EN AV VERDENS LEDENDE VAKSINEUTVIKLERE GJENNOM 23 ÅR SLÅR ALARM. VAKSINENE ER FARLIGERE ENN C19 VIRUSET SIER HAN.

Biolog og virolog Dr Geert Vanden Bossche, en av verdens ledende vaksineutviklere gjennom 23 år, kommer med sterke advarsler mot de nye c19 vaksinene og sier de vil gjøre større skade enn c19 viruset. Vanden Bossche sier også at nedstenginga av samfunnet er helt feil strategi i kampen mot det. Det korrekte ville vært og isolert de gamle og sårbare, slik at de med et velfungerende imunsystem hadde blitt imun viruset.
De nye vaksinene er helt feil våpen i denne krigen, de vil skape resistente virus på samme måte som feil bruk av antibiotika har gjort som har ført til superresistente bakterier, og da vil disse resistente virusene være mye farligere for både vaksinerte og uvaksinerte. Dvs at alle de som har tatt vaksinene er mye verre smittespredere enn de uvaksinerte, og alle de som promoterer vaksinene er skyld i den kommende uunngåelige katastrofen.
https://focusmalaysia.my/opinion/experts-sound-the-alarm-about-risks-of-mass-vaccination/

Av Christian Paaske:

“Når en av medisinindustriens ledende vaksineforskere drar i nødbremsen bør det fange verdens oppmerksomhet, – inklusivt din! Det kan knapt ropes et høyere varsko enn hva Geert Vanden Bossche Phd, gjør i sitt nylige opprop til verden hvor han advarer mot “en global immun-katastrofe uten sidestykke.”Dette er for stort til å la seg sensurere, undertrykke eller stoppe. Dette er så klar tale og fra et så høyt faglig og vitenskapelig nivå at leger, fagfolk, helsepersonell, journalister, politikere og informerte må forstå alvoret og få verden til å våkne.Geert Vanden Bossche Phd er ingen vaksinemotstander, men en av vaksineindustriens egne og blant de ledende generalene i denne krigen. Han sier at våpenet som nå utvikles i form av en genteknologisk vaksine virker stikk mot sin hensikt. Våpenet er effektivt, men det er feil våpen. En vaksine ment å være forebyggende, skal i følge ham ikke anvendes overfor en akutt pandemi. På kort sikt er det virkningsfullt, men på lang sikt gjør det kroppens immunforsvar forsvarsløst mot senere angrep.Sagt på en enkel måte vil vaksinen omprogrammere immunforsvaret fra å være multi-resistent til enkelt-resistent. Det vil si at immunforsvaret blir spesialisert til å angripe en type virus, mens alle andre vil passere under radaren og etterlate kroppen forsvarsløs mot invasjon.Det er bemerkelsesverdig og høyst sensasjonelt at en vaksineforsker med en slik status, nå setter hele sin karriere på spill og varsler på denne måten. De mange rapporterte dødsfallene og bivirkningene av vaksineringen så langt er muligens blitt langt større enn forventet. Selv sier han at dette er blitt et moralsk dilemma.Geert Vanden Bossche Phd ble intervjuet av Dr. Philip McMillan og finnes enn så lenge på Youtube. Flere intervjuer med ham finnes også på Bitchute. Intervjuet er forholdsvis teknisk og for de litt mer utrente i denne type fremstilling gjør journalisten Del Bigtree i The High Wire en glimrende jobb i å kommentere deler av intervjuet. Han sier at det er den viktigste nyhetssaken han har formidlet i hele sin 15 år karriere i medisinsk journalistikk. Han gjør det enda mer tydelig hva dette grensesprengende intervjuet åpenbarer av sjokkerende nyheter og anbefales å se først.

Fremstillingen over er en forenkling. For detaljene se hele intervjuet. Del med så mange som mulig. Denne flodbølgen kan stanses, dersom nok blir oppmerksom på hva som her slippes ut over verden, med uopprettelige konsekvenser.”Kommentarer fra The High Wire https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe/Originalt intervju:https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpcDr. Sherri Tenpenny forklarer det Geert Vanden Bossche fortmidler i videoene over her svært godt:“Det kalles for vaksine – men er faktisk IKKE det! Men noe helt nytt! Her en annen modig lege – og jeg har laget en kort oppsumering på norsk.. DET ER DETTE SOM MEKYMRER HENNE MEST: Dr. Sherri Tenpenny – forklarer hva det er så enkelt som råd om det som er farene ved spesielt denne M-rna vaksinen som nå «promoteres» til verden:* Det tar minst 6 uker fra du får injeksjonen før piggantistoffet begynner å utvikle seg. Så, et sted mellom 3 måneder og for å være helt ærlig kanskje 20 år. Immunologen jeg konsulterte sa at i løpet av de neste 10 årene kommer vi til å se dette fortsette, fordi det kan ta alt fra 2 år til 19 år å få en fullt utviklet auto immun sykdom. Jeg tror vi vil se massive skader og mange flere dødsfall som begynner et sted mellom 4 og 18 måneder fra nå. Det er sikkert at denne vaksinen vil endre immunforsvaret ditt permanent.* Når du får dette piggantistoffet i systemet, vil det permanent og irreversibelt forandre immunforsvaret ditt. Messenger-RNA er piggproteinet for å utvikle et antistoff mot dette piggproteinet. Det betyr at neste gang du kommer i kontakt med et virus, skal antistoffet hindre deg i å bli syk. Imidlertid hindrer det deg ikke bare i å bli syk, antistoffet i seg selv vil «aktivere kroppen», skape kaos og gi en massiv auto immun respons. Dr. Tenpenny forklarer hvordan messenger RNA fungerer. Den har em «budbringer» som lager et protein og endrer indirekte DNAet ditt. Lager et piggprotein. * Det finnes 35 til 40 koronavirus. Prosessen lar viruset replikere.* Antistoffet oppfører seg ikke som et normalt antistoff. . ..* Antistoffet kan binde seg til vev i lungene. . . og forårsake anafylaktisk sjokk og andre ting.* Antistoffprosessen vil være der for alltid på grunn av. . .* Den er omgitt /lagt inn i en «boble» av polyetylenglykol som lar viruset replikere seg.* Polyetylenglykol (wiki) Det er det som kan føre til anafylaktisk sjokk og død.* Utslett etc. er en allergisk reaksjon. Folk som har fått sprøyten sier ofte: Jeg har det bra, er i orden til de blir utsatt for et nytt corona virus. Hun forklarer hvordan viruset da begynner å replikere seg, og du får en infeksjon verre enn hvis du ikke hadde fått vaksinen Ingen aner heller hvor lenge Mrna «budbringeren» vil fortsette å overføre – og å danne proteiner osv., og det finnes heller ingen langtidsstudier. Dette betyr at du for resten av livet kan være utsatt for auto immun sykdom, sjokk, allergi og død.* Det ble ikke gjort dyreforsøk fordi man visste at dyrene ville bli syke eller kunne dø.* Antistoffet kan krysse blod-hjernebarrieren og dermed lage 2 proteiner i hjernen og slikt kan gi ALS eller degenerasjon av frontallappen (Alzheimers og demens).* Når så ting går galt, så dukker brannmannskapene aldri opp siden «av bryteren» ikke finnes fordi beskytterne er blitt «drept»* Den nye J & J-vaksinen er at den har tatt piggproteinet og satt det inn i et Adenovirus (forkjølelsesvirus) som åpner opp for kroppens celler og deponerer så piggproteinantistoffet der. Sluttresultatet er at alle 3 av dem, vaksinene, lager disse antistoffene som kommer til å være svært ødeleggende. Studier indikerer at det er hele 28 organer som kan angripes av dettet antistoffet. Man kan ha opptil 100 forskjellige symptomer (så det blir vanskelig å diagnostisere). Det kan også føre til kreft siden kreft ganske sikkert tilhører gruppen «auto immune sykdommer»Vi vet at: Overlevelsesraten på viruset uten vaksine er 99,91% Tidsramme for dødsfall: Øyeblikkelig ved allergisk sjokk, blodpropp eller annet observert i kort tid etter/dagene etter. Det tar ellers minst 6 uker fra du får injeksjonen for at piggantistoffet skal begynne å utvikle seg, så et sted mellom 3 måneder og 20 år. Se ovenfor.* Vaksinen er en ny type, som ikke oppfyller noen av kriteriene for en vaksine utviklet til nå. * den hindrer deg ikke i å bli syk, og endrer ikke dødsraten.* Den er IKKE som å få en vanlig influensavaksine – for du må fortsatt ha på seg en maske og ha sosial avstand.* Det angriper organene dine ved molekylær etterligning.* Det er basert på en genetisk modifikasjonsteknologi.”https://phibetaiota.net/2021/03/video-3234-dr-tenpenny-expains-in-simple-terms-some-of-the-dangers-of-the-covid-19-vaccine/?utm_content=12358528&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email&fbclid=IwAR2SgwS8ht-_X8fUylskORzVnBHxMtJmK2-1m9By3kTKXLTuqzca4KuDdHkCOVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease J. Bart Classen, MD https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf“En ting må være klinkende klart for alle som har store håp til vaksinene til Moderna og Pfizer/BioNTech: Dette er eksperimentelle vaksiner og vi vet absolutt ingenting om eventuelle fremtidige bivirkninger. Det er merkelig at så mange lukker øyne og ører for alt snakk om alternative strategier enn myndighetenes eneste strategi som er en usikker vaksine.Teknologien som vaksinen til Moderna og Pfizer/BioNTech har jeg godt over gjennomsnittlig kjennskap til. For omtrent 10 år siden var jeg med på å etablere et bioteknologi firma som utførte forskningsoppdrag for legemiddel industrien.For cirka fem år siden injiserte jeg for eksempel LNP med mRNA fra Moderna i forsøksdyr og utførte deretter analyser av dyrene. Jeg har hatt samarbeid med AstraZeneca siden 2014 og har foreløpig tre vitenskapelige publikasjoner om nanomedisiner sammen med dem.Publikasjon nummer 4 er under utarbeidelse. I epost til min nåværende arbeidsgiver har professor Kristoffer Rypdal skrevet at jeg ikke har relevant faglig bakgrunn for det jeg skriver om. Men med doktorgrad fra det medisinske fakultetet burde jeg få lov til å uttale meg om medisiner, så jeg trosser herved Rypdal og tar sjansen på å skrive.” https://www.itromso.no/meninger/2021/03/07/%C2%ABDette-er-eksperimentelle-vaksiner-og-vi-vet-absolutt-ingenting-om-eventuelle-fremtidige-bivirkninger%C2%BB-23607900.ece?fbclid=IwAR2LPEewkMPIBoi7WCP46oDsnuIzycR0Lqo3F2-Jat49KcBlISrZsa-DkNQ

“30 personer som har tatt Biontech/Pfizer-vaksinen, har fått blodpropp, mens det ikke er mottatt meldinger om blodpropp etter vaksinering Modernas vaksine.” https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/03/12/195745871/31-meldinger-om-blodpropp-hos-coronavaksinerte-i-norge?fbclid=IwAR1PxzvrgbOSWX7JP2NeJ994HDfPfNyYvd6aIrWLJYRKu26licRgHaBLXwITre unge helsearbeidere er innlagt med alvorlig blodpropp kort tid etter vaksinering. «Sjeldent» og «veldig spesielt», sier smitteverndirektøren i FHI. Professor og overlege ved Rikshospitalet Pål André Holme mener det ikke er usannsynlig at blodpropp-tilfellene har sammenheng med vaksinen. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wenlan/behandlende-lege-om-blodpropp-funn-ikke-sett-noe-i-denne-gaten-foer?fbclid=IwAR11YpUzFWHn0UwKqGPVhpS2PJ2BNm6i0fxg0oUD60vYJquxdgvaWY6Ze6w

“En kvinne i 30-årene døde av hjerneblødning ti dager etter at hun ble vaksinert med koronavaksinen til AstraZeneca. Medisinsk fagdirektør Steinar Madsen sier Legemiddelverket ser alvorlig på hendelsen. Kvinnen, som jobbet i helsetjenesten, døde 6. mars, ifølge kommuneoverlege Tor Halvor Tuveng-Bjørnstad. Han sier at kommunen «rent rutinemessig» setter dødsfallet i sammenheng med vaksineringen fordi den fant sted ti dager før dødsfallet. – Vi er ikke kjent med at hun hadde noen underliggende sykdommer, sier han.” https://www.nettavisen.no/nyheter/kvinne-i-30-arene-dode-i-etterkant-av-vaksinering-med-astrazeneca/s/12-95-3424101033?fbclid=IwAR2-uxEXeaOzj3pwaWUNkAsBNcSUibqa0lb7oC-_QWNyKC6NcMEZAtKnCHc

“Flere personer som har fått AstraZeneca-vaksinen, har opplevd hudblødninger. Et mulig alvorlig tegn, mener helsemyndighetene, som ber folk være på vakt.” https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/03/13/195746008/astrazeneca-vaksinerte-bor-vaere-oppmerksomme?fbclid=IwAR0WxAjuBgD19MSat5A5qwTSdQ9UqdkKQV-Q92rf2LqNfpawwS8TpL9QvJc

Oppdatering 15. mars 2021:Enda en person lagt inn på sykehus etter å ha fått AstraZenika vaksinen: “Person innlagt i Trondheim etter å ha tatt AstraZeneca-vaksinen:En person er innlagt på St. Olavs hospital etter å ha tatt coronavaksinen til AstraZeneca i Trondheim, skriver Nidaros. Vaksinesjef Helge Garåsen i Trondheim kommune bekrefter innleggelsen overfor Dagbladet. Han kjenner ikke til flere detaljer om innleggelsen.” https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=59381&fbclid=IwAR0DPQim_JD94d24JNai_JffO2SrXNZZ2trtYOYEFaTaZuQcWvgVtzIxSl4Og faktisk.no agerer som salgsrepresentanter for vaksineprodusentene https://www.tv2.no/nyheter/13881851/?fbclid=IwAR0ZfxRVqXzo7hT3xE9NIegvxIZUznvEUbcBmwniX8RYmvZ1mHmv4DN2wX4Vi har bare såvidt begynt å se en liten promille av bivirkningene som vil komme av vaksinene. Hva skal Sykepleierforbundet gjøre når disse bivirkningene eksploderer og det finnes dokumentasjon som denne artikkelen her, der de gikk inn og anbefalte at medlemmene i forbundet skulle fortsette å ta vaksinene? “Sjukepleiarforbundet vil oppmoda sjukepleiarane om å ta AstraZeneca dersom vaksinen får grønt lys frå styresmaktene igjen.” https://www.nrk.no/norge/sjukepleiarforbundet_-_-vi-foler-oss-ikkje-som-forsokskaninar-1.15416945?fbclid=IwAR02YYkHiEYFAKFurIoMdsC6j8jAzV0pFE9N2i3tpVhpANNGnNg3Ac13_i8“HUDBLØDNINGER (PETIKKER): Hvis du får slike røde eller blårøde blødninger i huden, som fortsatt er synlig når du trykker glass mot dem, bør du kontakte lege.” https://www.lommelegen.no/vaksine/artikkel/alvorlige-symptomer-etter-astrazeneca-vaksinen/73528134?fbclid=IwAR12lpLmyAyeAANzpavcM-Qaw0habsAybfSDa9L4quOG4qUrxGFwA1vOh8YPfizer er distributøren av en av de nye c 19 vaksinene. Rullebladet til Henry Rinnan er bare barnemat i forhold. Og myndighetene ber oss om å stole på at dette firmaet leverer en vaksine som vi overhodet ikke behøver å bekymre oss over: https://olehartattordet.blogg.no/myndighetene-propmoterer-c-19-vaksina-til-pfizer-som-har-et-kriminelt-rullblad-som-far-en-hver-herdet-forbryter-til-a-bli-misunnelig.htmlHer har jeg tatt et tilbakeblikk på svineinfluensavaksinen og dokumentert hvor mange som ble syke av den. https://olehartattordet.blogg.no/noen-saers-gode-og-relevante-sporsmal-rundt-covid-19-viruset-og-corona-krisa.html

Korona kavalkade – hvor mye av dette har du fått med deg? https://olehartattordet.blogg.no/korona-kavalkade.html

Vitenskapen er det beste verktøyet vi har til å finne sannheten med, men hvis de som bruker dette verktøyet ikke har rent mel i posen, så vil dette verktøyet bli deretter, i verste fall så kan det brukes til å fremme usannheter og propaganda. Vitenskapen vil være særlig utsatt for dette når økonomien sitter i førersetet, og når vitenskapsmenn og kvinner vet at de kan miste jobben hvis de ikke viser til resultater som støtter det oppdragsgiveren forventer seg. Og at forskningen mere og mere har blitt et verktøy for politisk og økonomisk vinning og ikke et verktøy for å finne sannheten, det finnes det dokumentasjon på i bøtter og spann: https://olehartattordet.blogg.no/nar-forskning-blir-et-verktoy-for-politisk-og-okonomisk-vinning.html

Legg igjen en kommentar