Den anti-menneskelige agendaen til NWO akselerert av operasjon Coronavirus

 2. mars 2021Av Makia Freeman

I OVERSIKT …

  • HISTORIEN:COVID-svindelbegrensninger, mens frihetsnektende og livsødeleggende, er en indikasjon på en dypere agenda.
  • VIRKNINGENE:Alle de avhumaniserende aspektene ved plandemien og den nye verdensordenen er reflekterende av den antimenneskelige agendaen, som har fått fart når den prøver å endre menneskehetens essens – for alltid.
karbon

COVID har akselerert det, men det har alltid vært der: Lær mer om den distinkte og ubestridelige anti-menneskelige agendaen bak NWO.

Den anti-menneskelige agendaen

som understøtter NWO (New World Order) beveger seg skarpt til syne med tilkomsten av COVID-svindelen (Operasjon Coronavirus) og dens eksperimentelle nano-infuserte mRNA-verktøy for ødeleggelse de kaller “vaksiner”. Under alt kaoset er en kaldt beregnet og avslappende plan som er en fullstendig anti-menneskelig agenda . Jeg har hentydet til denne agendaen tidligere i mine tidligere artikler, for eksempel i artikkelserien min “Everything is Fake” i 2015 og i artikkelen i 2016 “The Synthetic Agenda: The Distorted Heart of the New World Order”der jeg skisserer det samme grunnleggende konseptet, nemlig at vår tilstand av væren og den naturlige verden blir angrepet og overgått av en falsk syntetisk versjon av virkeligheten som søker å overhale og erstatte den. COVID har satt denne anti-menneskelige agendaen skarpt i fokus. Hattetips til David Icke for hans ferske video om dette temaet.

Bill Gates: Leading the Charge

Bill Gates har ikke bare blitt den fullstendige NWO-frontfiguren, men har også blitt en skurk med tegneserilignende proporsjoner, med fingeren i tilsynelatende hver eneste kake. Gates investerer enten i, finansierer eller kontrollerer direkte GMO-avlinger, GMO-dyr (f.eks. Mygg), syntetisk mat, eugenikkdrevet forskning på fruktbarhet (f.eks. Testikler som knuser prevensjonsmidler), chemtrails / geo-engineering, vaksiner, media, menneskeskapt propaganda for klimaendringer, pandemisimuleringer (dvs. pandemiplanlegging og orkestrering), organisasjoner som modellerer pandemier som The Imperial College og IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation), store internasjonale helseorganisasjoner som WHO, GAVI og CEPI, og mye mye mer – samtidig som man kjøper opp mer jordbruksarealer i USA enn noen annen enkeltperson. Gates ‘siste sprø idé er å kombinere GM-mygg og vaksiner for å produsere flygende sprøyter – genetisk modifiserte mygg som vil injisere deg. Hans hykleri er svimlende når du tenker på hvordan han flyr rundt i verden i private jetfly mens han foreleser mennesker på deres karbonavtrykk, akkurat som mange andre NWO-sammensvorne gjør. Gates hadde til og med dristighetennylig for å vise frem sin kjærlighet til biffburgere mens han fortalte alle at de snart må spise syntetisk, lab-laget kjøtt. I mellomtiden, hva tror du Gates kommer til å gjøre med alt det jordbruksmarket?

Alle disse tingene som Gates berører er involvert, på en eller annen måte, med erstatning av den virkelige med den falske. I stedet for ekte mat promoterer han falsk mat. I stedet for ekte helse fremmer han falsk helse eller enklere sykdom. I stedet for ekte informasjon, fremmer han falsk informasjon eller enklere propaganda. I stedet for ekte vitenskap fremmer han den falske vitenskapen om AGW (menneskeskapt global oppvarming) eller menneskeskapte klimaendringer . I stedet for livsbekreftende forskning om forbedring av fruktbarheten, fremmer han livødeleggende forskning for å øke infertilitet.

The Anti-Human Agenda: Demonization of Carbon

En talende refleksjon av den antimenneskelige agendaen kan sees i den uopphørlige demoniseringen av karbon. Menneskeheten er en karbonbasert livsform. Datamaskiner kalles ofte silisiumbaserte livsformer. Jeg har til og med sett kamper mellom mann og maskin sjakk innrammet som “karbon mot silisium” -turneringer. Karbon er sentralt i vår identitet, men det blir målrettet og ødelagt. Hvorfor? Artikkelen FNs Anti-Human Push To De-Carbonize The World diskuterer hvordan de som driver kultklimaendringskulten (og presser den uvitenskapelige ideen om AGW ) demoniserer alt karbon – ikke bare karbondioksid eller CO2 – ved å målrette all “karbonforurensning” og presser på for en verden der ingen slik karbonforurensning eksisterer. Artikkelen rapporterer om FN-sjef Antonio Guterres og hans nye frase:

”Lederen for De forente nasjoner ber land om å avslutte det han kaller en krig mot naturen og i stedet omfavne en fremtid uten karbonforurensning som utløser global oppvarming. Som et ekstremt år for orkaner, skogbranner og hetebølger slutter, utfordret FNs sjef verdensledere til å gjøre 2021 til året som menneskeheten avslutter sin “krig mot naturen” og forplikter seg til en fremtid fri for planetoppvarmende karbon forurensing.”

Technocracy.news redaktør Patrick Wood kom med følgende kloge kommentar:

“FNs irrasjonelle krig mot karbon er en krig mot menneskeheten i seg selv. Imidlertid, hvis avfolking er det endelige målet, er det veldig fornuftig fordi menneskekroppen er 12% karbon. Karbonsyklusen i matproduksjon og menneskelig ernæring krever CO2, og i høyeste grad. ”

Det er absurd å erklære krig mot et element i det periodiske bordet, spesielt en som er rikelig og essensiell som karbon, med mindre sett fra perspektivet til den antimenneskelige agendaen. Karbondioksid er langt fra å være en fiende; det er viktig for hele plantelivet (det tilsvarer oksygen), og jo mer CO2 vi har, jo grønnere blir planeten, noe som gir flere fordeler for oss. Det er mange forskere som sprer denne informasjonen, for eksempel Dr. William Happer, professor i fysikk ved Princeton University. Happer har avslørt argumentene til klimaendringsalarmistene – “karbonkulten” som han kaller dem. Vi må ØKE CO2-nivået på planeten og ikke redusere det. Forklarer Happerhvorfor karbonforurensning er den viktigste myten som ligger til grunn for alarmistenes argumenter. Data fra millioner av år viser at klimaet alltid har endret seg (enten oppvarming eller avkjøling). Jo mer CO2 du sprøyter inn i et lukket område med planter (f.eks. Et drivhus), jo mer vokser plantene. Planter elsker CO2 og trives med det; ettersom befolkningen vokser, øker CO2, og genererer en grønnere planet og mer mat. Det er et fantastisk og bærekraftig system hvis vi bare lar det være i stedet for å tukle med det.

Solen blir også demonisert

Det er ikke bare karbon som blir målrettet mot; andre aspekter av den naturlige verden, som solen selv, blir også demonisert. Ja, overdreven eksponering for solstrålene kan være skadelig, spesielt i tropiske områder, men en bevisst frykt for solen blir fremkalt av mennesker. Solen får skylden for å forårsake kreft og global oppvarming. En av Gates ‘sprø geoingeniøreksperimenter involverte forsøk på å blokkere solstrålene. Sannheten er at menneskelig hud gjør sollys til vitamin D via syntese fra kolesterol . Ikke tilfeldig har kolesterol, til tross for at det er et viktig fettstoffer i menneskekroppen, også blitt demonisert i flere tiår. Jeg dekket den vanvittige propagandaen mot kolesterol i denne artikkelen fra 2015 Plastic Oils vs. Saturated Fats: Busting the Propagandader jeg påpekte at det er et fettmolekyl syntetisert av alle dyr fordi det er en avgjørende strukturell komponent i cellene våre. Kolesterol hjelper med luftveis- og gastrointestinale problemer, skaper vitamin D og er en del av legemekanismen i kroppen vår. Fordi noen av oss blir lurt til å frykte solen, oppfordres vi til å bruke kreftfremkallende kjemikalier (solkrem) på huden vår; fordi noen av oss blir lurt til å frykte kolesterol, oppfordres vi til å bruke giftige statiner; Uansett er resultatet det samme: sykdom, smerte og til og med for tidlig død som stammer fra å snu ryggen til den virkelige og omfavne den falske.

Transhumanisme

Denne anti-menneskelige agendaen søker å forandre menneskekroppen fra innsiden og ut. Det er drivkraften bak transhumanisme , sammensmelting av menneske med maskin for å gjøre Human 2.0 , til et påstått forbedret overmenneske med spesielle evner, men egentlig til et subhuman som er blitt avskåret fra sin naturlige kraft. En vitenskapelig studie fra 2015 fant karbonnanorør (små rør målt i nanometer) i lungene til hver eneste person som ble testet. Disse nanorørene kan lett brukes som biosensorer, som sporer deg fra innsiden. En vitenskapelig studie fra 2017 med tittelen “New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination”fant ut at vaksiner allerede var svært forurenset (eller mettet) med nanopartikler. Så er det alle partiklene som har regnet ned på grunn av chemtrail-sprøyting i flere tiår nå, som helt sikkert har kommet inn i lungene til mange om ikke nesten alle mennesker på jorden. Det ser ut til at menneskeheten allerede er infiltrert i noen grad. Er disse nanorør, nanosensorer og nanopartikler ikke bare i oss, men i alt biologisk liv? Og det bringer oss til genredigerende, DNA-ledende COVID ‘vaksiner’ som ikke er vaksiner …

COVID: En akselerasjon av den anti-menneskelige agendaen

Det er virkelig ganske forbløffende å være vitne til hvor mange måter COVID-svindelen har avansert avhumaniseringen av verden. Eksperimentell mRNA COVID-ikke-vaksiner slår til i hjertet av den anti-menneskelige agendaen, transformerer genene våre og manipulerer vårt DNA, blåkopi av vår menneskehet. Lockdowns er antimenneskelige, fordi de forhindrer oss i å være i vår menneskelighet ved å berøre, sosialisere, blande og samhandle. Mistenkelige hjernetilgang COVID-tester kan også påvirke menneskeheten vår, få tilgang til vår sensitive cribriform-plate som fører til hjernen. Masker er en del av den avhumaniserende COVID-kulten og ritualetved å frata kroppen og hjernen vår av essensielle nivåer av livgivende oksygen, fjerne vår individualitet, ødelegge det frie og unike uttrykket, få oss til å se robotete ut og så mye mer. Det er så mye av den antimenneskelige agendaen i Operasjon Coronavirus, enten det er de dehumaniserende sidene ved masker, sosial distansering, berøringsfrie interaksjoner dekket av plast, tvungen karantene på din bekostning eller det å bli forbudt å være sammen med eldste når de dør.

COVID-bandøvelse

COVIDs anti-menneskelige agenda: skolebarn tvunget til å dekke i plast for musikkbandøvelse. Hvor absolutt nedverdigende og absurd det hele er!

Hvorfor ville de gjøre det?

På dette punktet er det logisk å spørre: hvorfor i helvete ville NWO-sammensvorne gjøre alt dette når de også lider? Hvorfor ville de ødelegge sin egen helse, gi seg selv forfalsket mat (eller “fusk”), svekke sin egen fruktbarhet og forgifte sin egen luft? Det beste svaret på dette spørsmålet er gitt av David Icke og andre, og det er ganske enkelt dette: den indre kjernen i NWO er ikke helt menneskelig , så all ødeleggelse av verden påvirker ikke dem på samme måte som det påvirker oss. Dette perspektivet gir også tilslutning til teorien om at, i ferd med å bli gjort mer falske og syntetisk, er Jorden blir terraformedfor å gjøre det mer frekvenskamp for hvilken styrke som ligger bak dette, og mindre livsstøttende for menneskeheten. Icke forklarer det i den ovennevnte videoen ved å sammenligne hva som skjer på jorden med filmen Avatar, der det lokale blåhudede Navi-folket ble invadert, og metoden for invasjon var for de invaderende menneskene (menneskene) å bebo Navi-kropper ( kjent som avatarer) for å bli venner med og bli akseptert av lokalbefolkningen, før du bruker fotfeste for å ødelegge dem:

“En ikke-menneskelig styrke, med en ytre tilsynelatende menneskelig form, har infiltrert det menneskelige samfunnet, har kapret maktposisjonene og beslutningsprosesser, og er i sluttspillet med å ta over det helt menneskelige samfunnet, og gjøre mennesker bokstavelig talt til sin AI -tilknyttet, AI-oppfatning ga slaver på en skala [hvor] ordet slave ikke er nok til å beskrive det. ”

Jeg har gitt litt bakgrunn for å forstå denne ikke-menneskelige kraften , som folk har kalt Archons, Djinn og mer, i denne 2-delte serien her og her . Det er nok å si at roten til den anti-menneskelige agendaen er denne anti-menneskelige kraften, og denne kraften har ingen kreativ gnist eller egen vilje, men som en parasitt bare kan feste seg til den eksisterende kreative energien til andre organismer, så kapre dem. Hvis denne styrken kunne ha gått inn og tatt over, ville den allerede ha gjort dette. Det må lure oss og kapre oppmerksomheten vår, og krever dermed vårt samarbeid og bekjennelse på et eller annet nivå – og det er nøyaktig nøkkelen til å beseire det.

Konklusjon: Gjenkjenne agendaen

Sjamaner og åndelige ledere fra forskjellige kulturer over hele verden gjennom tidene har snakket om denne kraften med forskjellige ord og symbolisert på forskjellige måter, men det er den samme kraften. COVID-plandemien har utvilsomt ført denne anti-menneskelige agendaen frem i raskt tempo. Vi må gjenkjenne elementene som spilles her og det større bildet. Dukkeforestillinger og distraksjoner som venstre mot høyre, mordervirus eller påstått forestående massearrestasjoner av pedofiler forsvinner til glemsel når man vurderer den fryktelige livsnektende dehumaniseringen som svindelen har akselerert. Den antimenneskelige agendaen er kjernen i NWO. Det som betyr mest er at vi kan se det og gjøre alt i vår makt for å forsvare og opprettholde vår grunnleggende menneskelighet.

*****

Makia Freeman er redaktør for alternative medier / uavhengig nyhetsside  The Freedom Articles , forfatter av boken Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions og seniorforsker ved ToolsForFreedom.com . Makia er på  Steemit og Parler .

Kilder:

* https: //thefreedomarticles.com/everything-is-fake-top-40-part-1/

* https: //thefreedomarticles.com/everything-is-fake-top-40-part-2/

* https: //thefreedomarticles.com/everything-is-fake-top-40-part-3/

* https: //thefreedomarticles.com/everything-is-fake-top-40-part-4/

* https: //thefreedomarticles.com/synthetic-agenda-heart-new-world-order/

* https: //www.bitchute.com/video/uag0CZYbpBnK/

* https: //www.cbsnews.com/news/gates-grant-to-fund-testicle-blasting-contraceptive/

* https: //greatgameindia.com/flying-syringes-bill-gates-mosquitoes-vaccines/

* https: //www.youtube.com/watch? v = bNKdlnoAqIs

* https: //thefreedomarticles.com/hijacked-environmental-movement/

* https: //www.technocracy.news/uns-anti-human-push-to-de-carbonize-the-world/

* https: //thefreedomarticles.com/scientists-refute-manmade-global-warming/

* https: //thebestschools.org/special/karoly-happer-dialogue-global-warming/happer-major-statement/

* https: //thefreedomarticles.com/plastic-oils-vs-saturated-fats/

* https: //www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396415301754

* http: //medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

* https: //thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

* https: //thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

* https: //thefreedomarticles.com/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

* https: //thefreedomarticles.com/hyper-dimensional-entities-part-1/

* https: //thefreedomarticles.com/hyper-dimensional-entities-part-2/

Legg igjen en kommentar