Litt oppfriskning fra Norsk politikk siden beg 2000 tallet.

Jeg prøver meg med et politisk innlegg her i gruppa og stiller følgende spørsmål:Har noen her gått inn og sett hva den siste Stoltenbergregjeringa fikk gjennomført spesiellt fra årene 2008 til han gikk av. Da tenker jeg spesielt på hva Jonas G Støre var med på da han var minister for diverse departementer i samme tiden.Det er bare å gå inn på Regjeringen.noMan kan og ta for seg Kjell M Bondevik.Klarer man å finne sammenhengen med det som skjer idag så ser man. Vi hadde etter krigen folk som ble dømt for mindre enn hva de har stått for.Min anbefaling i så fall vil være å lukke øya for hva norsk media har skrevet om disse saker.Hva vi ser i dag er at bla Erna følger opp. Folket har blitt lurt opp i stry helt siden 30 tallet.

Legg igjen en kommentar