Anders Brunstad.

10.03 2021

VIKTIG BESKJED TIL ALLE

JEG URGE alle som forstår galskapen i Globalist False Covid-kampanjen for å se den innestengte rapporten.Samarbeidet i går fra kilder basert på vitenskap og helsepersonell over hele verden.Og også, alle som kan lukte rotta, men som fortsatt ikke har sett den.Sannsynligvis blir denne kontoen kansellert.Men jeg er rettslig beskyttet, fordi jeg bor i Polen, som har vedtatt lover for å gi store straffer for ulovlig sensur av fri taleMen ikke ta noen sjanserLagre denne meldingen eller send meg en messangermelding, ber om en kopi.Vi, Folket, krever at EU og Norge umiddelbart avlyser de kriminelle ′′ Covid ′′ tiltakene for å misbruke vår Gud Gitt Menneskerettigheter.Det å mislykkes innen 5 dager, skal føre til at strafferettslige prosedyrer lanseres både til EU, polakk og Ernas hele regjeringen.Utvidet til statskontrollerte medier, private medier, korrupte politikere og Bill Gates og Big PharmaÅ ha konspirert som en globalistisk konspirasjon, for å begå forbrytelser mot menneskeheten.Og for å bli utsatt for straffesaker, samt erstatning og oppreisning for skader gjort med kriminelle ødeleggelser av enorme proporsjonerFor straffskyld mot menneskeheten.Starter en ny Nurnberg-prøve av alle som har konspirert med forbrytelser mot menneskeheten.https://cdn.fbsbx.com/…/THE-COVID-REPORT-WHICH-MUST-BE…

Legg igjen en kommentar