Skitne Vaksiner: Menneskelige Allergier Og Systemiske Lidelser På Vei Opp På Grunn Av Ødelagte Vaksinasjoner

27. Februar 2021

av SD Wells

Vi starter denne korrupsjonen med å avdekke de 7 beste ingrediensene i vaksiner som forårsaker alvorlige allergier hos barn, og hvis du ikke gjenkjenner disse allergiene fra barn over hele USA, kan du slutte å lese denne artikkelen.

skitne vaksiner menneskelige allergier og systemiske lidelser økende på grunn av korrupte vaksinasjoner

Peanøtter.

Peanøttallergi eksisterte knapt i Amerika før vaksiner, nå er de så ekstreme for noen barn at du ikke engang kan åpne en krukke med peanøttsmør over hele rommet uten at de får kramper eller kramper. Alvorlige peanøttallergier har økt i tre tiår, sammenfallende med at CDC tredobler antall vaksiner barn får før de er 7 år.

Ikke tilfeldig.

Mange av dagens vaksiner er tilberedt i peanøttolje, og det er “ikke-avslørt” selv om allergenet fremdeles er til stede. Det er et vitenskapelig faktum .

Neste på huggeblokken: Mononatriumglutamat.

Ja, det konsentrerte saltet som forårsaker alvorlig dehydrering nesten umiddelbart, noe som fører til utålelig migrene. Mange amerikanere er alvorlig allergiske mot MSG, og vil kaste opp gjentatte ganger, har svimmelhet, hallusinasjoner, nedsatt syn og alvorlig migrene.

MSG er så konsentrert at det dreper ville griser og kan også drepe en menneskelig baby. Faktisk blir MSG et nevrotoksin når det injiseres, og brukes ofte i dagens vaksiner som konserveringsmiddel, akkurat som neste vare på bud, kvikksølv.

Kvikksølv Er Jordens Mest Dødelige Ikke-Radioaktive Tungmetall, Og INGEN BELØP Er Trygt Å Injisere I Mennesker

Kvikksølv passerer gjennom blod-hjerne-barrieren etter injeksjon (tenk alle flerdoseinfluensaskudd her) takket være hjelp fra aluminium, som også finnes i de samme vaksinene for det formålet.

Ja, det er snikende, fordi det er mange andre konserveringsmidler vaksineindustrien kan bruke i stedet for kvikksølv, men det handler om befolkningskontroll og reduksjon, ikke sikkerhet eller effekt, som de alltid hevder.

Alle mennesker er alvorlig allergiske mot timerosal (50 prosent kvikksølvinnhold) injeksjoner, og reagerer deretter. Det menneskelige immunforsvaret blir voldsomt sjokkert til handling av disse djevelske sammenblandingene som kalles vaksinasjoner.

Mange av dagens vaksiner brygges og stuves i kasein , en form for meieri. Det er som et stort satanisk ritual som er finansiert av Big Pharma og CDC.

De fleste som er laktoseintolerante, tenker ikke engang på dette når de får vaksiner, og legene og sykepleierne leser sikkert aldri vaksineinnsatsen, og forteller heller ikke pasienten at de skal. Det hele er en stor hemmelighet, og det er ingen å saksøke når barna dine blir skadet, til og med permanent.

Mange barn er allergiske mot gelatin , som er alle de ikke-kjøttdelene av dyrene de fleste amerikanere spiser, inkludert brusk, sener, øyne, føtter, huder og hover. Det hele er redusert (kokt ned) til det gelignende stoffet, og deretter brukt som godteri og som en vaksineingrediens, bare for å gjøre vaksinene enda skitnere.

Alvorlige Barndomsallergier Øker Takket Være Skitne Vaksiner

Er du allergisk mot kunstige søtningsmidler ? Gir de deg IBS, hodepine eller får du nervøsitet? De brukes i vaksiner, bør du vite.

Sorbitol brukes som et mykningsmiddel og noen ganger som et konserveringsmiddel. Det har aldri blitt utført sikkerhetstester angående injeksjon av sorbitol i muskelvevet. CDC kunne ikke bry seg mindre.

Har du eggallergi?

Vaksiner tilberedes i egg som inneholder kunstige hormoner og antibiotika gitt til hønsene for å fete dem opp for slakting. Beklager. Lurer på hvorfor alle disse barna blir kjønnsfluid? Sjekk heksekunstvaksinasjonen. Vi har ikke engang tid til å komme inn i balsamering av væske i vaksiner (formaldehyd).

Allergisk mot injeksjon av humant albumin ?

Vil du få blodoverføring fra fullstendige fremmede? Du gjør det hver gang du blir vaksinert med en jab som inneholder humant albumin.

I USA gis hepatitt B-vaksinen til et barn på fødselsdagen, og svekker ofte immunforsvaret i årene som kommer . Alle barneleger vet dette, men kan ikke si et ord eller få medisinsk lisens suspendert eller tilbakekalt.

Her er en beskrivelse fra et veldig urovekkende vaksineskadepost vi fant på et kommentartavle. Personen beskrev schizofrene symptomer neste dag etter at han fikk DTP-vaksinen, og sa at de var innlagt på sykehus og brukte et antipsykotisk middel. Gå figur.

Dagens vaksiner er veldig langt fra trygge og effektive. De er skitne og farlige. Dagens vaksiner, inkludert Covid-serien, er biologisk krigføring mot mennesker . Vokt dere!Bill Gates, Verdensbanken Og Crony Capitalism Alle Kriger Mot Indiske BønderForrige Innlegg

Relaterte Artikler

pfizer som krever bankreserver, militærbaser og ambassadebygg som sikkerhet for covid 19-vaksiner

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Pfizer Krevende Bankreserver, Militærbaser Og Ambassadebygg Som Sikkerhet For COVID-19-Vaksiner

HAFHAF27. Februar 2021

residencia de mayores “el salvador” de lagartera

KORONAVIRUSVAKSINER

Spania: Ytterligere 9 Hjemmeboende Døde Og 78 Smittet Med COVID-19 Dager Etter Mottak Av Pfizers MRNA Jab

HAFHAF27. Februar 2021

kvinner vaksinert for covid 19 kan vise symptomer på brystkreft som bivirkning

KORONAVIRUSVAKSINER

Kvinner Vaksinert For COVID-19 Mai Viser Symptomer På Brystkreft Som Bivirkning

HAFHAF26. Februar 2021

bill gates ønsker å frigjøre genetisk modifiserte mygg for å injisere vaksiner

BILL GATESGMOHELSEVESENNYHETERTYRANNIVAKSINER

Bill Gates Ønsker Å Frigjøre Genetisk Modifiserte Mygg For Å Injisere Deg Med Vaksiner

HAFHAF26. Februar 2021

Legg igjen en kommentar