Hans Kristian Gaarder.

Det er viktig å unngå at media får kontrollere “the narrative” – DEFINERE RAMMENE FOR DET SOM BLIR FORMIDLET – særlig i en kritisk situasjon som nå. Norske redaktører som har deltatt på Bilderberg er frapperende samkjørte, og de facto “nyttige idioter” for agendaer som i realiteten er styrt av krefter som ikke vil oss vel…Viktige målsettinger for kreftene bak COVID-agendaen har vært å rasere småbedrifter, skape info-messig og følelsesmessig forvirring, bringe mengder av mennesker ut i økonomisk nød (et punkt på Bilderberg-møtet for noen år siden var PREKARIATET – The precariat – google it – en økende gruppe som lever “prekært” – i kronisk nød – som er en Bilderberg-målsetting)….Har noe av dette rammet nordmenn de siste 12 månedene…? Og hva har medias rolle vært for at så mye negativt har kunnet skje…?!Hva kan f.eks. grunnen være til at agenda-blekka VG i praksis gir bort omtrent helt sitt innhold GRATIS på vg.no? Kan det være fordi at kontrollen over folks tanker, sinn og adferd er vesentlig viktigere enn penger for dem som står bak…særlig nå…?Med mediabrakt MENTAL GIFT i folks sinn er trangen blitt sterk hos mange til å bestille time og stille seg i kø for å få sprøytet FYSISK GIFT inn i sine kropper…

Kan være et bilde av 6 personer, deriblant Asbjørn Nilssen og Rolf-Jørgen Holt og tekst som sier 'Erna Solberg Statsminister Norge Bilderberg 2011 Kristin Skogen Lund Styreleder Schibsted Bilderberg 2016 Klaus Schwab Styreleder World Economic Forum Bilderberg 2016 Trine Eilertsen Sjefredaktor Aftenposten Bilderberg 2015 Kjetil B Alstadheim Politisk redaktor Aftenposten Bilderberg 2017 Hanne Skartveit Politisk redaktor VG Bilderberg 2018'

Legg igjen en kommentar