Hva SATANISTENE bedriver.

Elite Superdrug – ADRENOCHROME

AV DE BAK NYHETENE det  • ( 0 )

2021-02-27
https://www.youtube.com/watch?v=EHBklwc33xk&feature=emb_logohttps://www.facebook.com/abby.cadabby.712161/posts/181705527085300

Av Graceful Light Mastering Mind, Body & Spirit

ADVARSEL TIL SENSITIVE VISERE (LESERE)!
DETTE HØRER MEN DEN SORRY. Dette har pågått og pågått hver dag av de vi har sett opp til, eliten, politikere, filmstjerner og andre. Dette kommer til å bli en veldig svimlende reise, men det er på tide at sannheten endelig kommer ut. Jeg har tatt opp dette før, men ikke så brutalt.

Lekkert informasjon om hvordan du kan høste Adrenochrome!

I dag vil jeg vise deg en gjennomgang av dokumenter. I går mottok jeg en datadump med de mest sjokkerende dokumentene som noen gang kan eksistere angående adrenokrom.Ja, faktisk en serie dokumenter som er det mest sjokkerende beviset på at adrenokrom eksisterer og som jeg noensinne har sett. Det er et omfattende volum og viktig å dele, da det viser at det er svært lite sannsynlig at alle disse dokumentene er forfalsket eller produsert i noe program. For de av dere som ikke vet hva adrenokrom er, er det et stoff som brukes som et medikament og livselikser. Legemidlet er det dyreste på markedet og ekstremt populært blant Hollywood-stjerner. Det ekstraheres fra blodet fra unge givere, helst barn under 12 år. Blodet må inneholde det høyeste nivået av adrenalin, og det er grunnen til at barn blir terrorisert, voldtatt og torturert for å øke nivået av adrenalin. Når barnet har størst mulig frykt eller smerte, ekstraheres blodet. Dette skjer i disse såkalte adrenokrome høststedene i industriell skala og i et verdensomspennende nettverk. Dette er dokumentene jeg vil dele med deg. Det hele startet med dette brevet sendt til en tysk blogger:

Kjære Mr. Schäfer,
jeg sender deg kopier og utskrifter fordi jeg er redd !!!
Jeg hadde kjøpt noen USB-pinner fra Amazon og fikk dem i forrige uke. Den ene hadde en åpnet pakke, og den hadde pdf-data på den. Først tenkte jeg å sende pinnen tilbake, men så tenkte jeg, nei, la meg først se hva som står på den. Jeg forstår ikke engelsk veldig bra, men etter det jeg forstår var det en liste over bortførte barn. Disse blir sannsynligvis fanget og voldtatt, det er så forferdelig. Et selskap kalt CYM fungerer som en evaluering av barn. De tilbyr adrenokrom og selger det. Det betyr drap. Det er hundrevis av sider her, men jeg kan bare skrive ut noen få. Det er også lister med navn og bilder av voksne. Jeg tror det er de voksne som holder disse barna fanget.

Så hun sendte disse filene til denne bloggen fordi han skriver om Q og Trumps plan. Jeg kan ikke sende en e-post fordi jeg er så redd og redd at de er fryktelige mordere som torturerer små barn, som Q også beskriver. Jeg har lest om Q lenge. Gjør det mulig å publisere dette på bloggen din eller en webside. Jeg har gått gjennom navnene osv. Osv. Jeg sjekket ut noen av dem, ikke alle, men noen av disse selskapene ser så seriøse ut. Kan du gi denne listen til Mr. Trump som forhåpentligvis kan få dem ut av deres elendighet 

Jeg er veldig redd, og hvis denne løpemasken blir fanget og stoppet, kan de ikke finne navnet mitt fordi sønnen min er på samme alder som disse stakkars barna. Den er signert av Steffi og med PS. – hvis jeg må sende mer, må jeg være forsiktig. Vennligst skriv på nettstedet ditt i tilfelle Steffi kontakter meg slik at jeg kan se det og svare. 

Dette var det første dokumentet som ble funnet på denne USB-pinnen. Det er et dokument fra dette CYM-selskapet og navnene på innsatte.

Her er først navnet på disse barna, når de ble født, alder, blodtype, måneden da de ble arrestert, arenokom kvalitet, hvor de blir arrestert, året da de antas å bli utvist (myrdet), enten de er selvmord eller ikke, fra hvilket land de kommer, daglig kvote (som jeg ikke forstår betydningen av), trygdesignal. 

Dette er side 1 av 12. Det er ganske nytt ettersom det ble skrevet ut 1. juni 2020. Slik fortsetter det på 12 sider. Disse navnene må søkes i hvilken som helst database, politidatabase, sentral politidatabase … 

Dette er hele databasens omfang, dette er en samling

Den kommer fra CYM og er en produksjonsrapport. Rå adrenokronomisk produksjon med campingplasser, barnas opprinnelsesland, antall fanger (du kan se at de er mange i antall), produksjon i milligram og middelalder.

Dette er en produksjonsrapport. 

Dette er en produksjonsrapport for et barn Oprah F. Moss, og det er en for hvert barn. Først kommer barnets navn, fødselsdato, alder, personnummer, institusjonens navn, bruk i måneder, landet barnet kommer fra, året det skal henrettes.

Dette er den andre siden av den samme rapporten.
Blodtype, selvmordsrisiko (Y “ja” isolerer objektet og øker produksjonen)
Disse menneskene har ingen empati.
Daglig produksjon, form for tortur. Dette er virkelig sjokkerende. Barnet er fra Costa Rica.

Fengselets fruktbarhet. Jeg mistenker at dette er en forkortelse for Guantanamo Bay. Dette er en overraskelse fordi skurkene burde vært fanget der, men sannsynligvis ikke. Det er mye mer fanget fra USA, Canada, og så fortsetter det med mange dokumenter.

En annen ting som er interessant å påpeke er at disse skjemaene er fylt ut med en skrivemaskin. Og de har blitt skrevet på forskjellige maskiner, noe som er karakteristisk for en gammel skrivemaskin. For å unngå digitale spor … 

Dette er en rapport som er kastet for CYM Corporation. I løpet av første kvartal 2019 er antall barn som ble kastet (drept) oppgitt her. I år 2019 ble totalt ca 400 barn kastet. Jeg antar at dette er adrenokrom kvalitet. Når barna er merket med B- eller B-kvalitet, betyr det at de har blitt kastet. 

Dette er en mer detaljert liste over kasserte (drepte) barn. Første side på åtte. Først har vi babyens navn, fødselsdato, så denne babyen er 8 år gammel. Ble drept i løpet av første kvartal 2019, og så fortsetter det. Så har vi datoen for fangst og noe ID-nummer. Og så fortsetter den side opp og side ned.

Dette er stedet der de trekker ut adrenokrom. Det er United States Army Special Medical Corps. Rapport om personalets resultater, navn på senter og leir, rangering. Dette er et slags diagram som jeg ikke helt forstår. 

Camp Anza og Camp Callan (utenfor bildet) er inkludert her . Legg merke til navnene på disse. Her er Camp Kaernay, Camp Kohler, Camp Lawrence J. Hearn, Camp Lockett, Camp McQuaid, Camp Santa Anita, Camp Seeley, Camp Stoneman, Camp Young. Hvis du så ser på disse navnene …

Ta for eksempel Camp Callan. Det var det amerikanske operasjonelle treningssenteret under andre verdenskrig. Det ligger i San Diego, California. Anlegget ble stengt kort tid etter krigen, men noen spor etter anlegget har blitt værende. Slik så det ut på den tiden, men ifølge disse dokumentene er disse anleggene fortsatt i drift. 

Dette er Camp Anita hvordan det så ut på tidspunktet for andre verdenskrig. 

Dette er et annet anlegg oppført i dokumentene, Fort Points, og når du søker etter det på Google Maps, ser du at det er rett ved siden av Golden Gate Bridge, og jeg tror det er denne bygningen, men jeg er ikke sikker. 
Alle disse bygningene er litt øde, jeg vet ikke om det er denne bygningen, som faktisk er et museum. Jeg kan også påpeke disse underjordiske enhetene.

Camp Stoneman skal være et militæranlegg i den amerikanske hæren i Pittsburgh, California. Den skal også være lukket, men dette er mønsteret. Et annet mønster er at slike anlegg ofte ligger i nærheten av nasjonalparker i ubebodde områder. 

Fort Ord, California, nær Monterey Bay, og jeg er snart tilbake hit. Jeg vet ikke nøyaktig hvor dette fortet ligger, men det er i dette området. Det er mange steder som heter Fort Ord, men det er også en nasjonalpark her. 

Et omfattende område er Fort Tojon. Veldig isolert. 

Dette er en liste over lukkede militære installasjoner i California. Og hvis du ser på listen, er den identisk med de som finnes i dokumentene Camp Anza, Camp Callan, Camp Kearny, etc. så jeg antar at alle disse lukkede militære installasjonene rundt USA fortsatt er i bruk enten over eller under bakken.   

Dette er en omfattende side, fem av åtte. OK, vi beveger oss raskt. Det er en omfattende kilde. 

Uansett hva det er, er det en profesjonell organisasjon, og det er i stor skala. 

CYM Omsorg Corp . gjelder for unge mennesker og unge gir penger, penger er frihet. Vel, ikke frihet for barna uansett, vær trygg.

Lance Walls jobber på Camp Callan . Leder, administrerende direktør i CYM Corp., New York Chief of Adrenochrome Harvest AHS som en lignende juridisk rådgiver; eller kontoransatte på tilsvarende nivå. Ikke inkludert i private entreprenører fra CYM Corp (dvs. sykepleiere, begravelsesentreprenører). 
Kontaktinformasjon: Mrs. Hillary Notar, Monterrry, California

La oss nå gå tilbake til de nedlagte militære installasjonene ovenfor.

Her er den samme adressen som denne. Du finner den på installationsmilitaryonesource.com.mil Dette er en offisiell organisasjon som vanligvis bistår og formidler til det amerikanske militæret og gir dem bolig, og de er også tilknyttet CYM Caring Group. 

Det jeg synes er sjokkerende når du ser på disse dokumentene og bildene, er at dette ser ut til å være en veldig ung fin jente. Hvorfor jobber hun i disse leirene når det gjelder disse dokumentene? Det må undersøkes. En annen ting jeg vil påpeke er … 

adressen til adressen. CYM, Corportation, hovedkvarter: 725 Ave, New York, NY 10022 USAs kontor 292. 

Det er: Trump Tower. Det som er interessant med dette er at Benjamin Fullford …

… Skrev i sin rapport 28. september 2020 at det hadde vært arrestasjoner i forbindelse med denne datadumpen. At denne Abercrombie & Fitch Kids- butikken på 5th Avenue var en fasade, en tildekking, for denne organisasjonen, og den er rett overfor Trump Tower . Trump Tower kan også være røykskjerm. Det slo meg først da jeg tenkte at dette er noe rart, at Trump Tower er der, men det er hundrevis av kontorer, og hvem vet, du kan gjemme noe rett foran øynene dine og til og med bruke det som røykskjerm, så du kunne påpeke Trump. 


Benjamin Fulfords ukentlige nyhetsbrev:

I mellomtiden ble det utført et raid på et tortur- og adrenokrom høsteanlegg i  New York ved 720 Fifth Avenue , og hundrevis av torturerte barn ble reddet, sa Pentagon-kilder. Dette er rett opp gaten der  Jared Kushners  666 5th Avenue ligger, fabrikken for dyrelivsmerket med injiserbare mikrochips.

Barna på dette anlegget ble holdt fra så små som tre år og ble torturert og voldtatt flere ganger for å høste adrenokrom. De ble drept så snart de kom i puberteten. Inngangen til dette anlegget var forkledd som en  “Abercrombie and Fitch Kids”  butikk som et ly for barn som ble hentet inn.

På lenken nedenfor er en liste over barna, navnet på det aktuelle selskapet osv.
Https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf


Det er forskjellige forklaringer på dette. Leveringsadressen er også interessant. 
200 Forbes Street #Annapolis, MD 21401 USA (Maryland), og dette er adressen … 

til en medisinsk bygning og sannsynligvis er det en barnelegeoperasjon. Så de må forklare hvorfor adressen deres vises på denne. Her er en annen ting jeg vil påpeke. CYM (R) er et registrert varemerke, registreringsnummer   
547 55 70. 

Hvis du går inn på varemerkeregistrering. Nummeret i boksen er CYM-registreringsnummeret. Hvis du registrerer et varemerke, registrerer du enten navnet eller logoen, separat eller kombinert, men helst begge deler, fordi det gir deg mer beskyttelse. Det som er interessant her er at dette ikke er en logo, men måten du har skrevet den ned med bokstaver. Brevmerke. Det som er interessant her er at det er tildelt kategorien for “Restaurant service” . Registranten er et selskap i Pennsylvania 4658 G-street Philadelphia, Pennsylvania. 

Denne adressen viser fire selskaper som har samme adresse. MRP Llc, HP PLATANO Inc., CYM ISLAND KITCHEN og LA TIERRA DEL CHICHARRON. De to sistnevnte er restauranter … 

i Pensa, Philadelphia. Ved første øyekast ser det normalt ut som en vanlig restaurant som tilbyr karibisk mat til Chicharron Y Mas.

Som du kan se, er CYM Island Kitchen koblet til CYM. Det virker rart ved første øyekast at de kunne registrere det som en restaurant. 

CYM-varemerkeregistreringen er ment å dekke kategorien “Restauranttjeneste”. Men på grunnlag av disse dokumentene er de involvert i produksjonen av adrenokrom.

Dette er bygningen til restauranten CYM Chicharron . Det er et falleferdig område i Philadelphia, og som du ser har de et stort lagerområde med ventilasjonssystemer på taket. Nå må man innse at adrenokrom i frisk flytende form må avkjøles. Så når disse pakkene sendes, må de være koblet til et kjølesystem og et batteri. 

Når du nå leverer noe slikt til en restaurant hvor det er stor lagringsplass, vil ingen stille spørsmålstegn ved det. Selv når folk kommer for å hente pakkene, ville ingen tenke på det lenger. Så jeg antar at dette er et cover. Men la oss gå tilbake til presentasjonen. 

Det er mange, mange sider med personalpresentasjoner, og disse navnene bør undersøkes. Jeg har ikke vært i stand til å finne filen fordi vanligvis flere navn og flere personer med samme navn kan dukke opp, og du kan ikke finne disse bildene, så jeg har ikke vært i stand til å finne en forbindelse. En krimtekniker må se på dette. 

Dette er en stabsliste hos CYM Corporation i detalj. Du ser navnene her, rangering, fødselsdato, leirer der de jobber. Her ser du Camp Santa Anita, Camp Callan, Fort Ord, Camp Stoneman. Jeg antar at dette handler om California. Og så fortsetter den side opp og side ned. Så mange jobber der. Denne datadumpen inneholdt også en utskrift av en e-post til Georgia Legal Department (George Sea Scouts) med et satellittbilde. 

Når det gjelder ordnet avhending av menneskelige rester, må du merke deg at gravstedet 9 nå er tydelig synlig på satellittbilder. Kan noen skjule det bedre. Gjerdet alene ville ikke være nok.

Det er med andre ord minst 9 gravplasser her. Det er ganske sjokkerende. 

Dette er et utkast som er sendt til andre selskaper, enten det er distributører eller kunder, er uklart. Det er ganske nylig, 5. juli 2020.


Vennligst finn og lukk det konfidensielle nye fengselet og produktene våre som følger:
Produksjon av rå adrenokrom per interneringssenter med gjennomsnittsalder for fanger brukt i løpet av produksjonsvarigheten og planlagt utførelsesdato. Merk at selvmordskolonnen bare indikerer selvmordsforsøk, et begått selvmord vil vises i avhendingsrapporten som ikke er vedlagt.
Avhendingsrapporten er det jeg viste deg tidligere.

Prisliste for 2020, kvaliteten på 100 mg nesten 2000 dollar
Når kvaliteten er under B – blir barna kastet.
Vær oppmerksom på sjekker eller kontanter på forhånd. Sjekken gjøres til CYM Corporation Special Interests som en divisjon.

CS Jorington Ceo og grunnlegger av CYM


Jeg slo opp dette navnet, men jeg fant det ikke. Det ser ut til å være en profesjonell organisasjon, og de har noen IT-folk og hackere som jobber for dem slik at deres digitale spor ikke blir funnet. 

Det er ikke flere slike nettsteder her. Camp Centre-selskap, også i Storbritannia, Liverpool …


Apropos Storbritannia, jeg fant dette på Facebook

Det ser ut til at AstraZeneca også takler slike ting. (red.anm.)


Flere er i Manchester, Liverpool igjen. Det er mange dokumenter med falske identiteter. Jeg tror dette er reell handel med inspektørrapporter, 35 sider. En slags liste over forskjellige koder som jeg ikke forstår, forkortelser som jeg ikke forstår. Disse er alle fylt med en gammeldags skrivemaskin. Hvilket selskap bruker i dag skrivemaskiner?


Dette var del 1. I del 2 vil jeg gå gjennom rapporter fra Tyskland, Storbritannia med lenker til Kina. Last ned filene og lagre dem på et trygt sted. Forsikre deg om at de ikke forsvinner og del dem bredt og bredt. Du kan laste ned filene på denne adressen https://mega.nz/folder/hMZmybLQ#GPcD5Qy6yAs6EJCU3un3VA


Dette er den andre delen

Dette er del 2 og en datadump om høsting av adrenokrom. Jeg vil gå gjennom noen andre dokumenter som er knyttet til Tyskland, Storbritannia og med lenker til Kina. 

Dette var et av dokumentene på USB-pinnen. Det var bevisst lekket, det er jeg sikker på. Det er en liste over sykehusene i Tyskland med ID-nummer, navnet på sykehusene, universitetssykehusene. Her er sykehuset i Tübringen i Mannheim, Baden, Weingarten, Ulm. Så alle byene i Tyskland er inkludert. Her er en spesiell person oppført, det er en 18 år gammel kvinne, blodtype, levert i 2017, da er prisen nevnt. Det ser ut til at ofre også er knyttet til disse sykehusene. Veldig, veldig opprørende. 

Her er en annen liste. Konfidensielt, kontaktbesøk via CYM, Tyskland. Jeg vet ikke hva denne forkortelsen betyr. Dette er side 1 av 40. Også ganske nylig skrevet ut, fra 5. september 2020. I den første kolonnen er det ID-nummer, postnummer og by, organisasjoner, usikker på hva disse forkortelsene betyr i neste kolonne, brukernavn og kontaktinformasjon, sannsynligvis et telefonnummer, jeg er ikke sikker. Ang. seit betyr da selskapet startet og dette sykehuset, antar jeg, åpnet i 2009, men det er også et notat om at det startet i 1997. Det er mange, mange dokumenter for det og lister. 

Dette er en annen type liste. 

Den er utstedt av CYM Deutschland Gmbh

Dette er en forkortelse som indikerer at det er et offisielt registrert selskap, og jeg sjekket registreringen 

Dette er den offisielle registreringen av selskaper. Her er en om CYM …

… Og det finnes i mange byer. CYM i Maintz, Hamburg, Bremen, og i et annet dokument er det en postkasse i Berlin. 

… Det er et aksjeselskap, CYM ug med adresse på Bahnhof Platz 1 i Meinz. Det er faktisk en togstasjon. Ikke sikker på om det er et kontor på toppen av stasjonen, men det kan også være en falsk adresse, bare fordi det skal være en adresse oppført i disse registerfilene  

Men hvis vi går tilbake til denne listen. Det gjelder Sør-Tyskland. Dette er organisasjonen, medisinsk organisasjon, blodgrupper, hvis det er en gutt (M) eller jente (F). De startet sin virksomhet i 2007, de følgende kolonnene er tomme

Disse barna ble startet i 2017. Her er pengene involvert. Det er uklart for meg om de betaler disse eller om de har mottatt dem, men her er hundretusener av euro involvert. Det er sykehus i Stuttgart, medisinske sentre i Tübingen, Bad Waldsee sykehus, etc. Og her er et hvilket som helst antall av disse filene. Du kan laste ned filene selv og sjekke, men dette er veldig sjokkerende. Det enorme volumet av dette innholdet. 

Her kan du se at flere millioner euro er involvert. Så det er virkelig “big business”. 

Dette er det andre brevet fra Steffi. Steffi er et pseudonym. 
… Hvis noe skjer med meg, så gå til den russiske ambassaden i Berlin. Det har jeg allerede tatt vare på, fra det jeg forstår, fra den tyske patrioternes blogg. Disse er også sendt til de amerikanske og russiske ambassadene.

Her er enda mer med biofarmaka, flere koder, region, område i Storbritannia, koder og kodebeskrivelse. Så dette er alle kodene som brukes til å administrere denne virksomheten. Jeg tror disse dokumentene er lagt til denne USB-pinnen for å fortelle en historie. Dette er ikke en lekkasje på grunn av en feil, men dette er en bevisst lekkasje, laget av noen som ønsket å avsløre dette og bestemte seg for å gjøre det på denne måten. 

Dette er noe interessant. Det er et konnossement med Kühne-Nagel. Det er et transportselskap som DHL eller FEDEX, Schenker, sendt fra en postkasse i München, 

Sendt av CYM Deutschland, Postbox i Berlin – og dette er veldig interessant – den er sendt til helse- og sosialdepartementet , som er helsedepartementet (Sosialdepartementet med oss, red.anm.) I Storbritannia. 

Hvorfor bestiller helsedepartementet adrenokrom? som frossen emballasje. Teksten på fraktbrevet:

KJØPEREN SKAL IKKE ÅPNE EMBALLASJEN 
MÅ IKKE KOBLES FRA BATTERIETS
VERDIBARE NATURPRODUKT
KALD I ALLE OMSTENDIGHETER

De har fått noen forklaringer på hvordan de skal gjøre det. 

Det er også lagt til lister til disse datafilene med ID-koder, andre koder, enhetsnavn, flere koder som jeg ikke forstår, men dette er produkter ventilasjonsanleggsprodukter for kroppen, redningsvester, quirky produkter for røntgensikkerhet. Nå slo jeg opp noen av disse kodene, og hver gang jeg slo opp den koden, kom jeg over en lenke til WikiLeaks. 

Alle disse kodene er i disse WikiLeaks-filene og relatert til krigen i Irak . De viser til transporter til to militære enheter. Så militære sendinger. Dette går tilbake til militære installasjoner og adressene til disse leirene. Så alle disse kroppsventilasjonsproduktene, kan dette referere til underjordiske aktiviteter ??, er jeg ikke sikker. Verktøysett for kroppsskjerm. Hvorfor har adrenokrom høst blitt lagt til i denne datadumpen? Røntgensikkerhetssikkerhetsskanning, medisinpose, sandsekk, kameraer – veldig snappy. 

Inkludert i disse utskriftene var også alle lenker til nettstedet made-in-china.com. Avhengig av produkt og kategori, går du til en undermeny.

Denne siden er for et Plasma Torch Head (Plasma Flashlight Head ??? vet ikke riktig navn rød.anm) Jeg vet ikke hvorfor det er lagt til her. Litt gal. Det er skummelt. 

Mange av sidene lenker til håndalkohol. Kan ikke forstå hvorfor det er lagt til. Det ser ut til å være en historie bak alt jeg ikke har klart å knekke, og hva det betyr. Det er mange sider med dette. Dette er litt mer sykelig. Bodysuits …

Er dette en side for bestilling av kroppsvesker – det vet jeg ikke. Her er flere sider av dem. Alt laget i Kina. 

Dette er noe veldig interessant. Jeg gikk til nettstedet Made-In-China og tok noen skjermbilder. Dette spesielle produktet tilhører Carbazo, og det er et hermostatisk (hemostatisk) middel som beroliger blodstrømmen fra åpne sår. 

Det må være denne. Det ser ut til å være et biprodukt fra produksjonen av adrenokrom og selges som et pulver. Carbazochrome fra adrenochrome, og hvis du har spørsmål, kan du kontakte den vennlige Mrs. Cherry Fang. https://www.made-in-china.com/

Vet ikke om hun fortsatt jobber, for jeg fant henne ikke, men vel dette (red.anm.) Https://www.made-in-china.com/productdirectory.do?word=Carbazochrome&file=&subaction=hunt&style=b&mode=and&code = 0 & comProvince = nolimit & order = 0 & isOpenCorrection = 1

Dermed selger Made-in-China også adrenokrom i pulverform. Alt skjult men åpent.
Så er det enda flere sider med håndalkohol. Det må ligge noe bak dette også. 

Dette er den siste siden jeg vil gjøre oppmerksom på. Det er noe enda mer skremmende enn det jeg har vist deg så langt. Dette er CYMs jaktplan for 2021. Den tilhører barna de har tenkt å drepe. Det har vært noen vitner som har overlevd disse menneskelige jaktpartiene. De har kommet frem for å fortelle om disse jaktfestene der barn blir jaktet som en form for sport eller underholdning. Første gang disse historiene kom opp var Mark2-saken i Belgia med barnemishandleren som bortførte barn av den kongelige eliten. To vitner for ITCCS om Nihins hus og avvik fra Kleinburg, de vitnet også om disse menneskelige jaktpartiene, Fiona Barnettvitnet også om at dette skjedde i USA og i Nederland, nær… (et sted jeg ikke forstår navnet på, red.anm.) nær svikten i Belgia. Dette betyr at kongefamiliene, toppolitikerne er involvert.

Dette er en liste laget av CYM med en jaktplan for USA. Disse er oppført etter stat for hver måned i løpet av sommeren, og dette er jaktpartiene som er planlagt i år. Dette er også et stort register. Den består av 15 sider. Det er helt sykt. 


Relatert til dette:

https://bakomkulisserna.biz/2019/01/06/europeiska-kunglighet-dodar-barn-pa-sina-manskliga-jakt-partys/


Så det kommer til å være 600 jaktfester i år, og her er navnene på ..

barna som er planlagt å bli jaktet. Charles Reily, født 8. april 2013, blodtype A, Archorage (Alaska), dette er leiren der de holdes, personnummer, og han blir jaktet 21. april. Etc., etc. Du vil også finne veldig små barn som 6-7 år. Derfor liker eliten å tilpasse barna, de skal ha et spesielt utseende eller alder eller kjønn som de ønsker å delta på disse jaktfester eller barn som ikke lenger har noen verdi for denne bransjen, og de blir overrasket på denne måten. Slik fortsetter denne listen side opp og side ned. 

Uansett hvor støtende dette er, må vi belyse dette, og jeg ber deg laste ned disse filene, lagre dem på et trygt sted, spre dem vidt. En stor takk til Tysklands Q Patriots for å dele dette. Takk til Steffi som har vært modig og gjort det rette. Dette er lenken der disse filene kan lastes ned, de åpnes på Telegram. Hvis du ikke har Telegram-appen, kan du laste ned alle disse filene her eller gå til Benjamin Fulfords ukentlige nyhetsbrev, han skrev om disse datadumpene 28. september. Han har bare den første pdf, men her er de alle. 

Benjamin Fulfords ukentlige nyhetsbrev:

https://mega.nz/folder/hMZmybLQ#GPcD5Qy6yAs6EJCU3un3VA

Dele denne:

https://widgets.wp.com/likes/index.html?ver=20200826#blog_id=149955697&post_id=42122&origin=bakomkulissernabiz.wordpress.com&obj_id=149955697-42122-6044ad22a559f&domain=bakomkulisserna.biz


‹ Tusenmannamarschen – Sverige 2021-03-06 MedborgarplatsenDen virtuelle magiske fabrikken – nå i Sverige ›

Legg igjen en kommentar