Situasjonsoppdatering, 4. mars – Svarte ledere tør å fortelle sannheten om vaksineavfolkning GENOCIDE

Torsdag 4. mars 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: svarte , komedie , konspirasjon , avfolking , utryddelse , ytringsfrihet , folkemord , religion , sannhet , vaksinekrig , vaksiner , hvite

Situasjonsoppdatering, 4. mars – Svarte ledere tør å fortelle sannheten om vaksineavfolkning GENOCIDE

Torsdag 4. mars 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: svarte , komedie , konspirasjon , avfolking , utryddelse , ytringsfrihet , folkemord , religion , sannhet , vaksinekrig , vaksiner , hvite
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL3.230VISNINGER

Bilde: Situasjonsoppdatering, 4. mars - Svarte ledere tør å fortelle sannheten om vaksineavfolkning GENOCIDE

Natural News ) Mens dumme, hjernevaskede hvite liberale står i kø for å bli vaksinert med en dødelig covid vax “kill switch” -injeksjon, slår svarte ledere alarm om vaksinemordmordet for å utrydde svarte.

Tenk på det: Hvite kristne ledere ber flokkerne sine om å skynde seg og bli vaksinert (og drept, i mange tilfeller) og hevder at overskriving av din RNA-syntese på en eller annen måte er gudfryktig … mens mange svarte religiøse ledere advarer medlemmene sine om å fjerne vaksinen folkemordsagenda som spesielt prioriterer svarte for masseutryddelse.

Kan det være at svarte religiøse ledere er nærmere Gud enn de hjernevaskede hvite kristne utsalgene som jobber for Satan?

Ser sånn ut. Det kan også være at svarte ledere er klar over krigen mot svarte som har blitt ført i generasjoner av abortindustrien, kreftindustrien, vaksiner tilsatt infertilitetskjemikalier og til og med kommunale vannsystemer som er konstruert av myndighetene for å levere høye nivåer av blyforgiftning til svarte samfunn som Detroit.

Når svarte ledere advarer om at vaksinen er et avfolkningsvåpen som blir utplassert mot menneskeheten, bør intelligente hvite mennesker lytte og ta hensyn . Vi er alle sammen i dette, tross alt, brødre og søstre i løpet som kalles “menneskeheten.” Mens maktene vil dele oss mellom svart og hvitt, er sannheten at de vil utrydde oss alle . Og hvis vi kjemper mot hverandre i stedet for å slå oss sammen for å bekjempe den globalistiske utryddelsesagendaen, vil vi alle bli ødelagt.

Ingen får dette bedre enn svarte religiøse ledere i Amerika i dag. Og forresten, en av de mektigste stemmene om dette aktuelle emnet er ikke kristen … han er muslim.

Så ta av blinderne og lytt til sannheten i dagens sjokkerende, kjevefallende podcast som våger å diskutere dumme hvite, velinformerte svarte, fremtiden for menneskeheten og hvorfor ingen av oss er trygge når galne hvite globalister som Bill Gates har makten til å endre atmosfæren og konstruere en global hungersnød ved å blokkere solen.

I dagens podcast vil du også lære hvordan vennene mine og jeg smuglet smuglerkassettbånd av komikeren Richard Pryor blant vår lille sosiale sirkel, og lyttet til “uautorisert” sannhet, satire og komedie fra uten tvil den mest strålende komikeren som noen gang har levd (og en forkjemper for ytringsfrihet). Likevel er sensur så ekstrem i dag at selv Richard Pryor aldri ville overleve kanselleringskulturen hvis han gikk på scenen i dag.

Lytt til Richard Pryors “The Exorcist” -bit for en stygg-rundtur av rå komedie som aldri ville være tillatt hvor som helst i dag. Og det er nettopp det som gjør det så morsomt, selv i 2021.

Hør min fulle podcast i dag på Brighteon.com (hvor Richard Pryor vil bli hjertelig velkommen …)

Brighteon.com/3ae180c9-2323-47ce-a6f3-b42e700169d1

https://www.brighteon.com/embed/3ae180c9-2323-47ce-a6f3-b42e700169d1

Hør hver dags nye podcast, hvis du tør, på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar