Jan Georg Stoum

Svært mange er døde fra covud 19vaksinen i andre land, med det holdes skjult. Mitt inntrykk er at følgende strategi skal brukes: i første omgang vil alle “helsearbeidere” mottar en placebo (altså ingenting i vaksinen). Slik vil helsearbeidere/sykepleiere brukes som mordere ved å gi ekte vaksiner til de eldre ( i første omgang). Når de eldre dør fra vaksinene vil det påstås at de døde av Covid-19 viriuset Det er viktig å forstå at sykepleiere blir bokstavelig brukt som oppdragsmordere, akkurat som under spanske influensaen i 1918 hvor over 50 millioner døde. Men det var dem som var vaksinert som døde . Og det samme gjør frimurereliten nå. Det er viktig at du/dere forstår at sykehus osv får ut millioner betalt for hver dødsattest hvor det skrives “covid 19 .Det hele er hvitvasking i våre penger i tillegg til krigføring. Mange barn svært syke som har tatt vaksinen, i Sverige. Vaksinen er en fjernstyrt våpen som angriper egen kropp. Den er full av bittesmå nanopartikler som bokstavelig går til angrip mot kroppen. Våkne opp før det er for sent.

Legg igjen en kommentar