NULL Skolebarn Døde Av COVID I Sverige Under Den Første Bølgen Til Tross For At Skolene Var Åpne – Ledende Akademiske Opphør Etter Intimidering Og Trusler For Hans Funn

10. Mars 2021

av Arjun Walia (utdrag)

Et brev til redaktøren publisert i New England Journal of Medicine med tittelen “Open Schools, Covid-19, and Child and Teacher Morbidity in Sweden” har funnet at:

null skolebarn døde av covid i sverige til tross for at skolene var åpne - ledende akademiske avslutninger etter trusler og trusler for hans funn

“Til tross for at Sverige har holdt skoler og førskoler åpne, fant vi en lav forekomst av alvorlig Covid-19 blant skolebarn og barn i førskolealder under SARS-CoV-2-pandemien … Ingen barn med Covid-19 døde … Blant de 1.951.905 millioner barna som var 1 til 16 år, 15 barn hadde Covid-19, MIS-C, eller begge forhold, og ble tatt opp på en ICU, som tilsvarer 1 barn av 130.000. ”

Den ble utgitt av Jonas F Ludvigsson, barnelege ved Örebro universitetssykehus og professor i klinisk epidemiologi ved Karolinska Institute.

Studien viste også at ”færre enn 10 førskolelærere og 20 skolelærere i Sverige fikk intensivbehandling for Covid-19 frem til 30. juni 2020 (20 per 103 596 skolelærere, som tilsvarer 19 per 100 000).

Sammenlignet med andre yrker (unntatt helsepersonell) tilsvarte dette kjønns- og aldersjusterte relative risikoer på 1,10 (95% konfidensintervall [KI], 0,49 til 2,49) blant førskolelærere og 0,43 (95% KI, 0,28 til 0,68) blant skolelærere.

I en pressemelding fra Karolinska Institute indikerte Ludvigsson at han var håpfull om resultatene.

“Det er veldig gledelig at alvorlig COVID-19, definert her som behov for behandling på en intensivavdeling, er så sjelden blant barn til tross for at skoler har åpent under pandemien,” sa han.

“Det neste trinnet vil være å følge opp barna som ble behandlet på en intensivavdeling for COVID-19 for å se om de har kommet seg helt. Tarmfølelsen min er at barn som har vært alvorlig syke på grunn av MIS-C, ser ut til å komme seg til slutt. ”

Etter at han publiserte dette stykket, heter det i en artikkel publisert i British Medical Journal 18. februar av Ingrid Torjesen følgende:

Den svenske regjeringen har sagt at den vil styrke lovene om akademisk frihet etter at en ledende svensk akademiker kunngjorde at han sa opp sitt arbeid på covid-19 på grunn av et angrep av skremmende kommentarer fra folk som var uenige eller ikke likte hans forskningsresultater ….

Etter at brevet ble publisert, ble han bombardert av sinte meldinger gjennom sosiale medier og e-post, hvor han kritiserte studien og utledet at den og Ludvigsson var representativ for landets covid-19-inneslutningsstrategi.

Opplevelsen har tatt sin toll på Ludvigsson. Han fortalte tidsskriftet til den svenske legeforeningen (Lakartidningen) at han i en uke våknet klokka 3 hver natt og ikke kunne sove igjen, og at han nå hadde mistet appetitten på covid-19 – både når det gjelder å snakke. ut og forsket. Han har bestemt seg for å slutte å forske og debattere covid-19.

Han prøver å legge opplevelsen bak seg og har sagt at han ikke vil snakke med media om hva som skjedde. Imidlertid fortalte han The BMJ at selv om funnene ble publisert i et forskningsbrev, var dette “en faktisk studie” som gjennomgikk formell ekstern peer review, inkludert statistisk peer review, og manuskriptet ble revidert fire ganger før det ble publisert.

Intimidasjon og trusler mot akademikere har økt med veksten av sosiale medier, og usikkerhet og mangfoldige meninger om covid-19 har bidratt til situasjonen. Som et svar planlegger Sverige å gi økt støtte til akademisk frihet gjennom en endring i loven om høyere utdanning.

Matilda Ernkrans, Sveriges minister for høyere utdanning og forskning, fortalte The BMJ:

“Det er dypt bekymringsfullt når akademikere trues i den grad de ikke har mot til å fortsette å gjøre jobben sin.

“Dette er ikke et nytt fenomen, men vi har sett en økning av trusler mot akademikere knyttet til forskning på coronavirus. Når folk blir stille, er det en trussel mot ytringsfriheten og vårt demokrati.

“For å styrke akademisk frihet har den svenske regjeringen foreslått en ny endring som peker på at utdanning og forskning må beskyttes for å gjøre det mulig for folk å fritt oppdage, forske og dele kunnskap.”

Ole Petter Ottersen, president for Karolinska Institute, sa til The BMJ at han syntes økningen i trusler og trakassering mot forskere var veldig bekymringsfull.

“En tøff debatt og et mangfold av meninger basert på fakta og bevis er nødvendige elementer i vitenskap og offentlig diskurs, men hatefulle og hånlige beskyldninger og personlige angrep kan ikke tolereres.

“Vi ser allerede at forskere trekker seg tilbake fra den offentlige debatten etter å ha blitt truet eller trakassert, og i min egen institusjon bestemte en ledende forsker seg bare for å gi opp sin covid-19-forskning av samme grunn,” la han til og henviste til Ludvigsson.

Gitt at Karolinska-instituttet ser ut til å være i fokus også her, tenkte jeg å nevne at professor Anna-Mia Elkström , en epidemiolog fra instituttet og professor Stefan Swartling Peterson, har gått gjennom dataene fra UNICEF og UNAIDS, og kommer til konklusjonen at minst like mange mennesker har dødd som et resultat av begrensningene for å bekjempe COVID som har dødd av COVID direkte.Australsk Føderal Helseminister Greg Hunt Innlagt På Sykehus Etter Å Ha Mottatt Eksperimentell COVID-VaksineForrige InnleggBill Gates Sier At Han Vil Tvinge Deg Til Å Spise Falskt KjøttNeste Innlegg

Relaterte Artikler

australsk føderal helseminister greg jakt innlagt på sykehus etter å ha mottatt eksperimentell covid vaksine

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Australsk Føderal Helseminister Greg Hunt Innlagt På Sykehus Etter Å Ha Mottatt Eksperimentell COVID-Vaksine

HAFHAF10. Mars 2021

Modernas beste forsker på MRNA-teknologi i covid shots 'vi hacker faktisk livets programvare'

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Modernas Toppforsker På MRNA-Teknologi I COVID-Skudd: ‘Vi Hacker Faktisk Livets Programvare’

HAFHAF9. Mars 2021

første rettssak mot obligatorisk covid vaksinasjon anlagt i new mexico

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Første Rettssak Mot Obligatorisk COVID-Vaksinasjon Arkivert I New Mexico

HAFHAF9. Mars 2021

pfizer biontech moderna astrazeneca mrna covid 19 vaksine bivirkninger gult kort 933x445

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

UK: 191832 Individuelle Bivirkninger, Inkludert Blindhet Og Døvhet, Er Rapportert Etter Mottak Av MRNA COVID Jabs

Legg igjen en kommentar