Krig på Løgn i samarbeide med terrorister er også terror !

KOPIERT!

Forferdelig med terroren som rammet oss i norge 2011 ! …………………………………………………………………………………………………………………………………………Bør deles når Globalist Jonas Gahr Støre snakker om krig og terroren som rammet oss ! Føles totalt feil av Jonas Gahr Støre i PR fremstøt ved arrangert fotoseanse 8 mai 2015 sammen med gammel ærverdig krigshelt fra ww2 ! Det vil si at vi da har to ulike personer på samme bildet . En krigshelt og en motsatt sittende ved samme bord ! …………………………………………………………………………………Lurer på hva EU tilhenger Støre mener om Krigshelt Edvard Vogt ? Vogt var med etterretningsorganisasjonen XU og i Milorg og satt en periode i tysk fangenskap. …………………………………………………………………………………………………………………………………Anmeldelsene media Norge ikke snakker om. Anmeldelse der det fremgår at Edvard Vogt har anmeldt utenriksminister Jonas Gahr Støre og forsvarssjef Harald Sunde (levert2013) for krigsforbrytelser efter Norges angrep på Libya2011. Edvard Vogt var professor emeritus i rettssosiologi ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen. «Den andre anmeldelsen» er på Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Grete Faremo og Harald Sunde som ble anmeldt av nestleder i RØDT, Marielle Leraand med venner, for krigsforbrytelser og medvirkning til forbrytelser mot menneskeheten i Libya krigen. …………………………………………………………………………………………………………………………………Det er mulig fagmannen med statsviterutdannelse og stort nettverk ble forledet ,men uvitenhet burde også få konsekvenser ! Vanskelig å tro at vår initiativrike globalist ikke hadde kunnskap om siste Irak krigen på løgn ! Vanskelig å tro at vår utenriksminister ikke hadde kunnskap på krigspropaganda ! Vanskelig å tro at Jonas Gahr Støre ikke hadde kunnskap om Frankrike ,USA og Storbrittanias behov for Hegemoni ! Jeg kan selvfølgelig ikke nevne alt som har kommet for dagen ,men kan nevne det uoffisielle møtet med sirka 10 personer personer i statsministerboligen 18 mars. Her ble avgjørelsen om krig tatt uten å blunke i følge professor Terje Tvedt/ …….Selvfølgelig blir norske partiledere overtalt pr telefon av sin fagmann ! Vanlige partiledere har ikke samme forventede utenrikspolitiske kunnskap ! Norges grunnlov burde hindret et lite antall menneskers påvirkning til massedrap ! Selv tror jeg Jonas Gahr Støre var spak og lot seg forlede av Hillary og Nicolas Sarkozy ! Vanskelig å tro JGS var helt uvitende ! Blir kvalm av å se Bilde av Hillary til bords med AP ledelse 2019 . Hillary er jo en beviselig løgner ! Norges Libya Traume burde blitt klargjort i en menneskrettsdomstol ! Vi snakker tross alt om de mest alvorlige forbrytelser ! ………………………………………………………………………………………………………………Dagens utenriksminister var ikke i anmeldelsene levert 2013 . Ine Marie Eriksen støttet åpent Norges krig ! Hun var da 2011 leder i Stortingets utenriks- og forsvarskomité . Libya intervensjon med Norges deltakelse i massedrap av over 77 ,var starten på Syriakrigen og millioner av flyktninger ! ………………………………………………………………………………………………………………………………….Erfaring etter Irak krig vennlige Jan Petersen utvalget ble millitært bidrag 2016/17 med Globalist Børge Brende og 2017Globalist Ine Marie Erisen som utenriksminister! De ønsket begge regimeskifte i Syria sammen med nykolonister i EU og Nato ! Dette ved norske militære til opplæring av Syriske religiøse militser fra Jordan som skulle bekjempe Al Qaida og IS i Syria ! Hvor retter disse religiøse militsene med voldsideologi sine våpen i dag ? …………………………………………………………………………………………………………………………………Alle har en moralsk forpliktelse til å få med seg at OPCW ledelse tilbakeholdt/endret de første inspektørenes rapport fra Douma i Syria 2018! Alle bør lese om Britiske journalist Robert Fisk ! Robert Fisk var en av de første journalister som ankom byen etter det påståtte gassangrepet ! Fisk rapporterer at White helmets som var de første til å varsle kjemiske våpen ,var stukket av med busser til opposisjonen og Al Qaida ! OPCW gav feilaktig Syrias regjeringsstyrker skylden for bruk av kjemiske våpen etter at opcw ledelsen endret rapporten . Det er jo ulogisk å bruke ulovlige kjemiske våpen samtidig som Assad vinner på slagmarken ( med vesten og verdens øyne i nakken !) ! Flere inspektører i OPCW var uenige i den utgitte rapporten ! USA med Frankrike og Storbrittania hadde en folkerettslig ulovlig bombekampanje !………………………………………………………………………………………………………………………………Fredsnasjonen Norge går inn i konflikter med 50% mulighet for å ta parti med riktig side og 100% sikkert at vi ikke vet alt ! Våre allierte stormakter er kun allierte og ikke våre venner som deler lukkede mål !! Utrolig synd om vi får et nytt Rwanda og har parnere i løgn ! Kopiert :Krigens uutholdelige letthet med bruk av retorikk og bedrag for å ødelegge stater .

Legg igjen en kommentar