En vaksineforsker sier fra. 14.03 2021.

Når en av medisinindustriens ledende vaksineforskere drar i nødbremsen bør det fange verdens oppmerksomhet, – inklusivt din! Det kan knapt ropes et høyere varsko enn hva Geert Vanden Bossche Phd, gjør i sitt nylige opprop til verden hvor han advarer mot “en global immun-katastrofe uten sidestykke.” Dette er for stort til å la seg sensurere, undertrykke eller stoppe. Verden kommer til å våkne opp til dette, fordi dette er så klar tale og fra et så høyt nivå at leger, fagfolk, helsepersonell, journalister, politikere og informerte vil forstå alvoret av. Dette er ingen vaksinemotstander, men en av vaksineindustriens egne og blant de ledende generalene i denne krigen. Han sier at våpenet som nå utvikles i form av en genteknologisk vaksine virker stikk mot sin hensikt. Våpenet er effektivt, men det er feil våpen. En vaksine ment å være forebyggende, skal i følge ham ikke anvendes overfor en akutt pandemi. På kort sikt er det virkningsfullt, men på lang sikt gjør det kroppens immunforsvar forsvarsløs mot senere angrep. Sagt på en enkel måte vil vaksinen omprogrammere immunforsvaret fra å være multi-resistent til enkelt-resistent. Det vil si at immunforsvaret blir spesialisert til å angripe en type virus, mens alle andre vil passere under radaren og etterlate kroppen forsvarsløs mot invasjon. Det er bemerkelsesverdig og høyst sensasjonelt at en vaksineforsker med en slik status, nå setter hele sin karriere på spill og varsler på denne måten. De mange rapporterte dødsfallene og bivirkningene av vaksineringen så langt er muligens blitt langt større enn forventet. Selv sier han at det er blitt et moralsk dilemma. Geert Vanden Bossche Phd ble intervjuet av Dr. Philip McMillan og finnes enn så lenge på Youtube. Flere intervjuer finnes også på Bitchute. Intervjuet er forholdsvis teknisk og for de litt mer utrente i denne type fremstilling gjør journalisten Del Bigtree i The High Wire en glimrende jobb i å kommentere deler av intervjuet. Han sier at det er den viktigste nyhetssaken han har formidlet i hele sin 15 år karriere i medisinsk journalistikk. Han gjør det enda mer tydelig hva dette grensesprengende intervjuet åpenbarer av sjokkerende nyheter og anbefales å se først. Fremstillingen over er en forenkling. For detaljene se hele intervjuet. Del med så mange som mulig. Denne flodbølgen kan stanses, dersom nok blir oppmerksom på hva som her slippes ut over verden, med uopprettelige konsekvenser. Kommentarer fra The High Wire

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fthehighwire.com%2Fvideos%2Fa-coming-covid-catastrophe%2F%3Ffbclid%3DIwAR2LiNplS1-8FFxHtVGgg1mgUTaAY3j4EwmIaWgXPqj_C6GDLCSCgHT5AxI&h=AT3ZS133XcFoo0QyhuuTp7prUxLyKg2BQHF1rGZ4YdmU0gx67j8Z0BFrpQvcUpLyVd9EiDpEpAKUXZCEnnOEiOKdLvHaONk0aFcIefgktUfWEN0bDHTIJ–mor74B1kll2g

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZJZxiNxYLpc%26fbclid%3DIwAR2MAJ_1Hc4C27hcQ3KFQydMW2gU3dyKPCljxJVjiwXVt36tNiHJKnJ_mWM&h=AT3ZS133XcFoo0QyhuuTp7prUxLyKg2BQHF1rGZ4YdmU0gx67j8Z0BFrpQvcUpLyVd9EiDpEpAKUXZCEnnOEiOKdLvHaONk0aFcIefgktUfWEN0bDHTIJ–mor74B1kll2g

Mass Vaccination in a Pandemic – Benefits versus Risks: Interview with Geert Vanden Bossche

Legg igjen en kommentar