CDC: 1265 DEAD 25.212 Skader Etter Eksperimentell COVID-19 MRNA ‘Vaksiner’

7. Mars 2021

av Brian Shilhavy

CDC la til flere data i går i Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en amerikansk regjeringsfinansiert database som sporer skader og dødsfall forårsaket av vaksiner.

Dataene går gjennom 26. februar 2021 med 25.212 registrerte bivirkninger , inkludert 1265 dødsfall etter injeksjoner av eksperimentelle COVID mRNA-skudd av Pfizer og Moderna .

vaers covid vaksiner 3.6.21

Foruten de registrerte 1 265 dødsfallene, var det 4 930 besøk hos legevakter, 479 varige funksjonshemninger og 2743 sykehusinnleggelser.

CDC oppdaterte også deres utvalgte bivirkninger rapportert etter COVID-19 vaksinasjonssiden 1. mars denne uken, og ifølge denne rapporten har VAERS mottatt 1 381 dødsrapporter.

Av en eller annen grunn slipper ikke CDC disse dataene umiddelbart til VAERS-systemet, noen ganger publiserer de noen uker senere.

Historisk sett rapporteres mindre enn 1% av alle vaksineskader og dødsfall til VAERS:

Selv om 25% av ambulerende pasienter opplever en bivirkning, rapporteres mindre enn 0,3% av alle bivirkningene og 1-13% av alvorlige hendelser til Food and Drug Administration (FDA).

På samme måte er færre enn 1% av bivirkningene rapportert. Lave rapporteringsfrekvenser utelukker eller reduserer identifiseringen av “problematiske” medisiner og vaksiner som truer folkehelsen. Det er behov for nye overvåkingsmetoder for medikament- og vaksineeffekter. ( Kilde )

Så vi aner ikke hva de sanne tallene er, siden CDC kontrollerer alle dataene, og CDC har bevist mange ganger at de er korrupte og ikke pålitelige, siden de eier over 56 patenter på vaksiner, og mange av deres forskere tjener royalties fra salg av vaksiner. ( Kilde ).

Men det er en ting som CDC vil forsikre publikum med: disse titusenvis av skader og hundrevis av dødsfall som oppstår etter COVID mRNA-injeksjoner, har ingenting med vaksinene å gjøre. Ikke en av disse dødsfallene er relatert til vaksinen.

CDC- og FDA-leger vurderer hver enkelt dødsrapport så snart de blir varslet, og CDC ber om journaler for ytterligere å vurdere rapporter. En gjennomgang av tilgjengelig klinisk informasjon inkludert dødsattester, obduksjon og medisinske journaler viste ingen bevis for at vaksinasjon bidro til pasientdødsfall . ( Kilde )

Vi rapporterte også tidligere denne uken at VAERS-systemet rapporterer om mange spontanaborter og graviditetskomplikasjoner etter de eksperimentelle COVID-vaksinene, og en varslersykepleier hevder at disse skadene og fosterdødene blir skjult for offentligheten.

Tredje Eksperimentelle COVID-Vaksine Utstedt Nå Godkjenning For Nødbruk – Eksisterende Botemidler Ignorert Eller Utestengt

eu venter på nye covid 19 vaksiner

I tillegg til de to eksperimentelle mRNA COVID “vaksinene ” som nå brukes på den amerikanske offentligheten for å fullføre sine fase III medikamentforsøk i et forsøk på å få full FDA-godkjenning, ble en tredje eksperimentell COVID-vaksine av Johnson og Johnson også nettopp gitt autorisasjon til nødbruk (EUA ) for å teste den amerikanske offentligheten.

Alle disse EUAene er ulovlige, ettersom trygge og effektive behandlinger for COVID-19 er lett tilgjengelige, inkludert hydroksyklorokin og ivermektin , og også høy dose C-vitamin administrert via IV-væsker.

Les også: CA-lege har 100% kursrate for over 1700 COVID-pasienter som bruker hydroksyklorokin

En familie i New York måtte gå helt til New York høyesterett for å tillate dem å redde morens liv ved å gi henne ivermektin, som sykehuset nektet å gjøre, og ville heller stilt seg tilbake og sett henne dø.

Big Pharma kan ikke innrømme at disse eldre legemidlene, som allerede er godkjent av FDA, men der patentene er utløpt og derfor ikke kan kvalifisere for at $ TRILLIONER av statlige penger blir brukt på nye medisiner og vaksiner, er effektive mot COVID, fordi det ville være innrømmer i utgangspunktet at de er kriminelle som ikke bryr seg om botemidler for folks helse, men bare i lønnsomme nye stoffer.

Men tusenvis av etiske leger over hele verden bruker disse eldre medikamentene med suksess, og noen har til og med publisert protokollene sine online.

Dr. Meryl Nass, MD , har utgitt en ressursveiledning for å finne disse medisinene hvis din egen lege ikke er villig til å foreskrive det.Putins Tidligere Stabssjef Kaller Trump En Mester Mot Den Nye VerdensordenForrige Innlegg9 Luftrensende Husplanter Til Stuen DinNeste Innlegg

Relaterte Artikler

første uke med covid eksperimentelle vaksiner i Sør-Korea 7 døde og mer enn 2800 skadd

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Første Uke Med COVID Eksperimentelle Vaksiner I Sør-Korea: 7 DØDE Og Mer Enn 2800 Skadde

HAFHAF7. Mars 2021

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

HAFHAF6. Mars 2021

lege som hånet mot koronavirus-vaksinere, dør

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Doctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått Jabbed

Legg igjen en kommentar