CHILD ADRENOCHROME: GLOBALIST CABAL’S IMMORTALITY DRUG OF CHOICE

AV SHAD OLSON20. JULI 2019

Tidligere degradert langt utenfor allmennhetens bevissthet og forståelse, blir en naturlig forekommende menneskelig endokrin sekresjon et fokuspunkt for oppmerksomhet hos mennesker som våkner for den utvidende Jeffrey Epstein-skandalen og den tektoniske omstillingen av menneskelig oppfatning som lurer under overflaten av denne rettssaken og dens konnotasjoner for virkeligheten av den største onde i vår tid: handel med barnesex, ritualisert sexmisbruk av barn og barnoffer. 

Det sjeldne stoffet kalles adrenokrom. Og bortsett fra å ha nær mirakuløse vitenskapelig testede regenerative evner innen foryngelse av menneskelig vev, gjenoppretting av nervesvar og kognitiv funksjon, holder adrenokrom nesten mytisk status som Calistoga “ungdommens kilde” udødelighetssubstans for den globale eliten. The Unholy Grail of the Luciferian pedophile cultists som styrer og regjerer blant oss. Adrenokrom innhøsting og erverv er HVORFOR alt annet i den fremvoksende og skadelige verden av usigelige handlinger av handel med barnesex, bortføring, utnyttelse av misbruk og til og med barnoffer av verdenseliten. Og alt kommer ut.

Hva er adrenokrom?

Adrenokrom er den kraftige hormonelle forløperen for adrenalin som utskilles av kroppen i store mengder i øyeblikk av intens frykt, sinne eller opplevd livstruende fare. Formålet er, som bestemt av forskere, både å optimalisere adrenalinresponsen til kroppens muskler og nerver, samtidig som det beskytter kroppsvev og organer mot adrenalinsusens belastning, og fungerer som både buffer og optimizer for å akselerere den adrenaliserte fly- eller kampmekanismen til menneskelig fryktrespons i overlevelsessituasjoner. Tenk på det som et drivstofftilsetningsstoff for den suppede “morsomme bilen” lanseringen av menneskelig overlevelsesinstinkt når de blir konfrontert med livstruende fysisk fare eller terror. Og det er ingenting som det på jorden.


Vitenskap om adrenokrom

Mens mye av de kliniske testene og konklusjonene fra publisert forskning rundt adrenokrom, også kjent som “Pink Adrenaline”, eller oksidert adrenalin, har blitt skjult for offentligheten, ligger en rekke publiserte studier som kvantifiserer stoffets grunnleggende egenskaper og evner. offentlig domene. Svært raskt oppdaget forskere kraften til adrenokrom til å skru klokken tilbake for å gjenopprette ungdommelig funksjon i menneskekroppen, spesielt nervesystemet og kjertelfunksjoner som bestemmer hastigheten på aldringsprosessen. I gjentatt vitenskapelig studie har adrenokrom vist seg å være en virtuell kilde for ungdom for optimalisering og vedlikehold av menneskelig vev mot utbruddet av aldring.

The Miracle of the Rabbit’s Ear

I en bemerket belgisk studie  publisert i 1946, var klinikere i stand til å bruke en perfusjon av vandig adrenokrom for å bringe et forsettfrostet kaninør tilbake til livet med bare noen få eksponeringer, slik at leger kunne gjenopprette vaskularitet og nervestimuleringsrespons på tidligere nekrotisert vev. Etter å ha gjort kaninørene nerveskadet og dødd med vilje fire uker før eksperimentering, beviste legene en hypotese om at anvendelsen av oksidert adrenalin eller adrenokrom hadde kapasitet til å gjenopprette nervesvaret mot stimulans i kaninens skadede hud. Funnene ansporet praksis for å anvende subkutan adrenalin på snittsteder for kirurgiske pasienter for å fremskynde nerveregenerering og helbredelse. 

I en studie fra 1939 ble perfusjon av adrenokrom funnet å regenerere og starte et froskens hjerte på nytt, noe som førte til at dyret ble levende igjen og gjorde adrenalin / adrenalin-applikasjon hos pasienter med hjerteinfarkt standard omsorg akkurat nå.

Like deler spa-behandling og festmedisin, nyheter om adrenokroms regenerative krefter spredte seg raskt blant verdens vitenskapelige samfunn og den globale eliten, noe som utløste massiv etterspørsel etter rekreasjonsbruk av stoffet, uavhengig av utvinning, av de rike, kraftige og skandaløst velstående som fortsatt er besatt av å finne måter å forlenge levetiden og forlenge grepet om jordisk innflytelse og glede.

Adrenokrom ekstraksjon fra barn: Yngre er alltid bedre.

Som med alle andre kjertelsekresjoner og endokrine reaksjoner i menneskekroppen, reduseres konsentrasjonen, styrken og rikheten til potensialet for adrenokrom med alderen. Dessuten fører gjentatt overeksponering for adrenokromoksidert adrenalin hos voksne til skumle mentale og fysiske bivirkninger, inkludert epileptisk anfall, Parksinsonsymptomer, schizofreni og vrangforestillingspsykose.

Utøvere av massedosering av adrenokromterapi lærte raskt at barn var den beste ekstraksjonskilden for adrenokrom med høyest potens, og at juvenil adrenokrom var kjemisk balansert på måter som reduserte de forferdelige bivirkningene av den voksne versjonen. Overlegen produkt. Jo yngre jo bedre.

Men hvordan får barn til å produsere og skille ut de mest massive konsentrasjonene av adrenokrom i systemet før ekstraksjon? Svaret på det spørsmålet er et tiår langt verdensomspennende mareritt av pyskoseksuell utnyttelse som griper om planeten, drevet av adrenokrom vanvidd blant verdenseliten som alltid hektisk arbeider for å unngå herjingen ved adrenokrom tilbaketrekning.

Sexmisbruk av barn og barnoffer: Adrenokrom ritual

I en sammensmelting av psykospirituell og vitenskapelig besvergelse har den globale eliten perfeksjonert bruken av ekstrem seksuell tortur, satanisk ritualisert sodomi og voldelig voldtekt av barn i nattnære demongudsexritualer spesielt designet for å skape maksimal terror i et barns kropp, for å overbelaste deres blod med adrenokrom før ekstraksjon og forbruk i deres blodige ritual av udødelighet.

Overlevende etter disse prøvelsene har rapportert å være bundet, kneblet, voldtatt i timevis og urinert av voksne i satanistiske regalier før de ble tvunget til å være vitne til, eller i noen tilfeller til og med utføre det ritualiserte drapet på et annet rituelt barnoffer som kulminasjonen av ritualet, slik at voksne deltakere kan trekke ut blodet fra offeret for injeksjon, inntak og enda mer grafisk forbruk.

I sverget vitneforklaring beskrev Paul Bonacci, en tenåring bosatt i Nebraskas berømte Boys Town-hjem for hjemløse og urolige barn å bli bortført, fløyet fra Omahas Offutt Air Force Base til Andrews AFB i Washington, og tvunget til å delta i lignende kjønnsritualer og orgier. i Washington DC som et påstått offer for Franklin-barneprostitusjonsringen ved et uhell avslørt av sammenbruddet av et Nebraska-sparing og -lån på 1980-tallet og framstod offentlig som Washington “Call Boy” -skandalen i Reagan White House. Riktig kalt av Washington Post, “Bomberskallen som ikke eksploderte.”

I sitt vitnesbyrd ga Bonacci nøyaktig beskrivelse av tunnelsystemer og diplomatiske boliger i Potomac-korridoren som han ikke hadde noen evne til å vite eller beskrive uten å ha vært der. Bonacci beskrev rituelle sexpartier med eliten fra begge amerikanske politiske partier, inkludert George HW Bush, der han ble sodomisert i flere timer av dusinvis av voksne menn under påvirkning av narkotika, og tvunget til å ha sex med andre tenåringsgutter og jenter før han ble tvunget i minst ett scenario til å drepe en annen gutt som kulminasjon av ritualet, til glede for de samlete deltakerne.

Bonacci besto flere løgnedetektor-tester som en del av en etterforskning som til slutt ble stoppet og støtt av FBI.

Adrenokrome narkomane eldes ikke bra, og de vil gjøre noe for deres løsning

Oppsummert, mens deler av publikum sannsynligvis vil fortsette å kjempe med de fulle konnotasjonene til en verdenslucifersk pedofilkult dedikert til den ritualiserte vanhelligelsen av barndomsskyld for både åndelig og kjemisk empowerment, kommer sannhetens skilt frem hver dag på måter som gjør det logisk konklusjoner vanskeligere og vanskeligere å unngå.

Jeffrey Epsteins rolle som anskaffer, fixer og arrangør av det nordamerikanske kapittelet i denne okkultiske sexmagikkpraksisen, er i ferd med å avsløre den fulle sannheten om de mektigste, mest synlige, vellykkede og mest velstående i de øverste sjiktene til verdenseliten, inkludert Bill og Hillary Clinton, Huma Abedin og Anthony Weiner, Chelsea Clinton, Kevin Spacey, Jim Carrey, og en liste over Hollywood og politiske movers som er for ekspansive for publisering.

Jake Tappers nylige kryptiske tweet-respons på forslag til den kommende Epstein-implosjonen burde være mer enn nok til å utløse nysgjerrigheten som er nødvendig for å starte din egen reise inn i den mørke og lidenskapelige sannheten i verden som mange av oss har kjent i flere tiår, og har prøvd å fortelle resten av dere nesten like lenge.

“Evergreen.” Hillary Clintons hemmelige tjenestekodenavn.

Jake er enten dosert med dobbeltklikk på selvmordsforebygging, eller han vet at så mange av oss gjør at korthuset er i ferd med å kollapse på måter som vil eliminere langvarige trusler mot mennesker som er villige til å endelig rapportere og vitne om sannheten.

Ta den røde pillen.

MERKERADRENOKROMADRENOKROM EKSTRAKSJONALEISTER CROWLEYBILL OG HILLARY CLINTONFRYKT HØSTINGJEFFREY EPSTIENLUCIFERIAN PEDOPHILIALUCIFERIANISMEPEDOPHILE ISLANDRITUALISERT SEXMISBRUKSEX MAGICKForrige artikkel

Shad Olson Show, 19. juli 2019

Neste artikkel

Evergreen: Tapper’s Cryptic Tweet Tips Destruction for …

0AKSJER

RELATERTE ARTIKLER MER FRA FORFATTER

Legg igjen en kommentar