingen spredte det, ikke engang de færreste med en positiv PCR-test ”(Og de var ikke syke): Nature.com

Kina

Jeg la merke til at etter Kinas teatralisering, gikk de raskt i gang som vanlig, mens alle økonomiene våre var frossen; de fikk enorm kontroll over verdens markedsplass.

Det virker som en flott, men ond strategi!

Politisk Manipulasjon Av Helsearbeidere

Jeg oppfatter at mange ting vi lærte på medisinstudiet om smittsom sykdom, er blitt pusset til side og erstattet av stadig utvidende lister over ofte ******* mandater fra folkehelsepersonell.

Leger, sykepleiere og lærere er spesielt viktige for å lykkes med dette COVID-19-bedraget, ettersom vi er ledere i samfunnet og folk stoler på våre råd.

Så det er ingen overraskelse at jeg har funnet ytringsfrihet og tanke har blitt veldig undertrykt i våre rekker.

I stedet for å tåle straffene ved dissens, kan vi velge å oppleve kortsiktige fordeler som ekstremt stille dager i ER, og erstatte vårt tradisjonelle praktiske arbeid med Zoom-økter hjemmefra; og få tilgang til en rekke nye COVID-19 ******* koder.

På et tidspunkt eksisterte det et alternativ å tjene mer penger enn jeg vanligvis tjener i en travel ER, for å bare være hjemme og være tilgjengelig i tilfelle den covide svabbende sykepleieren trenger videokonferanse med meg.

Det er mange positive og negative motivatorer som brukes til å manipulere kanadiske leger, sykepleiere og lærere, for å utilsiktet delta i dette storslåtte bedraget; men dette ødelegger samfunnet vårt.

For å bruke en Titanic-metafor: “selv de luksuriøse suitene på Titanic havner på havbunnen når hun synker”.

Også mye av det som blir gjort, inkludert de eksperimentelle virale genetiske injeksjonene, ser ut til å bryte Nürnberg-koden om medisinsk eksperimentering med fullt informert samtykke fra deltakerne.

Leger og sykepleiere står overfor tøffe avgjørelser.

Min karriere som akuttlege ga meg alltid en mulighet til å praktisere min religiøse og etiske tro på ærlighet og vennlighet, samtidig som jeg lever godt.

Å opprettholde den karrieren jeg elsker, vil kreve å delta i bedraget, bryte min ed og åndelige tro, og etter min mening å begå forbrytelser mot menneskeheten som definert i Nürnberg-koden .

Jeg føler med alle mine lege og sykepleiere. Vi er alle ofre for voldelige overgrep.

Legal Team ønsker ‘ Second Nuremberg Tribunal’ for å prøve globale lockdown-promotorer for forbrytelser mot menneskeheten

Dypere Etterforskning

Jeg undersøkte og oppfattet hvordan korrupte oligarker ser ut til å ha planlagt denne forbrytelsen mot menneskeheten.

Denne planleggingen inkluderte begivenhet 201 som var en simulering av en koronapandemi gjennomført av Bill & Melinda Gates Foundation, World Economic Forum og Johns Hopkins University i oktober 2019 ; og Rockefeller-stiftelsens simuleringsplanlegging for viral utbrudd i 2010, kalt “ Operation Lockstep ”.

Begge disse prosjektene beskrev hvordan et virusutbrudd ville bli brukt til å bringe inn et autoritært system med tap av våre menneskerettigheter og friheter.

Jeg observerte også hvordan deres kohorter i storteknologi som Google, Facebook, Twitter og YouTube arbeidet for å sensurere og lure oss alle; det er ekte propaganda .

Når Det Gjelder Bruk Av Ansiktsmasker

Tvungen bruk av masker fra de fleste av verdens befolkning støttes ikke enstemmig av ekte vitenskap.

Disse maskene forårsaker betydelig skade på vår psykologiske, sosiale, dermatologiske, tann- og otolaryngotiske helse.

Selv om jeg generelt har god helse, har maskene gitt meg utslett og nesesymptomer når jeg har hatt på meg i lengre perioder, som løser seg når jeg ikke bruker dem i noen dager.

Det jeg synes er mest urovekkende er eliminering av ansiktsuttrykk, og derav normal visuell sosial interaksjon.

Angående Covid-19 Vaksinasjoner

Historien om tidligere forsøk på vaksiner mot koronavirus, avslørte noen svært farlige bivirkninger i dyremodeller, og innsatsen ble forlatt.

Hvorfor tar vi en farlig vaksine mot en generelt mild sykdom, som vi utvikler flokkimmunitet til uansett?

Den nåværende utrullingen av raske, dyre eksperimentelle “vaksiner” begraver skattebetalerne i uendelig gjeld til de rike og mektige skurkene i denne historien.

Likevel blir vi folket som har blitt fengslet og misbrukt i denne skandalen, manipulert til å ta nye rare injeksjoner, i håp om at vi kan få tilbake noe av vår frihet.

I tillegg er de såkalte “vaksinene” ikke vaksiner (med mindre vi endrer definisjonen av vaksiner). Snarere er de injeksjoner av Corona-virusgener.

Dr. David Martin om eksperimentell MRNA-teknologi: Dette er IKKE en vaksine! Det er et medisinsk utstyr

Den mRNA COVID-19-teknologien er ikke en vaksine

Vanskelige Avgjørelser

Nylig har jeg tatt noen tøffe personlige beslutninger; overgi inntekt og personlig sikkerhet, å velge en etisk og ærlig vei fremover, som kan bidra til å bidra til et resultat som er sant og rettferdig; og til retur av vårt frie samfunn og sivile friheter.

Jeg tror at vi er nesten alle ofre i dette, uavhengig av hvor vi er på veien for gjenoppretting av sannheten.

Ultimate Proof: Covid-19 ble planlagt å innlede den nye verdensorden

Les hele artikkelen og vis din støtte til Dr. Mark Trozzi på DrTrozzi.com . Via HealthImpactNews.com og HenryMakow.comNesten Alle Covid-Masker Er Verdiløse Ettersom Viruspartikler Er Fem Ganger Mindre Enn Hull I MaskenForrige InnleggTrucker Nekter Maske Og Blir Sparket: ‘Will Not Be A Collaborator’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

trucker nekter maske og blir sparket 'vil ikke være en samarbeidspartner' ryan messano

KONTROLLKORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Trucker Nekter Maske Og Blir Sparket: ‘Will Not Be A Collaborator’

HAFHAF14. Mars 2021

nesten alle covid masker er verdiløse da viruspartikler er fem ganger mindre enn hull i maskene

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Nesten Alle Covid-Masker Er Verdiløse Ettersom Viruspartikler Er Fem Ganger Mindre Enn Hull I Masken

HAFHAF14. Mars 2021

anti-lockdown-protest

SENSURKONTROLLKORONAVIRUSFRI TALETYRANNI

Protestlover Over Hele Amerika Understreker Den Første Endringen

HAFHAF13. Mars 2021

260 ganger flere unge mennesker dør av vaksinene enn ville gjort fra covid 19

KORONAVIRUSVAKSINER

260 GANGER Flere Unge Mennesker Dør Av Vaksinene Enn De Ville Hatt Fra COVID-19

HAFHAF13. Mars 2021

Legg igjen en kommentar