Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary

10. mars 2021 

Danske Wigington
GeoengineeringWatch.org

GeoeongineeringWatch.org  er glade for å kunngjøre lanseringen av vår banebrytende dokumentar som avslører eksistensen av globale klimatekniske operasjoner. 

Globale klimatekniske operasjoner er en realitet. Atmosfærisk partikkeltesting utført av  GeoengineeringWatch.org  har nå bevist at de langvarige, spredte jetflystiene , så ofte synlige i himmelen, ikke bare er kondens som vi offisielt har blitt fortalt. For over 75 år siden forpliktet globale makter planeten og befolkningene til  et klimateknisk eksperiment som det ikke er noen retur fra . Den forsettlige nedtoningen av direkte sollys av flydispergerte partikler, en form for global oppvarmingsreduksjon kjent som “Solar Radiation Management”, har og  forårsaker katastrofal skade til planetens livsstøttesystemer. Det svært giftige nedfallet fra de pågående geo-engineering-operasjonene påfører også menneskelig helse en ubetingelig skade. Hvorfor avslører ikke forskere eller offisielle kilder den pågående klimatekniske virksomheten ? Hvem er  ansvarlig  for å gjennomføre disse programmene? Hva vil konsekvensene bli hvis drift av geoingeniør / solstrålehåndtering får fortsette? Dimming-dokumentaren vil gi svar på disse spørsmålene og mange flere. Takk for at du har sett på og for å varsle andre om filmutgivelsen The Dimming.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.
DW

For de som ønsker å skaffe seg en DVD med The Dimming, vil de være tilgjengelige som et gratis tillegg til våre  GeoengineeringWatch.org-bevishetsmaterialepakker  , men KUN MED BESTILLINGER PLASSERT 1. EFTER 2021 ELLER.

Klikk på bildene for å forstørre

Nyon, Sveits. Fotokreditt: Romain Silvestre

Santa Cruz, California. Fotokreditt: Bryan Hallett

Shasta County, California. Fotokreditt: Jovyde Wigington 

Sørvest-Georgia. Fotokreditt: fotografen ønsker å være anonym 

Phoenix, Arizona. Fotokreditt: Joe Cornwall

Scottsdale, Arizona. Fotokreditt: Brant Tripp

Merseyside, Storbritannia. Fotokreditt: Mike Pop

19 svar på dimningen, full lengde dokumentasjon for klimateknikk

 1.  virginia sier:11. mars 2021 klokka 10:09Etter å ha sett “The Dimming” – alt jeg kunne si er: Herregud, hva har vi laget? Jeg kunne ikke hjelpe å tåre for menneskeheten, vår verden av vakre dyr, skogene som holder oss i live, våre håp og drømmer våre barns fremtid og håper på oppvåkning av menneskeheten. Skremmende, rørende og Danes sinne og frustrasjon, så håndgripelig, burde anspore oss videre i et forsøk på å utdanne så mange som mulig om hva som ligger foran oss …… hvis vi ikke gjør noe .Dane, du gjorde “bra” – som jeg takker deg og alle de i presentasjonen. Så mye arbeid og tid – men det betalte seg, stor tid.Velsign denne verden … måtte den overleve menneskehetens dumhet og grådighet. Svare
 2.  Thomas Petrie sier:11. mars 2021 klokka 09:16Wow Dane! Du legger sikkert mye arbeid i dette! Gratulerer!Bra gjort!Tom  Svare
 3.  Paul Davis sier:11. mars 2021 klokken 08.38Boston, MA: .. for noen dager siden, temps i 20-30-årene, i dag og i går blå himmel og temps på 70-tallet … og ja blå himmel med jetfly sterkt sprøytet… helgen vær “prognose” eller planlagt vær å være vått, så tilbake i 30-tallet…. Tyngre sprøyting enn vanlig …. forhåpentligvis forbereder de ikke en apriloverraskelse. Dane – setter stor pris på arbeidet ditt – PaulSvare
 4.  Resi sier:11. mars 2021 klokken 08:28fantastisk, takk for de siste minuttene, vi har bare 1 fantastisk jordSvare
 5.  Stuart sier:11. mars 2021 klokken 08:16En annen Engineered Rain Event som gikk gjennom det sørlige CA de siste to dagene. Hvilke bevis?Økning i sprayaktivitet notert sist fredag. USAF Tankerflåte krysser området.Rosa farger notert i skyer de siste dagene. Aerosolpartikler av Submicron-størrelse bryter røde og rosa bølgelengder og produserer forbedrede solnedganger.Hagl og torden forskjellige områder. Omtrent 5/16 “hagl er et kjennemerke i det siste. Samme rapportert i Daytona Beach Fl for flere dager siden viser kontinuitet i operasjonene et sted til et annet.Etter regn i går kveld, tørket jeg bare kjøretøyet som var parkert utenfor, kjemisk eller SURFACTANT / SOAP-glans på frontruten. Mange regnbuer eller CHEMBOWS er ​​et annet kjennetegn.”Klimaeksperter” som Bill Patzert, Michael Mann, Daniel Swain og mange andre bør henge hodet i skam. Deres mangel på observasjonsevner, kunnskap og innsikt er forkastelig.Svare
 6.  Tim sier:11. mars 2021 klokka 06:26Dane, jeg har prøvd å vekke familien, men de insisterer på å tro på chemtrails er konspirasjon. Jeg er tapt. Jeg kan vise bevis etter bevis, inkludert mitt eget blodaluminiumnivå er høyt. Hva gjør du i en situasjon som denne?Svare
  •  Mary sier:11. mars 2021 klokken 09.46Jeg ble født i 1951 og vokste opp i NYC og kunne se fly lande på Kennedy og LaGuardia flyplasser. Så aldri noe lignende disse bildene. 
 7.  Mary Guillemette sier:11. mars 2021 klokken 04:07Vær skred av oppvåkning—! Dette er mitt nye motto og banner. Takk dansk og selskap og mannskap for dette monumentale og inspirerende arbeidet. Alle som støtter fornybar energi som vind, solenergi og vannkraft, må erkjenne at geoingeniør og værmodifisering med noe annet navn, enten det er SRM eller klimateknikk eller hva som helst – undergraver disse fornybare energibedriftene. Det er vanskelig å være vitne til på østkysten så mye av det som vises her. Har pågått i mange år allerede, faktisk Truro Massachusetts (kanskje uvitende, vi vet ikke) deltok i kickoff 2012 … Jeg håper inderlig at denne filmen vil hjelpe publikum å stå opp og ta tilbake ansvaret for styring av jordens det viktigste livsstøttende luften, jorda, lyset og vannet – for øyeblikket blir ødelagt av det globale himmelprogrammet, i klart syn, men samtidig skjult av tusenvis av den kompliserte stillheten. Måtte de innse det før det er for sent!Svare
 8.  Raymond sier:11. mars 2021 klokken 03:51Du har endelig helt  blåst meg bort  danske!Dokumentaren din “The Dimming” er 1000 ganger mer slående enn jeg noen gang hadde forventet. Å se på det var fullstendig tarmknusende, og jeg fant meg selv å rive opp igjen og igjen. Jeg føler at jeg nettopp har mistet en veldig kjær kjæreste og dro med en følelse av tomhet som nesten har knust hjertet mitt til kjernen.Jeg kunne ikke annet enn å sukke og bli oversvømmet av følelser, som bildene av blodbad og kjemisk giftig død og ødeleggelse, erstattet støt de en gang vakre, frodige og sunne økosystemene på jorden som jeg husker fra barndommen min. Segmentet der du ser et blankt blikk i øynene til en kenguru, mens det er hjemme i den australske outbacken, blir oppslukt av et massivt inferno, kjørte kategorisk hjem virkeligheten av Geoengineering galskap for meg personlig. Bildene av alle de døde skogene og brannene i California var like fryktelige og vanskelige å se på.Å høre attester fra alle ekspertene og pensjonerte generalene fikk meg til å klø på hodet og etterlot meg helt forbauset. Å heve spørsmål i hodet mitt som:   “Hvorfor i helvete vil ikke folket på denne planeten … fuking  VAKNE OPP  og ta det disse varslerne har å si på alvor?”Hvordan kan massene fortsette å akseptere regjeringens mediamaskins påstand om at geoteknikk  er” HELT “ikke skjer i våre himmelen,  og at emnet i seg selv er strengt en konspirasjonsteori-illusjon av dårer og idioter ? Når de samme ekspertene og pensjonerte generalene mest sannsynlig er de færreste “i kunnskapen” som har vårt beste. Tatt i betraktning hvordan regjeringen, militæret og akademia plasserte dem i så høyt rangerte og ansvarlige stillinger til å begynne med!OG så mange dokumenter og patenter for geo-engineering og klimakontrolloperasjoner er lett tilgjengelige for publikum, på samme internett som de har blitt uavbrutt avhengige av!Gir ingen mening overhodet. Med mindre noen form for hemmelig subliminal hjernevask og mental programmering foregår over hele kloden. Farmasøytiske tilsetningsstoffer i kommunale vannforsyninger, aerosolinjeksjonsplanstier og GMO-matvarer … som Prozac og Riddelliine kanskje? For å forhindre at alle tenker selv?Del bilder som vises i løpet av et øyeblikk … innebygd i populære filmer, TV-serier og reklame?Barn, tenåringer og studenter blir hypnotisert uten deres kunnskap, av lærere og professorer som bruker ulike medier instruksjonsteknologier? Teknologi så sofistikert at også medlemmene av akademia blir berørt også?Er matrisen til en illusjonær alternativ verden faktisk en realitet? Så overbevisende for de fleste mennesker at de ikke en gang kan se eller høre oss, når vi prøver å vekke dem ut av den offisielle fortellende tåken som omslutter hjernen deres?Jeg har personlig ikke sett noen TV- eller kabelprogrammering på over 30 år nå. Drikk aldri vann fra kommunale kilder og unngå GMO-mat til enhver pris. Jeg nekter å se noen film, show-serie, nyhetssending eller video som har innebygd reklame, og jeg tror ALDRI hva noen regjering forteller meg, før jeg først sjekker fakta, referanser og kilder.Kanskje det er derfor jeg er heldig nok til å være medlem de 2%, som ikke klarer å bli hjernevasket eller programmert og lett kan se gjennom regjeringens løgner om bedrag. Svare
 9.  Screeching Owl sier:11. mars 2021 klokka 3:18Dane, At last! Congratulations. I can’t wait to see this and forward it widely. Thank you so much for your tireless tenacity.Reply
 10.  Robin Christensen says:March 11, 2021 at 1:37 amI’m in my tractor trailer having just discovered.that ‘The Dimming’ is out.  What a joy it will be to go Postal with this powerful message!  Dane, your family & all who  brought this miracle to light.  God bless you!!  Its time to to go full throttle to stop ‘the fading of the light.Reply
 11.  V. Susan Ferguson says:March 10, 2021 at 10:37 pmGreat work! I trust this film will inspire and change many hearts and minds. You and your family have done so much to bring out the truth of what has been done to our once pristine planet and what is still occurring. The poisoning of earth and it inhabitants is beyond criminal May God protect you all.Reply
 12.  ‘a’ simple horseman says:March 10, 2021 at 9:54 pmDane, Jovyde(I think I spelled that right), Well done my friends I have met. Thank you to all the voices that had the courage to speak out in this most important and last battle. It’s pretty cool knowing I run in the company of Admirals and Generals. Thank you kindly gentleman for standing up for what you know is right. Thank you scientists and PHD’s for your standing up for the truths you present. Thank you all for making my efforts on the fronts lines of this battle just a little bit easier. I appreciate it.I can only imagine how much effort it took to put together so many undeniable facts in such a digestible form. And then theirs all those messed up legalities just to let ‘truth’ have its say. I know, I’ve negotiated them over the last 5 and more years of my efforts. I can only imagine what Dane and company has had to contend with.I appreciate being given a new tool to work with and distribute at will. There is no doubt in my mind that I will get a lot of mileage out of this contribution to the good of the many. As it was intended to be….Waves of gratitude and always keeping my face to the wind, Thank you to anyone that even had a small part in this production. I hope your efforts are well received and acted upon.Love and strength to ALLReply
 13.  Lawrence says:March 10, 2021 at 9:29 pmI just finished watching The Dimming. I will tell everyone that I know where to find this and make copies to give to people. I still know some people that think what they see in the sky is exhaust from aircraft engines. The ending, where you have your rant, was fantastic! Thank you for a great documentary.Reply
 14.  Earth Angel says:March 10, 2021 at 8:58 pmSo profound! Thank you to the credible witnesses and experts who each contributed their voice and individual talents to bring this masterpiece to fruition- and ESPECIALLY to you Dane- for YOUR steadfast dedication, your appreciation and LOVE for this amazing planet, Earth’s perfection of magnificent life forms and systems  designed and gifted to us by a loving Creator. Thank you for your persistence in delving into this disturbing topic and never letting go of it. Thank you for years of endless research and for galvanizing ALL of us  together in this fight for survival. You must feel much satisfaction on producing another very credible documentary; may it open eyes, hearts, and minds everywhere so the Light of Truth be illuminated and the atrocity of geoengineering Earth’s atmosphere(as well as other biologics) be halted immediately. Godspeed!Reply
 15.  Mary says:March 10, 2021 at 8:22 pmSo powerful and the ending is so beautiful and inspiring, it brought tears. This is going to help open many skeptical eyes.  Thank you so, so  much. Reply
 16.  Robert says:March 10, 2021 at 6:26 pmExcellent video!  Thank you, Geoengineering Watch.Reply
 17.  virginia says:March 10, 2021 at 4:10 pmGreat news.  Family can’t wait to sit down and see what we anticipate to be, finally, a documentary that will blow our minds.  The  photos (above) are enough to scare the hell out of us.  And, here in Shasta County, California, even though we see those skies above us all lined with poisonous lines of destruction, to see it in print really brings it home, as strange as that may sound.  And a big thanks to Jovyde Wigington for all of her exceptional photographs. And to the others who submitted such fine depictions of their ‘own’ skies.Thank you to Dane and all those involved in this much-needed presentation.  Your efforts are truly appreciated.Now….to ‘The Dimming.”Reply
 18.  Gary Morrow says:March 10, 2021 at 3:59 pmGreat job Dane. Thank you so much.Reply

Leave a Reply

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *            https://www.geoengineeringwatch.org/the-dimming-full-length-climate-engineering-documentary/◢ 

Navn * 

E-post * 

Nettsted 

 • BESØKENDE
 • DANE WIGINGTON PÅ FACEBOOK
 • GEOENGINEERINGWATCH.ORG VIDEOER
 • E-POST NYHETSBREV

Legg igjen en kommentar