5G skitten elektrisitet … Vi blir alle kommodisert

Den trådløse elefanten i rommet

SKREVET AV ZEN HONEYCUTT 0GS 26. AUGUST 2019

2017 la Moms Across America ut en lang artikkel av Camilla Rees, Senior Policy Advisor, National Institute for Science, Law and Public Policy and Founder, ElectromagneticHealth.org og ManhattanNeighbors.org. med tittelen “Den trådløse elefanten i rommet.” I den oppfordret hun oss til å våkne før vippepunktet:

Dagen vil ankomme da den dyptgripende skaden i livene våre og fremtidige generasjoner fra trådløs teknologi vil være kjent, inkludert ikke bare de biologiske og helseeffektene, og koblingene til sykdommen, men de psykologiske effektene, som dårlig utviklet egenverd og andre effekter , som tvangsmessig atferd, avhengighet og isolasjon. Vi blir kondisjonert som rotter på tredemølle, i økende grad avhengige av teknologi og ikke klarer å slutte å ta stoffet. Mange barn har aldri kjent livskvaliteten mulig uten tilknytning til det non-stop universet. De kjenner ikke fred, eller følelsen av sikkerhet og indre veiledning som er mulig i full stillhet, når man er dypt forbundet med den naturlige verden, eller i samfunnet, og ikke er koblet til menneskeskapt elektronikk.

Den dagen, det vippepunktet, kan godt være over oss. Du har uten tvil hørt ordet “5G.” Det refererer til femte generasjon trådløs mobil. Den trådløse industrien ble tvunget til å innrømme under en høring i det amerikanske senatet i februar 2019 at de ikke har noen sikkerhetsstudier på 5G – uten planer om å gjøre noe. Imidlertid er det tusenvis av uavhengige studier som tydelig sier at trådløs stråling forårsaker biologisk skade. 

Men la oss gå lenger tilbake. I august 2010, år før Moms Across America ble grunnlagt, skrev Dr. Mercola en artikkel om en bok utgitt av Dr. Samuel Milham med tittelen How Dirty Electricity Causes Diseases. I denne artikkelen siterer Dr. Mercola Electromagnetic Health.org og sier at:

Analysering av dødsrekord fra elektrifiserte landlige områder og ikke-elektrifiserte landlige områder tidlig på 1900-tallet, har Milham vist høyere forekomst av ‘sykdommer i sivilisasjonen’, som hjertesykdom, kreft, diabetes og selvmord, var faktisk sterkt korrelert med elektrifisering.

Det er klart at dokumentasjonen eksisterer – trusselen om elektromagnetisk stråling har fulgt med oss ​​siden oppfinnelsen av elektrisitet – og vi har visst om det i nesten 100 år. Uansett har den trådløse industrien, i partnerskap med regjeringen, jobbet for å distribuere 5G. Det har blitt kalt et globalt, for-profit, menneskelig eksperiment som foregår uten vårt samtykke. 

Hvordan er dette mulig? 5G er forskjellig fra 4G ved at millioner av “små” celletårn vil bli lagt til i hver blokk – noe som øker mange personvern og helseproblemer. Hvert tårn vil avgi stråling på nivåer som er kjent for å forårsake kreft, sterilitet, DNA-skade og annen skade … spesielt til våre barn, som er mest utsatt.

I en informativ intervju for 5G Crisis: Bevissthet og ansvar Summit , Robert F. Kennedy jr uttalt at 5G har blitt “presset gjennom uten mye tanke”, og at det går “ingen deler av planeten hvor alle kan gå for å unnslippe dette.” Han oppfordrer oss til å involvere oss og bruke alle de tilgjengelige verktøyene for å utdanne publikum og motstå denne trusselen. 

Moms Across America oppfordrer alle til å lese og dele denne artikkelen med venner og familie. Klikk deg frem til lenkene, og gjør et google-søk på egen hånd for å finne de mange artiklene og nettstedene som tilbyr informasjon. Finn ut hvordan staten og nabolaget ditt blir påvirket – og hva du kan gjøre for å stoppe 5G. Registrer deg gratis The 5G Crises: Awareness and Accountability Summit som foregår online fra 26. august – 1. september 2019, hvor eksperter vil dele praktiske, virkelige skritt du kan ta for å beskytte familiens helse og beskytte dem mot EMF.Dette er ikke noe vi kan overlate til “andre” for å stoppe eller fikse. Dette påvirker alle levende ting … overalt. Dette er den ultimate brudd på menneskerettighetene. Vi er alle berørt.

Legg igjen en kommentar