Putins Tidligere Stabssjef Kaller Trump En Mester Mot Den Nye Verdensorden

7. Mars 2021

av Lynn Corum

Sergey Ivanov , Vladimir Putins tidligere stabssjef, for tiden i Den russiske føderasjonens sikkerhetsråd, har veid inn på den “historiske skalaen til president Donald Trumps personlighet og prestasjoner” i en redegjørelse for Eurasia Daily.Putins tidligere stabssjef kaller Trump en mester mot den nye verdensorden

Bildekilde: Carlos Barria / Reuters

Jeg har ikke forandret et ord av det han har å si. I sin nasjonale ideologi advarer Putin gjentatte ganger om farene fra “transnasjonalistene” (Proekt Rossiya [Prosjekt Russland], EKSMO Press, 2014).

Russerne får selskap av britene med deres Brexit og franskmennene med deres Front National ledet av populisten Marine Le Pen.

Populisme grenser faktisk over Atlanterhavet, og Donald Trump blir sett på som helten.

Som Joeov bemerker, hvis Joe Biden, den amerikanske dypstaten og de globale verdenselitene har kalt Donald Trump for “den verste presidenten i USAs historie”, er det fordi de vet best hvem som er verst – for dem.

Derimot ser de på den russiske siden av verden riktig Donald Trump som kanskje den beste presidenten i USAs historie, en “moderne George Washington.”

Les også: Davos, THE GREAT RESET And The Plot To Cancel Trump

Som Ivanov forklarer, hvis den første presidenten i Amerika kjempet for å legge grunnlaget for nasjonen og staten, begynnelsen på amerikansk frihet, så kjempet Trump, kjemper fortsatt for å bevare arven fra grunnleggerne, for å forsvare friheten, slik at i slutt, vil han ikke bli den siste virkelig valgte presidenten i USA.

Han er, i likhet med Washington, av sitt folks kjøtt, 100% amerikansk, en klassisk selvlaget mann, en levende utførelse av den amerikanske drømmen. Trump er en vellykket gründer, en handlingsmann og en mann av hans ord. Han bygde opp Amerika hele livet og ble den sanne nasjonale lederen.

For Ivanov har ikke bare amerikaneren, men også verdenshistorien i de siste århundrene neppe et annet eksempel på at en politiker ikke har noen egentlig “partimaskin” til rådighet, som også var i stand til å bli statsoverhode og motta slike fenomenale støtte fra folket.Fra venstre mot høyre: Dmitry Medvedev, Vladimir Putin og Sergey Ivanov

Fra venstre mot høyre: Dmitry Medvedev, Vladimir Putin og Sergey Ivanov

Det er viktig at selv tusenvis av pandemien, som ble brukt av globalistene for å forstyrre Trumps lovende triumferende valgkampanje og forhindre konsolidering av den amerikanske nasjonen rundt lederen, samlet mange tusen mennesker seg for å møte presidenten.

Hvilke andre verdensledere det siste halve århundret kan skryte av i det minste noe lignende? Likevel har hele den “progressive” menneskeheten tatt våpen mot Trump.

Hele den kommunistiske “Internationale”, fra venstreorienterte ekstremister til kinesiske kamerater og endte med pave Frans, kjempet en svart erklæring for å ødelegge den amerikanske lederen i alle fire år av sitt presidentskap.

Uten kontroll over USA kan globalistene tross alt ikke lykkes med å bygge sin egen nye verdensorden.

Sammen med Joe Biden feirer de ikke bare BLM, Antifa og deres “kuratorer” som Soros og Pelosi, ikke bare Merkel og Macron, men også antidemokratiske regimer over hele verden, fra Kina og Nord-Korea til Venezuela og Cuba.

I USA selv, rett etter at Trump kom til Det hvite hus, ga Deep State-funksjonærer fra begge partier enestående motstand mot alle hans anstrengelser.

Som den virkelige amerikanske helten han er, tok Trump opp kampen og praktisk talt alene konfronterte det globale monsteret som fortærte den amerikanske staten. Han vant denne konfrontasjonen, kanskje den siste “vestlige” av amerikansk historie.

Mot å bekjempe “skurkene” fra Deep State rev han av seg masken deres, masken til “Frihet, demokrati og bekymring for folks velferd”, under hvilken den selvutnevnte verdenseliten har gjort sin virksomhet.

Etter å ha revet den bort, presenterte Trump ikke bare USA, men også verden med et bevis på eksistensen av Deep State, denne symbiosen til sosialister, liberale, “demokrater” av alle striper og anarko- “greener” og tvunget. globalistene for å avsløre sine virkelige mål.

Nå er alle klar over at byggingen av paradiset på jorden på ingen måte er inkludert i deres mål.

Snarere kan man se at arkitektene til den nye verdensordenen skyver menneskeheten i retning motsatt av paradiset.

Noe annet kan ikke annet enn å forbløffe Ivanov: hvorfor ødelegge et velstående land? Hva gjorde Trump galt? På kortest mulig tid oppnådde han fenomenale økonomiske suksesser: millioner av nye jobber, rask vekst i inntektene.

Andelen arbeidende velstående mennesker blant latinamerikanere og svarte amerikanere har vokst betydelig. Antallet aborter har sunket betydelig.

Ulovlig innvandring har vært begrenset. Trump oppnådde fenomenale, håndgripelige suksesser på den internasjonale arenaen, uten en eneste krig – tvert imot konsolidering av fred i Midtøsten.

Alt dette, mot denne bakgrunnen, dette uopphørlige, onde suset: “den verste presidenten”, konstante hysterier av “Dem riffraff”, av alle regnbuens farger, fra den gamle, italienske hekseb-til den velmatede klovnen- kjendiser og idrettsutøvere.

Sammenligning av disse fakta fører naturlig til spørsmålet, hvorfor gledet president Trump ikke Deep State? Er det fordi han ikke er et mindretall, men bare en vellykket hvit mann?

I dag, for lederen av et “demokratisk” land, er dette et minus, men det er heller ingen spesiell kriminalitet i dette.

Eller er det en forbrytelse å sikre rask økonomisk vekst, å styrke statlige institusjoner, å beskytte konstitusjonelle rettigheter og friheter for borgere, den tradisjonelle familien, moral og religion?

Dypstaten burde være interessert i USAs makt og velstand.

Sikkert kan funksjonærene ikke kutte den grenen de sitter på med egne hender, bevisst ødelegge landet der den herskende klassen er konstituert …

Siden i det minste midten av 1800-tallet har liberaler, sosialister og andre “folkets venner” forkynt at økonomien spiller en ledende rolle i samfunnets liv.

Denne “sannheten” har blitt et mantra for hele “opplyst” publikum. Men hva så vi i Trumps tilfelle?

Det viser seg at de globale elitene som forkynner “økonomi”, faktisk er mye mer opptatt av ideologi – spesielt beskyttelsen av LGBT-“rettigheter “.

Hva betyr det egentlig å “fremme” homofili? Dette er ikke bare en abstrakt “ødeleggelse av den tradisjonelle familien.”

Faktisk er dette propagandaen for barnløshet. Det vil si at de skyver menneskeheten mot dens gradvise utryddelse, mot selvødeleggelse.

Hvordan kan Deep State ikke forstå dette? Hvorfor inspirerte og betalte de for BLM-bevegelsen, kirkenes pogromer og vanhelligelser, den dødelige terroren mot styrkene til lov og orden? For å styrke det amerikanske statskapet?

Kanskje andre prioriteringer fra de globale elitene, som feminisme, kampen mot rasisme, den grønne økonomien, i kombinasjon med fremme av homofili, vil bidra til veksten av velvære for de amerikanske og andre folkeslag?

En annen historisk viktig konsekvens av Trumps seier i kollisjonen med Deep State, den amerikanske avantgarden for de globale elitene, er at “hemmeligheten” er blitt avslørt.

Den mangeårige “konspirasjonsteorien” om globalister som har til hensikt å overta verden, er tydelig bekreftet og opphørte å være en teori; det er nå objektiv kunnskap.

Den har bestått den eksperimentelle testen og er ikke lenger en hypotese, men et observerbart faktum.

De som ønsker det, kan kalle det en “konspirasjon” – eller, for å være politisk korrekt, “en ikke-offentlig avtale fra eliten som ble inngått for å oppnå mål som er vanskelige å formulere offentlig.”

Hvorvidt globalistene klarer å bygge sin ” nye orden ” og sette en stopper for historien, om president Trump viser seg å være den siste helten, vil fremtiden vise. Men selv i dag, takket være hans historiske seier, kan alle som har øyne se hvem som leder og hvem som tjener.

Ivanov avslutter sin oppgave på denne måten: “Se og kjemp for fremtiden din.”

Lynn Corum er en oversetter av russisk som studerer utviklingen i russisk presse som påvirker Amerikas nasjonale interesser. Hun har forsket på og skrevet om Putins uttalte planer siden 2009, og er en verdensekspert på Project Russia, Kremls publiserte statsideologi.Første Uke Med COVID Eksperimentelle Vaksiner I Sør-Korea: 7 DØDE Og Mer Enn 2800 SkaddeForrige Innlegg

Relaterte Artikler

den anti-menneskelige agendaen til nwo akselerert av coronavirus

BILL GATESKORONAVIRUSNWOTRANSHUMANISMETYRANNI

Den Anti-Menneskelige Agendaen Er Kjernen I Den Nye Verdensorden

HAFHAF3. Mars 2021

konspirasjoner er reelle, og her fungerer det

SAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGGNWO

Konspirasjoner, Falske Flagg Og Problem-Reaksjon-Løsning – De Er Alle Virkelige, Og Slik Fungerer De

HAFHAF2. Mars 2021

dekoding av davos det globale sluttspillet

STOR TILBAKESTILLINGNWO

Dekoding Davos: The Global Endgame

HAFHAF1. Mars 2021

Covid 1984 går aldri bort - med mindre du sier Stopp!

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

Covid-1984 Går Aldri Bort – Med Mindre Du Sier STOPP!

Legg igjen en kommentar