Uværet i Trøndelag og dens årsak.

Observasjoner tatt 5. mars 202Her ser dere årsaken til uværet bla i Trøndelag. Araberfly + et av verdens største transportfly(russisk) so startet på Bardufoss og gikk sørover. Dette flyet har jeg video av og som legges ut senere.INGEN skal fortelle meg at disse flyene IKKE slipper ut disse giftstoffene. DET har jeg både video og bilder av. At folk fortsatt snakker om kondens er at det er snakk om uvutenhet. Samtlige fly går på brennstoffet JP8 og som inneholder flere giftige grunnstoffer. Tabell er vist tidligere. Søk opp JP8 i gruppa.

Jeg kan nå bevise at de som sprayer benytter norske flyplasser der de tanker opp bla brennstoffet JP8.

Ordinært brennstoff er Jet A-1.

Viser VIP/Giftfly

Russisk transportfly som gikk opp fra Bardufoss.
Brennstoff benyttet i alle jetfly.

Legg igjen en kommentar