Ole-John Saga… 03.03 2021

Dette viser at c 19 er politisk styrt og at det ikke har noe rot i reell vitenskap, med mindre man kaller korrupt vitenskap for reell vitenskap. Barn smitter ikke og de barna som blir syke av c 19 har underliggende sykdommer. Nå må for pokker folk våkne opp å kjempe for barna sine, så forbannet tafatte og feige kan da ikke folk flest være at de ofrer ungene sine for gjennomkorrupte politikere, byråkrater og legemiddelindustrien?“Barn sprer ikke corona smitte.I dette finske studiet ble 11.000 barn testet.”Og det stemmer overens med undersøkelsen WHO gjorde i februar i år som forteller at de yderst få barna som har blitt smittet av kovid 19, IKKE smitter voksne:http://tt.omni.se/allt-tydligare-att-barn…/a/qLz79z…“Forsker på immunologi og virologi ved Instituttet for biomedisin ved Århus universitet, Christian Kanstrup Holm sier i et intervju med TV2ØstJylland (se fra 11:20):«Vi vet faktisk veldig lite om akkurat hvordan koronaviruset sprer seg i samfunnet. Men akkurat rundt skolene vet vi faktisk mye. Jeg har en rapport her, som det ikke er tid til å lese gjennom her. Men den samler alle studiene som er gjort i verden og prøver å finne ut hva som er opp og ned i dette.Konklusjonene i disse studiene er egentlig litt av noen vekkere: Elevene på skolen smitter ikke hverandre. Og de smitter faktisk ikke lærerne sine heller. Faktisk er barn i skolealder utrolig dårlige til å overføre smitte.»Intervjueren: ′′ Så det finnes rett og slett ingen bevis eller, det finnes ingen bevis for at å stenge en skole selv hindrer virus i å spre seg – hvorfor gjør du det?»Holm: – ′′ Ja, jeg vil faktisk gå lenger enn det, det finnes faktisk bevis for å si at det IKKE nytter. Så bevisbyrden er rimelig klar. Det nytter ikke å legge ned skoler, det er tydeligvis ikke der barn smitter, så hvorfor gjør man det? Vel, jeg synes du bør spørre politikerne. Jeg antar de har lest de samme rapportene jeg har, ellers har de sovet i klassen. Å legge ned skoler vil ikke påvirke smitten.» (…) ′′ Jeg forstår ikke hvorfor vi våger å gamble med unge menneskers psykiske helse.»Vi kontaktet Christian Kanstrup Holm og spurte ham hvilken rapport han viste til i intervjuet. Han svarte raskt, sjøl om det var seint på kvelden, og viste til denne rapporten fra Australia:” https://steigan.no/…/elevene-pa-skolene-er-ikke…/https://www.dhhs.vic.gov.au/…/Report-summary-COVID-19…DAGBLADET.NOÅpen for å gi barn vaksine

Åpen for å gi barn vaksine

Direktør Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet sier til Dagbladet at det ikke er usannsynlig at man etter hvert vil vaksinere barn i Norge mot covid-19.

VAKSINE: Det er ikke helt usannsynlig at man etter hvert vil vaksinere barn i Norge mot covid-19, sier Camilla Stoltenberg i FHI. Foto: Berit Roald / NTB
VAKSINE: Det er ikke helt usannsynlig at man etter hvert vil vaksinere barn i Norge mot covid-19, sier Camilla Stoltenberg i FHI. Foto: Berit Roald / NTB

Frode AndresenPublisert onsdag 03. mars 2021 – 07:40CORONA INorgeVerdenpåvist smittet72 200+499mutantsmittet1 630døde623SE MER

Tallene til Statistisk sentralbyrå viser at det bor over én million barn og unge under 18 år i Norge, noe som utgjør omkring 20 prosent av befolkningen. Direktør Camilla Stoltenberg sier til Dagbladet at det ikke er usannsynlig at man vil vaksinere barn mot covid-19 i Norge etter hvert.

– Hva skal til for at man iverksetter vaksinering av barn mot covid-19 i Norge?

– Det er vanskelig å svare på fordi det ikke er noen vaksiner som er godkjent for barn, men det er ikke usannsynlig at det vil kunne komme etter hvert. Barn har som kjent veldig liten risiko for alvorlig sykdom, sier Stoltenberg til Dagbladet og fortsetter:

– Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta. Det er ikke noe poeng for oss å vurdere vaksiner for barn så lenge det ikke fins. Vaksiner mot covid-19 har ikke blitt testet ut på barn hittil, så de må først testes ut, og så får vi se hva disse undersøkelsene viser. Vi vil selvfølgelig vurdere kunnskap om vaksiner til barn løpende, etter hvert som det kommer.https://omny.fm/shows/rett-paa/n-skal-oslo-f-mest-spinnvilt-p-smk/embed

https://omny.fm/shows/rett-paa/n-skal-oslo-f-mest-spinnvilt-p-smk/embed

Vaksinene

Hittil har legemiddelselskapene AstraZeneca, Pfizer og Moderna sine vaksinekandidater blitt godkjent til bruk mot covid-19 i Norge. Disse vaksinene har i all hovedsak blitt testet på personer over 18 år.

I mange land utgjør barn og unge under 18 år en betydelig andel av befolkningen. Samtidig vet vi at det er personer som er over 18 år som enten ikke vil, eller ikke kan, ta en vaksine mot covid-19. Dermed vil det etter hvert bli reist spørsmål om man også skal vaksinere yngre aldersgrupper for å sikre tilstrekkelig immunitet i befolkningen.

På den andre siden vet man at det er de aller eldste som har betydelig risiko for å dø av covid-19, samtidig som barn og unge sjeldent blir veldig syke som følge av covid-19-infeksjon. Smitteverndirektør Geir Bukholm sier til Dagbladet at vi må komme tilbake til spørsmålet om hvorvidt barn og unge under 18 år skal vaksineres mot covid-19 i Norge.

– Det må vi komme tilbake til. Det pågår studier i regi av vaksineprodusentene for å vurdere hvilken effekt disse vaksinene har på barn. Det andre vi må vurdere, er langtidseffekter av gjennomgått infeksjon hos barn, og så må vi vurdere disse tingene opp mot hverandre, samtidig som dette må ses i sammenheng med smittesituasjonen, sier Bukholm til Dagbladet.Dette er vaksinestrategienVolume 90% VAKSINERING: Helse- og omsorgsminister Bent Høie forteller hvordan vaksineringen vil foregå. Reporter: Steinar Suvatne. Video: Christian Roth Christensen.

https://www.dagbladet.no/nyheter/apen-for-a-gi-barn-vaksine/73477136?fbclid=IwAR06HDDnUOkMl9ECPGdFIPfFzxECG98lx2dIKRCK9G1ozyeOYybREg_kC_I&jwsource=cl

Vaksine for unge

For omkring en måned siden utvidet Folkehelseinstituttet sine anbefalinger for Pfizer-vaksinen, noe som innebærer at også 16- og 17-åringer i risikogruppene kan tilbys vaksinen. Utvidelsen gjelder en veldig begrenset gruppe.

«For barn og unge er risiko for alvorlig forløp av covid-19 lav, selv ved kronisk underliggende sykdom. Det åpnes likevel for vaksinasjon av ungdom med høy risiko for alvorlig sykdom. Disse kan da tilbys BioNTech-Pfizer-vaksinen som er godkjent fra 16 år», skriver Folkehelseinstituttet på sine hjemmesider og fortsetter:

«Dette er først og fremst ungdommer som har alvorlige og komplekse nevrologiske sykdommer eller medfødte syndromer, men også sykdommer og tilstander med særlig høy risiko kan vurderes individuelt jf. Norsk barnelegeforenings liste».FHI: Hemmer smitte betydelig

STATUS VAKSINASJONFULL OVERSIKT

344 669 (6.4%)i Norge har fått dose nr 1166 322 (3.10%)i Norge er fullvaksinertKilde: FHI (FHI oppdaterer tallene sine ca kl 13 hverdager, og viser da gårsdagens tall)

Legg igjen en kommentar