ADVARSEL: EN KOMMET COVID CATASTROPHE 12.03 2021

Den verdenskjente vaksinespesialisten, Geert Vanden Bossche, ga denne uken et banebrytende intervju med omdømmet og karrieren hans ved å tappert snakke ut mot administrasjon av Covid19-vaksiner. I det som kanskje er en av de viktigste historiene som er omfattet av The Highwire, delte vaksineutvikleren sine ekstreme bekymringer om disse vaksinene spesielt, og hvorfor vi kanskje er på sporet av å skape en global immunitetskatastrofe.(innslag fra HighWire 11 mars 2021)*• Hele originalintervjuet med Geert Vanden Bossche PhD finner du på linken under:https://www.facebook.com/joey.szymanski.750/posts/1617425818467075(kreditt: The HighWire med Del Bigtree) *All kreditt går til opphavsrettsholder (e).Besøk og støtt thehighwire.com hvis du setter pris på dette innholdet.MERK: Innholdet, ideene og synspunktene i dette innholdet er forfatteren (e) / foredragsholder (e) / programleder (e) og kanskje ikke representerer mine egne personlige overbevisninger / synspunkter; jeg påstår ikke å være enig eller uenig i noe av innholdet som presenteres. Dette innholdet er ikke ment som medisinsk eller juridisk rådgivning.Mitt primære mål er å gi tilgang til informasjon, slik at andre kan komme til deres egne, mer dykkere informerte, konklusjoner.FAIR-BRUK COPYRIGHT DISKLAIMER* Copyright Disclaimer under paragraf 107 i opphavsrettsloven 1976, lommepenger er laget for ′′ rettferdig bruk ′′ til formål som kritikk, kommentarer, nyhetsrapportering, undervisning, stipend og forskning. Rettferdig bruk er tillatt etter lov om opphavsrettighet som ellers kan være krenkende. Non-profitt, pedagogisk eller personlig bruk gir balansen til fordel for rettferdig bruk.  · Se opprinnelig tekst  · Vurder denne oversettelsen

Legg igjen en kommentar