FAKTASJEKKERE OG FAKTASJEKKING.

På grunn av alle de falske påstandene og de falske og uriktige informasjonene fra den private, IKKE folkevalgte Kongelige norske Regjering, spesielt fra Helsedepartementet og Helsedirektoratet, er vi alle nødt til å være faktasjekkere.Medietilsynet anbefaler også at vi MÅ sjekke fakta, om det er fakta eller falske informasjoner.Vi kan nemlig IKKE stole på noenting fra denne private, IKKE folkevalgte Kongelige norske Regjering, som driver organisert kriminalitet overfor det norske Folket.Det lyves over en lav sko og denne “Regjeringen” lager lover på egen hånd – uten Folkets godkjenning.Denne kriminelle organisasjonen kommer med falske påstander om en smittsom virus-pandemi som de bruker som påskudd til å terrorisere befolkningen med, og lage lockdown og økonomiske problemer, og restriksjoner på møtevirksomheter og sammenkomster. De som bryter deres selvlagde bestemmelser må betale store bøter. Denne “Regjeringen” eller MAFIAEN, kommer med selvlagde bestemmelser om at helt friske mennesker må holde avstand til andre helt friske mennesker, for ikke å smitte eller bli smittet av noe som ikke er stadfestet eller bevist eller påvist eksisterer, og som IKKE kan eksistere. Man kan IKKE få <ovid <9 eller coronavirus fra andre mennesker eller dyr, for det eksisterer IKKE. Det som kalles for coronavirus eller exosomer kan IKKE overføres fra andre mennesker eller dyr – uten at det gjøres med en “VAKSINE”, altså ved å sprøyte det direkte inn i kroppen til noen.Influensa er IKKE noe smittsomt virus, det er en elektrisk sykdom, (les Den usynlige regnbuen av Arthur Firstenberg) og coronavirus, som betyr krone, er IKKE noen ting og derfor heller IKKE noe virus. Virus eksisterer IKKE og det muterer IKKE. Hvem er det som vet hva det vil si å mutere?Dette er falske påstander fra “Regjeringen” og “helsemyndighetene”. Virus betyr gift og det er mye som kalles virus, virus på PC’n for eksempel.Løpejenta til Kongen i denne “Regjeringen”, Erna Solberg, truer med portforbud og å bruke både politiet og militæret for å gjennomføre denne terroren mot befolkningen, og det har vært gjort før også, (Alta-aksjonen, Sulitjelmaopprøret og Menstadslaget), og har laget egne midlertidige lover for dette, og unntakslover.Stortinget, dette partivalgte parlamentet, har ingenting å gjøre med hva “Regjeringen” gjør, de bare godtar det.

Legg igjen en kommentar