Climate Engineering News Q & A #8

 February 24, 2021

I forsøket på å svare på så mange spørsmål som mulig om den alvorlige problemstillingen med klimateknikk, har Geoengineering Watch besluttet å produsere en online “Climate Engineering News Q and A”. Vi vil prøve å legge ut et nytt segment hver onsdag. Vennligst sjekk dette innlegget hver uke for den siste delen.
 Spørsmål og svar om klimateknikk Nyheter:spørsmål@geoengineeringwatch.org
 Ved å sende et spørsmål til denne e-posten gir du tillatelse til at spørsmålet ditt og ditt fornavn kan leses online. Hvis du ikke vil at fornavnet ditt skal nevnes, vennligst oppgi at du ønsker å være anonym. Vi beklager at vi kanskje ikke kan svare på alle spørsmålene, selv om vi vil gjøre vårt beste for å svare på så mange som mulig.

Alt er nødvendig i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som utspiller seg på mange fronter,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en pålitelig kilde, få stemmen din hørt. Bevisstgjøringsinnsats kan utføres fra din egen hjemme-datamaskin.Danske Wigington
GeoengineeringWatch.orgClimate Engineering News Q & A, 24. februar 2021, nr. 8
(Geoengineering Watch)

Legg igjen en kommentar