En av riksavis blekkene i sitt ess. https://www.dagbladet.no/

SE MERPolitiet har stanset flere fester– Som en åtteåringSlår alarm: – Betydelig smittefareSVERIGE:Stoppet fest med 150 personerBrutalt«Exit»-klipp«Exit»-menn fravirkelighetenom fortidaDISK-DRAMA:Fikk medholdSE NÅ: Derfor ble han disketLes Pluss i 3 mnd for 1 krDukket opp i «Exit»ForbløfferNytt bilde!Er utro på TVProfessor:Mest effektivtmot knevondt690 nye smittede siste døgnSE NÅ:Vekker oppsikt i målområdetVil utestenge EminemSmitterekord på RomerikeSlik sluttet Lenepå antidepressivaEurovision-ekspert:- Stor tabbe– Hele slekta vissteom hemmelighetenALVORLIG HENDELSE I WALES:Jente (16) dødeKypros ønsker velkommenMENINGERPolitisk grisespillGår til sakSkulle ikkegjort detteNy studie ompenislengdeoverraskerPå innsida av«Exit»-eiendommeneFortsatt svarte skjermerOpptur– Ble satt utTar corona-grepUnik rapport fra helvete– Går mot full nedstengingBekymretStrammer inn– Urovekkende hastighet– Ikke brafor sportenSUV: Bruktkuppeneunder 200.000Røper hotell-dramaSkrek til dommeren: – UrettferdigMENINGERAvgjørende for ISSE NÅ:Utrolig Klæbo-rykkTom Cruise-videobekymrerGodteri-nyheter:- Skikkelig vellykket!Minst 20 drept av bilbombeFRATATT AKKREDITERING:- Advart en rekke gangerFærre blir tattAUSTRALIA:Tenåring døde etter manetstikkMENINGERDugnaden er avblåstOverlege: Grepene somforebygger psoriasisPris og rekkevidde:Soleklart bestHar sex: – Føltemeg lurtMENINGERI kveld går diskusjonen– Ser ut som en kasteballVurderer å justere skoletiltakNB: SPOILER:Heftige scener: – Viktig å viseIdrettsprofil dømtBer alle oppdatere: – Svært alvorligSkaper splidi SverigeKjæresten omskistjerna:- MisforståttJohan (28) vethan skal døAvslør idiotene på jobbenGodt alternativtil svindyr BurgundTror ikkesine egne øyneSmitterekordpå RomerikeGår mot fullned­stengingi UllensakerEn nasjonalkollapsFratattVM-akkrediteringen– ForferdeligFrokostenesom hjelpermot magefettet– Intimbarberingskaper problemerHar fåttpåvist diagnose«Nå prøver hanå ligge med meg»BjørgenbekymretRystet overNRK-innslag:- UsmakeligAlvorlig tilstandmistolkes som stressTar knallhardtoppgjør med svenskeneDetaljene: ViggoKristiansensfengselslivGjør comeback– Var fadermeg på tideRapport: Trumpseks-lege drakk på jobbTrump-medarbeiderarrestertNy «Exit»-sesong:- Mer fucked up!Test av skisko:- Suveren favoritt!– For en hyklerHylles: – Hetesti verdenSvensk tv-stjerne er død– Steng allebutikkerSuper sex medereksjonsproblemerVinslipp: Sikredeg de beste– Vondtå se påReagerer påBolsjunov– Grusomt dårligRisikerer 50-doblinginnen 17. maiRystet Stöckltok grepAdvarer:- Mye lidelse– Rasende av«Exit»-historieneMENINGERFenomenet «Sylvi»,folkets kvinneSmittemysteriumløst i Storbritannia– VirkeligbefriendeMENINGEREn syk mannskutt av politiet– Har ikkegjort jobben sinVenter sittandre barnDeler gladnyhetPrinsessene ivaksine-trøbbelSå lenge erdu fruktbarEr det ekte?Kolesterol-fellenedu må unngåForbannet ettersmørebom: – IdiotMeghan ut motkongefamilienTeknologi-våpenhjalp JohaugBodø: Alle smittetav Sør-Afrika-virusAvslører hemmelig drama– Wow!Hellstrøm-pizza:- Klar vinner– Gå, løpeller sykleKrF-topp droppetmøte: – UakseptabeltInnrømmer feili bestselgerKongelige eksperter:- Skaper furoreKrever at«Eurovison»-låta fjernesTre grep forebyggerhjerneslagBrutal derby-statistikk:24-2 i målforskjellSkal gjennomgåskoletiltakeneNekter å givaksinesvar– ØdeladrømmeneTi vinkupp under 120,-Ny artrosebehandlinghjalp Ragnar (83)Hysterisk skivideo:- Tisser på megEmil (18) vraket Özil- nå vender han hjemRiiber imponertei hoppbakken -kjemper om gullSett av femmillionerFem øvelser forsterkere overkroppFotballfrue: – Kunnevalgt et luksusliv– Flau over åvære fra MoldeInderligrørende om skamOverlegens oppskrift:Vekttap uten treningStor test: Denbeste vinterhybridenArkeologene måperetter Pompeii-funnInnser tabben: – ShitRedningen motsprukne føtterDe beste norskeeplesiderneUvanlig ærligoppgjør med SverigeVarsler nyetiltak til ukaDe ti bestehvite under 150,-– Klintemed alleNorges mest beryktede legerDerfor gratulerteikke Vedum ErnaDette sier hun om«Farmen»-framtidaSer leoparden -så kommer løven– Tid for mer åpenhetom likvideringeneNye matvarer:- Skikkeligforfriskende!Stopp VM ilikhuset!Knust etterstafettsprekkEksperter: Så lengevarer pandemienHavnet i Akerselvaetter heroinskuddTror ikkesine egne øyneTar hodeti et jafsSlik forhandlerdu høyere lønnAvslører sannhetenom kranglingaStudie: Overraskendeom ereksjonsvanskerAvlyser drømmebryllupet:Røper ny planRøsker den avUtrolige tilfeldigheter:- Hvordan er det mulig?Overlege: Effektivbehandling mot detteDisse tjente mestunder pandemienPlutseligkommer togetCorona: Forskeretrues og hetses– Jeg trengervirkelig hjelp!Millioner harsett slåsskampenAvslører ekte«Exit»-hevnhistorier«Stonewalling»:Psykologenes rådmot tausheten

Legg igjen en kommentar