Sven O Kjønnerød

Tønsberg Blad.

Våre nye landsmenn har ikke rømt fra noe. De har flyktet og er invaderere som erna vil at vi skal integrere oss til, siden at de’ ikke har noen planer om det. Det er eu-soldater og nettopp det, vet de ikke en gang selv. Derfor blir det full utskifting av hele regjeringen og integrerbare segregerte skal integreres og de som kun er segregerbare, kommer uansett til å hate alt vi driver med her, og kan pakke og reise jo før jo heller og vil få det veldig mye bedre i et land som allerede er nærmere deres ideologi, altså dra nedover til et klima som de heller ikke hater. Eu-soldater har mange former. Vi har nå landets strengeste pandestrofe-tiltak her jeg bor. Jeg tok en tur til frontlinjene i denne krigen, butikken, og så dukker det opp en gradert eu-soldat som mente at jeg skulle bruke munnbleie. Om det var en Fenrik eller Sersjant vet hverken han eller jeg, men en Vise-Korporal var det nok ikke. Han hadde selvfølgelig, på eget initiativ, kjøpt inn en skikkelig uniforms-bleie, flott slik sort «kledelig». Han hadde sikkert 3-4 nyvaskede ekstra i bilen sammen med noen flasker med slik skikkelig eksems-fremmer, den som virkelig setter fart på dagens besteborger-symbol, eksem-hender. «Det er påbudt med munnbind» sa han. Det er det ikke sa jeg. Jo sa han og nei sa jeg igjen. Da følte jeg meg «presset» til å forklare han hvordan det lå til med dagens pandestrofe-tiltak i vår knall-røde region, siden han muligens var en inndoktrinert dyphjernevasket Løytnant eller Kaptein, men noen Oberst var han ikke. Jeg forklarer: Nå ANBEFALES det 2 meter, og der du IKKE klarer å HOLDE METEREN, så foreligger det nå et ULOVLIG PÅBUD om å bruke munnbleie. Da ser jeg at han smiler med oppgitte øyne hvor på han sier: «Det er deg og Kari», åoi sier jeg. Takk, det er et kompliment for oss som har greie på hva du er utsatt for. Jeg forstår deg, sa jeg, siden de gjør alt for å villede deg til å misforstå disse ulovlige pandestrofe-tiltakene. Tiltakene bryter sterkt med grunnleggende menneskerettigheter! Det utspilte seg altså en behersket liten stillings-krig mellom to soldater. Jeg, som en ekte nasjonalistisk patriot og han, som en intetanende eu soldat like intetanende om at han utførte en overnasjonal ordre. Det som nå skjedde var at han også røpet for meg, at han faktisk hadde fått med seg at det eksisterer en virkelighet i tillegg til hans alternative virkelighet. Så ved da å allikevel ta frem «våpenet» og trekke av, så betyr det at han heller ikke stilte tvil ved sin egen illusjon om egen virkelighet. Det å etterkomme ulovlige påbud fra et overnasjonalt organ som f.eks. who (Noen tror at dette er ordrer fra erna og høye), er selvfølgelig strengt forbudt og landsforrædersk. Da i værste instans, en henrettelses grunn som utfall etter riksrett. Eksempel følger: Du står på den norske siden av svenskegrensen sammen med dine medsoldater, og sikter på svenskene, så roper det en svensk Oberst fra den andre siden av grensen, at du nå heller skal vende ditt gevær mot dine egne medsoldater og skyte. Om du, som denne norske soldaten, nå gjør dette og trekker av, så er det altså ikke den svenske Obersten som får problemene! (Svenskene er selvfølgelig bra folk og vår søta bror. Dette er kun et eksempel). Dere som ikke skjønte det eksempelet, skjønner heller ikke at det er typ riksrett gradert forbudt å adlyde/etterkomme, overnasjonal styring og kontroll. Altså adlyde ordre som kommer utenfra denne nasjonen! La oss kalle dette for SELVSAGT! Men allikevel går det en drøss med, intetanende nettopp om at de er eu-soldater, rundt i dette landet som etterkommer og utfører ordre gitt av et organ utenfor denne nasjonens grenser. Dette er det selvfølgelig strengt forbudt å overhode eller å forholde seg til, for en norsk statsborger! Det du ikke er klar over her nå, er at denne eu-soldaten, som jeg traff utenfor to-metærn på butikken, var en hvit etnisk nordmann! Det han hadde glemt, var at etter II Verdenskrig fikk vi de internasjonalt bindende Nürnberg prosessene, der du nå skal ha det tydelig for deg, at du er personlig ansvarlig for dine egne handlinger! Det kan nå tyde på at han aller mest sannsynlig var en Korporal, siden han ikke hadde greie på dette. Det var ikke Hitler som drepte jødene, det var vanlige mennesker som «bare» utførte ordre! Nettopp nå så skal vi være spesielt glade for disse Nürnberg prosessene, siden du ikke vet hvor ordren kommer i fra. Nå er det viktigere enn noen gang å sette seg inn i noe selv, og ikke basere avgjørelser og holdninger kun på servet informasjonsmateriale, siden du da kommer til å feile grovt, igjen siden dette viser seg å være helt vanlig propaganda. Som f.eks. å be din gamle mor eller far om å ta denne genmodifikasjonen (noen kaller den for en vaksine, det er det altså ikke), for da fikk du plutselig ansvaret for en annens liv! Noe som det nå stadig viser seg at du kommer til å angre noe ekstremt på, da uansett komplikasjon- eller fatalt-utfall! Nå må du tenke selv og stå opp for deg selv!

Legg igjen en kommentar