Ledere Fra EU Har Denne Uken Bestemt At Et Digitalt Vaksinasjonssertifikat Må Være Klart For Utrulling I Sommer

SOM FORVENTET…OG NORGE FØLGER ETTER FØR SOMMEREN!

28. Februar 2021

av Geoffrey Grider

Vel, vi fortalte deg at det skulle komme, og her er det, bestemte EU i dag at av EU-borgere trenger et digitalt vaksinasjonssertifikat, noe som selvfølgelig betyr at alle EU-borgere må motta en vaksine. Ikke bare det, de bestemte seg for at det digitale vaksinasjonsbeviset skal rulles ut i sommer. Fantastisk hvor fort det hele skjer, er det ikke?

ledere fra EU har bestemt seg denne uken for at et digitalt vaksinasjonssertifikat må være klart for utrulling innen sommeren

“Se blant hedningene, og akt, og undre deg underfullt; for jeg  vil utføre et verk i eders dager,  som  dere ikke vil tro, selv om det blir fortalt  dere .” Habakkuk 1: 5 (KJB)

Nå har du  forhåpentligvis funnet ut at uansett hva COVID gjør eller ikke blir, hvor mye lenger eller ikke sommer, tiltakene som er satt på plass rundt den er permanente.

Under dekke av kamp AIDSfugleinfluensasvineinfluensaWest Nile VirusEbolaInfluensaRasisme, COVID-19, har den  nye verdensordenen  endelig funnet sin  “vinner, vinner, kyllingmiddag” for  å iverksette tiltak for å kontrollere hele verden. Antikrists rike stiger virkelig, du ser på det skje.

MORO FAKTA:  I første verdenskrig var Tyskland leder for sentralmaktene som førte krig mot de allierte som inkluderte Amerika i 1917.

Tyskland startet andre verdenskrig i 1939 som drepte 55 millioner mennesker, inkludert 6 millioner jøder, og her i 2021 er Tyskland den bekreftede lederen for den 27-medlems-europeiske unionen som gjør seg klar til å føre en helt annen type krig. Hvis du har en King James Bible og du tror på det du leser når du åpner den, vet du nøyaktig hva som kommer videre. Det gjør jeg sikkert.

antikristens ånd feier nå over amerika verdens sluttider george floyd protesterer

EU-Koronavirus-Toppmøtet: Vaksinesertifikater Forventes Innen Sommeren

Fra DW.com : En av de mer omstridte spørsmålene EU-ledere taklet var digital vaksinepas for de som har blitt vaksinert.

Sørlige EU-stater som Hellas, Spania og Italia – alt i stor grad eller helt avhengige av turisme – mener at en slik ordning kan lette flyreiser, og hjelpe dem med å unngå en gjentakelse av  fjorårets katastrofale sommerferiesesong . Nordlige naboer har vært tilbakeholdne med å kjøpe inn blant bekymringer om diskriminering og om folk som har blitt vaksinert fortsatt kan bære viruset.

På pressekonferansen om kvelden sa den tyske forbundskansleren Angela Merkel at det var enighet om å ha sertifikatene, men ikke nøyaktig hvordan de skulle brukes.

” Alle var enige om at vi trenger et digitalt vaksinasjonssertifikat ,” sa den tyske kansleren. Hun la til at sertifikatene kunne være tilgjengelige om sommeren, da blokken trenger tre måneder for å skape et teknisk rammeverk.

Hun understreket  imidlertid at opprettelsen av sertifikatene “ikke betyr at bare de som har vaksinasjonspass har lov til å reise.”

Von der Leyen  siterte Israels arbeid med å spore og dokumentere en persons vaksinasjonshistorie på såkalte Green Passes, mens han understreket viktigheten av å opprettholde funksjonaliteten til det europeiske indre markedet.

Selv om det  foreløpig ikke er enstemmighet om hva slags kort eller kort som kan brukes og gjenkjennes på tvers av blokken, snakket von der Leyen om et minimum datasystem og sa at EU-kommisjonen jobbet for å skape en “gateway for interoperabilitet mellom nasjoner.”

Von der Leyen  sa at medlemslandene ville “måtte handle raskt” hvis programmet skulle implementeres om sommeren. Belgisk medlem av EU-parlamentet (MEP) Marc Botenga sa til DW at det å gi rett til bevegelsesfrihet basert på helsestatus kan være en “glatt skråning” for blokken.

“Det er enda mer tvilsomt så lenge folk ikke har tilgang til vaksinen,” sa han. “La oss først garantere at folk får vaksinen, og så kan vi diskutere hva slags frimerker eller kort eller hva vi vil.”Skitne Vaksiner: Menneskelige Allergier Og Systemiske Lidelser På Vei Opp På Grunn Av Ødelagte VaksinasjonerForrige InnleggPfizer-Administrerende Direktør: ‘Hvert År Må Du Få Ditt Årlige Skudd For COVID’Neste Innlegg

Relaterte Artikler

cdc tvunget av søksmål til å fjerne påstanden om at "vaksiner ikke forårsaker autisme" fra nettstedet

BIG PHARMAHELSEVESENNYHETERVAKSINER

CDC Tvunget Av Søksmål For Å Fjerne Påstand Om At ‘Vaksiner Ikke Forårsaker Autisme’ Fra Nettstedet

HAFHAF28. Februar 2021

pfizer-konsernsjef 'hvert år må du få ditt årlige skudd for covid'

BIG PHARMAKORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNIVAKSINER

Pfizer-Administrerende Direktør: ‘Hvert År Må Du Få Ditt Årlige Skudd For COVID’

HAFHAF28. Februar 2021

skitne vaksiner menneskelige allergier og systemiske lidelser økende på grunn av korrupte vaksinasjoner

HELSEVESENVAKSINER

Skitne Vaksiner: Menneskelige Allergier Og Systemiske Lidelser På Vei Opp På Grunn Av Ødelagte Vaksinasjoner

HAFHAF27. Februar 2021

pfizer som krever bankreserver, militærbaser og ambassadebygg som sikkerhet for covid 19-vaksiner

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Pfizer Krevende Bankreserver, Militærbaser Og Ambassadebygg Som Sikkerhet For COVID-19-Vaksiner

HAFHAF27. Februar 2021

Legg igjen en kommentar