Per Einar Guthus 07.03 2021

Før, når jeg fortalte og skrev om hva som var planene, om denne pandemien og den økonomiske krisen mange nå opplever, da ble jeg sett på gal og konspiratorisk, og folk ville omvende meg og få meg på “rett kjøl”. Men nå når folk har fått denne falske pandemien i fanget, blir isolert hjemme, ikke får treffe sin familie, – får rasert sin jobb og bedrifter går konkurs, og jeg sier slapp av, alt er fake, og svært få er syke, slapp av og ta av munnbindet og nyt våren, da ser de på meg med redde øyne igjen, og tror det har rabla for meg… Vi må jo stå sammen mot dette viruset sier de, mens jeg igjen må spørre dem… Hvilket virus? Har du sett noen syke hostende nesten døde? Men det har de ikke, men gjør som alle andre, og det eneste beviset som de ser, er alle andre som bruke masker… så da gjør de det også…. Tryggest det… Mens jeg tenker på alle filmene de har sett, alle teaterstykker de har sett, skrekkfilmer osv osv… Meget godt laget, men har de blitt noe bedre på å avsløre bedrag, når de med virkelig mye penger og store intensjoner, bruker samme muligheter til å BEDRA oss alle sammen? Det ser ikke slik ut… For selv om Ola og Kari Nordmann som jobber på sykehusets kontakttelefon og selv ikke tror på pandemien, så gjør de jobben sin, og er bedragets ansikter utad… Selv om kommuneoverlegene selv ser at ting ikke henger på greip, så følger de ordre fra oven, og svarer de svarene de er satt til å gi.. for ellers mister de jobben…. Selv helseministeren som hadde passet best bak skranken på et hotell, som han også er utdannet til, svarer de svarene han er ansatt til å svare, UNNTATT spørsmålet om HVEM det er som bestemmer de spørsmålene som skal spørres, og hvem svar som skal gis… DET er hemmeligstemplet…. Men slik er et i et samfunn med denne pyramidestrukturen, hvor vi får vite hvem som styrer opp til et vist nivå, og alle innordner seg og tenker at personen over har ansvaret… Såkalte IDIOTER som meg, og mange andre, tar et skritt tilbake, og ser på strukturen og leser oss opp på gradene over vår egen “Grad i samfunnet”, som vi egentlig ikke skal gjøre i dette systemet…. og da skjønner etter hvert hvordan bedraget fungerer, og hvordan så få kan styre så mange….. For det sitter kun en liten gruppe som definerer seg som “Eliten” og oss som “Goym” “Useless eaters” “Biomasse” “Slaver” osv osv… Hele systemet RAKNER, den dagen folk snakker SANT, og legger fra seg sine innlærte setninger og fraser… Når folk forstår korthusets konstruksjon, og nok mennesker trår til side… Klart det blir kaos, og det kommer det snart til å bli… For alt er planlagt, og dette systemet skal NED… Legg merke til alle som nå plutselig sier opp jobbene sine som ledere, og “Skal bruke tiden sin til noe annet”… Ingen ting er tilfeldig, det er planlagt slik…For hadde denne “Eliten” fått det slik som DE har planlagt, så hadde vi snart sittet med digital valuta, og alt på en chip, og om vi sier noe galt, viser feil holdninger, eller vegrer å underkaste oss enda strengere lover og regler, så har vi gitt dem makten til å slett våre konto, tilgang på mat, og energi…. utestengt fra transport, uten merket, eller nå masken, vaksinebevis….. Alt er øvelser på det nye samfunnet… før kalt 1984, uten at folk klarte å gjenkjenne advarslene når de kom i vårt eget samfunn… Angiveriet av hverandre, om man har for mange på besøk, i begravelser, i bryllup, osv osv…. Smitteapper, og sporing hvor du har vært , hvor du er og hvor du skal….. Som sagt, alt rakner når folk innser hva de driver med, og sier “Drit og dra”, dette vil jeg ikke være med på…… og vi begynner å bli VELDIG MANGE… Norske medier skriver ikke om demonstrasjonene i Danmark, Tyskland, USA osv osv…. Det skjer VELDIG MYE BRA, under radaren nå, som disse gamle systemene ikke har klart å omorganisere seg mot…… “De første skal bli de siste”, sies det… og mye tyder på at de som har nytt makten i høye stillinger, er de som kommer til å bli sett på som svikere, bedragere, og løgnere….. Og leger som har anbefalt sine pasienter å ta denne giftvaksinen, hvordan kan de forvente å få tilliten tilbake, når folket oppdager hva de gikk god for, muligens viste, men ikke turte si fra, til dem som gav dem tillit… ?Alt på grunn av pengegene som de blir bestikket med får å gjøre sin jobb…. Noen nevnte sølvpenger… Jeg vet ikke… -En ting er sikkert, man tenker ikke klart, når man er redd og lever i frykt Enda dårligere tenker man når hjernen ikke får luft…. Og det blir klin umulig å tenke klart, med stadig motstridende ordre/nyheter om smittetall og døde…. Men det er meningen… Målet er at du skal gi opp, og bare følge strømmen…. Jeg selv har ramlet utenfor systemet, og derfor tør jeg tenke de tankene som ramler inn, se de tingene jeg ser, og stole på de erfaringene jeg gjør…. Men det krever litt øvelse…. Men det begynner med.. å stille spørsmål, og lete etter, å finne svar og forstå….. Det er vår!, NYT livet, mens det er der.. Det handler om å LEVE LIVET, ikke bare OVERLEVE for å serve denne lille “eliten”….Dette er Minnehallen i Stavern, i Vestfold…Dette er symbolet på maktstrukturen som går igjen og igjen og maktstrukturen vi lever under nå, enn så lenge… Med den adskilte eliten på toppen…… Men det blir en tung bør for dem, når alt snart blir snudd på hodet….. 🙂

Legg igjen en kommentar