Immunolog: Pfizer, Moderna Vaksiner Kan Forårsake Langvarig Kronisk Sykdom

23. Februar 2021

I ny forskning publisert i Microbiology & Infectious Diseases advarer immunolog J. Bart Classen mRNA-teknologien som brukes i Pfizer og Moderna COVID “vaksiner” kan skape “nye potensielle mekanismer” for uønskede hendelser som kan ta år å komme frem i lyset.

av Children’s Health Defense Team

immunolog pfizer, kan moderna vaksiner forårsake langvarig kronisk sykdom

Tilbake i 1999 hevdet den ledende tjenestemannen i USA, Food and Drug Administration (FDA), Dr. Peter Patriarca , at moderne fremskritt innen vaksine-teknologi raskt “overgikk forskernes evne til å forutsi potensielle vaksinerelaterte bivirkninger.” Patriarca tenkte at dette kunne føre til “en situasjon med uforutsette og uforutsigbare vaksineresultater.”

I en ny forskningsartikkel publisert i Microbiology & Infectious Diseases, uttrykker veteranimmunologen J. Bart Classen lignende bekymringer og skriver at “RNA-baserte COVID-vaksiner har potensial til å forårsake mer sykdom enn epidemien til COVID-19.”

I flere tiår har Classen publisert artikler som utforsker hvordan vaksinasjon kan gi opphav til kroniske tilstander som type 1 og type 2 diabetes – ikke med en gang, men tre eller fire år lenger nede.

I denne siste artikkelen advarer Classen om at den RNA-baserte vaksine-teknologien kan skape “nye potensielle mekanismer” for bivirkninger som kan ta år å komme frem i lyset.

Classens studie  etablerer potensialet for messenger RNA (mRNA) -vaksinene utviklet av  Pfizer  og  Moderna for  å aktivere humane proteiner for å påta seg ”patologiske konfigurasjoner” – konfigurasjoner assosiert med kroniske degenerative nevrologiske sykdommer.

Selv om hans spesifikke interesse er for  prionsykdommer  (tilstander forbundet med feilfoldede versjoner av normale proteiner), skisserer Classen også en håndfull andre mekanismer der RNA-baserte vaksiner kan gi opphav til “flere andre potensielle dødelige uønskede hendelser.”

Å sikre at pasienter  tydelig forstår  risiko – inkludert kjente risikoer så vel som  potensielle ukjente risikoer  – er en viktig komponent i  prosessen med  informert samtykke . Dette gjelder desto mer når intervensjonen er eksperimentell og mangler langsiktige sikkerhetsdata, slik tilfellet er med Pfizer- og Moderna-vaksinene mot COVID-19. FDA godkjente de to vaksinene for utbredt  nødbruk  basert på bare to måneders data om  kliniske studier .

Dessverre er det ikke uvanlig at forskernes kommunikasjon av risiko for å være  overfladisk . I oktober rapporterte forskere ved New York University og Tulane   at informasjonen som ble kommunisert til deltakere i coronavirus kliniske studier om et bekymringsfullt problem kjent som  patogen priming,  var “tilstrekkelig tilslørt” til å gjøre “tilstrekkelig pasientforståelse” av risiko “usannsynlig.”

Det ville være interessant å vite hva forskerne ville si om Classens stumme konklusjon at “Godkjenning av en vaksine, bruk av ny RNA-teknologi uten omfattende testing er ekstremt farlig.”

De som vurderer COVID-injeksjoner kan ignorere potensielle risikoer for egen risiko.UK Health Authorities: Ikke Et Eneste Tilfelle Av Influensa Oppdaget I År – Influensa Har Forsvunnet Fra JordenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

2021 02 15 influensaoppdatering 387

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGGHELSEVESENTYRANNI

UK Health Authorities: Ikke Et Eneste Tilfelle Av Influensa Oppdaget I År – Influensa Har Forsvunnet Fra Jorden

HAFHAF23. Februar 2021

rep.  Jeff Hverson for å gjøre maskemandater ulovlige

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

North Dakota House Stemmer For Å Gjøre Maskeoppdrag Ulovlige: ‘Vår Stat Er Ikke En Fengselsleir’

HAFHAF23. Februar 2021

Granada, Andalusia, Spania.  16. februar 2021. Sykepleier forbereder seg

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Bryter: Domstoler I Spania Bestiller Tvungen COVID-19-Vaksinasjon Av Uføre ​​I Sykehjem

HAFHAF23. Februar 2021

antifa i portland med kommunistiske flagg

KONTROLLKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Det Dødeligste Viruset I Verden Er KOMMUNISMEN Og Den ‘Nye Normale’ Er Modellert Etter Det Kommunistiske Kina

HAFHAF22. Februar 2021

Legg igjen en kommentar